FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
Nije to pseca briga, ajd razligu sa temeBiki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
Dijete, sta ti je? Fali li ti nesto da ti se tijelo smiri? Jesam li fino pitao?SARS je napisao/la:Nije to pseca briga, ajd razligu sa temeBiki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
raspisan je tender a u ukoliko se ne zavrsi na vrijeme igrat cemo u zenici.Biki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
nisi trebao ovako reagovat', ovaj forumaš nikada nije provocirao navijače Slobode, pisao loše o nama i slično (barem to nisam primjetio), često posjećuje naš podforum, a i kada nešto želi da upita, uradi to fino i kulturno, tako da, samo ti sugerišem da si pogriješio, a ti kako hoćešSARS je napisao/la:Nije to pseca briga, ajd razligu sa temeBiki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
Zar nije pravio vec?Gorki je napisao/la:Očekujem od njega da ovakav isti selfie napravi i na našem sjeveru![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Da dodam,salovi i karte za domace utakmice od 4 KM,samo sa clanskim.Drugacije se nece moci kupit!!!NaIrcuJeTop je napisao/la:Salovi su naruceni , prodavat će se u mejdanu .Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko dokle se došlo s tim novim šalovima i gdje će se moći nabaviti?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Članske karte za 2016 su u prodaji po cijeni od 10 km za godinu dana , prodaja je u mejdanu poziv svima da se uključe i podrže grupu .
Pozdrav
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako to ne ispunimo prijavila bi se Zenica. Ne mora se praviti istok ali bi se morao stadion usminkati za licence.Biki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
Evropa nam je znaci = reprogram.
Hvala.tuzlak1987 je napisao/la:Ako to ne ispunimo prijavila bi se Zenica. Ne mora se praviti istok ali bi se morao stadion usminkati za licence.Biki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
Evropa nam je znaci = reprogram.
DoeTz je napisao/la:Zar nije pravio vec?Gorki je napisao/la:Očekujem od njega da ovakav isti selfie napravi i na našem sjeveru![]()
Ja tu "sliku" još nisam vidio.

Pobjeda je bolja od orgazma!
ne znam da li je pravio selfie, ali je bio na sjeveru protiv Jedinstva ili Igmana, nisam siguran, nije bio sa Fukarama, ali je bio na sjevernoj tribini, bila je negdje slika
Ma sve sto ima veze sa seljom mi se gadi i ne vjerujem u njihovu finocuChinaglia je napisao/la:nisi trebao ovako reagovat', ovaj forumaš nikada nije provocirao navijače Slobode, pisao loše o nama i slično (barem to nisam primjetio), često posjećuje naš podforum, a i kada nešto želi da upita, uradi to fino i kulturno, tako da, samo ti sugerišem da si pogriješio, a ti kako hoćešSARS je napisao/la:Nije to pseca briga, ajd razligu sa temeBiki je napisao/la:Nisam upratio, ali kako nema vijesti o sminkanju Tusnja za licencu B, bojim se da su male sanse da to ispunite. Cini mi se da je i Vugdalic nedavno slicno nagovijestio. Nije valjda da vas je nacelnik preveslao!?
Bio je i na sjeveru protiv Širokog čini mi se
.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako stoje crveno-crni sa parama. Mozda da se uplati nekog grupi iz grada na fazon pop-rock da nam uradi kakvu finu pjesmu 

Ne moramo uzeti titulu, ali Husref gradi tim onako kako treba, bez pritiska, strpljivo, studiozno....preko noci se nista ne moze...ne mijesa mu se niko u posao, ima veliku podrsku predsjednika Slobode i sigurno ce biti trener sa najduzim stazom u nekom klubu od postojecih u PL.....ne zurimo nigdje, napravljeni su temelji za jedan zdrav kolektiv, uskoro idu oni drugi temelji, za istocnu tribinu.....itd.Pitar6785 je napisao/la:Niste puno mjenjali mogli bi vi uzet titulu, svakako ako mi nebi uspjeli volijobi da husref uzme. Bolje i vi nego ubice ili velez2
🔴⚫️
Čudi me da se nