PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nema veze, bolje je sad ovako da igramo nego poslije u prvenstvu, svakako su nam neke egzibicije igrali kao naprimjer 4. golman i 9 akademaca bez Duljevica, Benke i slicnih 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:A sto to letimo ne kontam ? Igramo dobro citavu punu godinu dana ..Husref kako je dosao kod nas nema 4 5 poraza ...niko ne leti i da letimo mi bi trazili da u ekipi imamo 38 igraca ravnopravnih kvaliteta i koji ce nam uzet pare ..Husrefnljepo kaze tako i mi samo.lagano od utakmice do utakmice pa kako bude..realno evropu sad ne smijemo ispustiti mislim da imamo rezultate i kvalitet za to ..za titulu ako nam se ukaze prilika nadam se da cemo je iskoristiti..drugi imaju prednost jer imaju iskustva sa tim , ali imamo i mi igrace i trenera kojinsu uzimali titule pa vidjet cemo samo polahkoElegant je napisao/la:Slani bas visoko lete, na kraju ce ostati bez titule i bez licence za europu.
Prvi put nakon rata u vrhu i sad glume neku silu, kad ih neko spusti bice svi krivi samo ne oni kao i kod ispadanja.
Ti i jesi jedan od rijetkih koji realno napise kako jeste, ostali malo lebde..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Mozda jos koji kapitalac iz Bugarske, pored onih sto su jucer dosli, pa da sve dodje na svoje mjesto?MortemHz je napisao/la:Nema veze, bolje je sad ovako da igramo nego poslije u prvenstvu, svakako su nam neke egzibicije igrali kao naprimjer 4. golman i 9 akademaca bez Duljevica, Benke i slicnih
Mi smo Brotnjo i niko nam nije rekao da se trebamo braniti.
Znam ja dobro sta su prijateljske utakmice, ali kad sam ja vec trpio nalete kojekakvih poznavalaca fudbala, trpi i ti
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro samim tim se izjednacavas sa tim istim poznavaocima fudbala o kojim pricas a vala ne trpim jer sam svjestan koliko mogu ovi akademci nazalost, osim naravno par njih. Nikad ne treba igrati sa citavim timom akademaca i rezervi jer je to onda bezidejno ali posto je prijateljska neka ih je ovako postavio pa mozda neko i ispliva ko ce znati. Bitno je da nije poraz a i kako god okrenes imat ce im sta za reci tako da je ovo extraAjzea je napisao/la:Mozda jos koji kapitalac iz Bugarske, pored onih sto su jucer dosli, pa da sve dodje na svoje mjesto?MortemHz je napisao/la:Nema veze, bolje je sad ovako da igramo nego poslije u prvenstvu, svakako su nam neke egzibicije igrali kao naprimjer 4. golman i 9 akademaca bez Duljevica, Benke i slicnih
Mi smo Brotnjo i niko nam nije rekao da se trebamo braniti.
Znam ja dobro sta su prijateljske utakmice, ali kad sam ja vec trpio nalete kojekakvih poznavalaca fudbala, trpi i ti
Sad vam covjek stvarno nema sta prigovoriti, iako me Brotnjo iznenadjuje jer olako prosipa bodove tamo gdje ne bi trebao. Valjda vidjeli ne znate pa se opustili, cestitke..
Trecerazredna ekipa, nije bauk da se propusti, sest do devet golova u mrezi, etc.
Trecerazredna ekipa, nije bauk da se propusti, sest do devet golova u mrezi, etc.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ono Brotnjo 3. liga ?
MrshhAjzea je napisao/la:Sad vam covjek stvarno nema sta prigovoriti, iako me Brotnjo iznenadjuje jer olako prosipa bodove tamo gdje ne bi trebao. Valjda vidjeli ne znate pa se opustili, cestitke..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kontali ovi iz Brotnja uzeti 3 boda..
Zaboravili s kim igraju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ono Radovac drugi najskuplji igrac PL? Ima u ovom trenutki bar 200 boljih igraca u ligi..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedno vrijeme je bas bio dobar, ima ogroman broj utakmica u nogama i bas je kao mlad poceo igrati ali zadnjih pola godine ja nemam rijecituzlak1987 je napisao/la:Jel ono Radovac drugi najskuplji igrac PL? Ima i ovom trenutki bar 200 boljih igraca u ligi..
Jos na njihovom terenu izvukosmo remi..Sta bi tek bilo da se igralo u SAjoker90 je napisao/la:Kontali ovi iz Brotnja uzeti 3 boda..Zaboravili s kim igraju..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa bolja su ona djeca Osmanovic, Heric, Kadusic, a mladji :pMortemHz je napisao/la:Jedno vrijeme je bas bio dobar, ima ogroman broj utakmica u nogama i bas je kao mlad poceo igrati ali zadnjih pola godine ja nemam rijecituzlak1987 je napisao/la:Jel ono Radovac drugi najskuplji igrac PL? Ima i ovom trenutki bar 200 boljih igraca u ligi..
Kako su se kapitalci, koji su jucer stigli, pokazali?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po trenutnoj formi naravno da jesu pogotovo Kadusic, ono je bas zvijer i pravi talenat ali svi oni lagano mogu zavrsiti kao Radovac..
Ma dobili bi ih u Sarajevu sa C sastavom ko Slobodu..Rinuka je napisao/la:Jos na njihovom terenu izvukosmo remi..Sta bi tek bilo da se igralo u SAjoker90 je napisao/la:Kontali ovi iz Brotnja uzeti 3 boda..Zaboravili s kim igraju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima da vas razvali D ekipa Zelje kolio ih ima, ne grade oni djaba one tornjeve....joker90 je napisao/la:Ma dobili bi ih u Sarajevu sa C sastavom ko Slobodu..Rinuka je napisao/la:Jos na njihovom terenu izvukosmo remi..Sta bi tek bilo da se igralo u SAjoker90 je napisao/la:Kontali ovi iz Brotnja uzeti 3 boda..Zaboravili s kim igraju..
Bravo za komentar.Vrlo istinito i dobro sročeno.wobly92 je napisao/la:Kod tebe je čovječe argument što je Sloboda bila u drugoj ligi, i radi toga ne može bit prvak sad? Argument ti je što imate više navijača (što je i normalno za najveći i najmnogoljudniji grad u državi), pa zbog tog broja navijača nema šanse da mi budemo prvak?![]()
Nama je Evropa premija ogromna, a titula će tek da bude prioritet. Ali došao je čovjek s parama, a zna se šta pare čine ovdje, i čovjek najavio fino borbu za titulu ove godine (borbu, a ne "sigurno smo prvaci, niko nam ništa ne može" kao što pokušavaš podvalit da neko od nas to govori), isto kao što je najavio da ćemo uć u PL ponovo odmah, i te godine odmah se vratili, sad najavio borbu za prvo mjesto, i evo borimo se.
Jel toliko nemoguće da ekipa koja je prva tu i ostane?
Svako malo ista priča se vrti, da hoće počet ovo prvenstvo da se konačno neki malo i poklope po ušima.
Navijač sam Zrinjskog,i jedva čekam nastavak sezone,pojačali smo se,financijsko stanje u klubu je i više nego odlično,uprava radi dobar posao.
Očekujem zanimljivu borbu na vrhu tabele,gdje je vrlo jaka Sloboda,tu su naravno Sarajevo,Široki,Željezničar,ali i neugodni Radnik.Mislim da se ovdje u raspravu nije uzeo jedan veoma bitan faktor za našu ligu (a po svemu sudeći,polako i ostale lige svijeta),a to je kupovanje utakmica. To je ITEKAKO veliki problem za regularnost a i samu zanimljivost natjecanja. Npr. već sam načuo od nekih,hajdemo ih nazvat,pouzdanih ljudi koji se vrte oko nogometa,da je Borac vec osigurao tj. kupio neke utakmice kod klubova iz Republike Srpske,tu je i poznati slučaj Olimpica koji prodaje utakmice čim se nakupi dovoljan broj bodova,mogao bi spomenuti i korumpiranost sudaca itd. itd. da ne duljim,to je to od mene.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zelis reci da su navijaci i ljudi iz klubova koji kaskaju za nama blago retardirani jer im je trebalo 18 kola da ozbiljno shvate Slobodu?MosaaRajvosa je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi, pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne bih ja to sve nazvao mrznjom, vec promjenom na koju se nisu navikli. Razumljivo je da, kao navijaci, imaju frustracije zbog tabele, ali takav je fudbal, cesto razbije iluzije. Ako im je lakse da se bave Slobodom, ja podrzavam jer me to jako zabavljaSaltCityAttack je napisao/la:Nisu nas svatili ozbiljno jer je Husref doveo Veselinivica i slicne ..trrbao je dovast nekog drugo da nas svate ljudi...ali opet kazem hajde da smo mi tek poceli dobro igrat nego prvo im je Azmir najavio da ce igrat vaznu ulogu u PL kad smo usli na inim proslavama i td.. kao drugo u drugom djelu prosle sezone smo bili po najbolja ekipa ... koliko su nas tad svatali ozbiljno govori to da su jedni se nadali da uzmemo bodove Sarajevu, a drugi da ne igramo maksimalno ozbiljno ..uz to kazem uz Sarajevo smo imali najvise bodova igrali odlican fudbal .
Ja opet kazem prezadovoljan sam evropom o tituli ne razmisljam, ali doce vrijeme kad ce ona biti jedini cilj...ako uspijemo sad dobro jest, ali ja zadovoljan evropom jer mi ganjamo i licenicu kaoo za stadion, takoni za evropu i td to su nasi glavni ciljevi u ovoj sezoni
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
"Navijaci i ljudi iz klubova" ne znam sta je gluplje od ovo dvoje koje si napisao. Ipak mi je "ljudi iz klupova" zesceSRSlavinovici je napisao/la:Zelis reci da su navijaci i ljudi iz klubova koji kaskaju za nama blago retardirani jer im je trebalo 18 kola da ozbiljno shvate Slobodu?MosaaRajvosa je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi, pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.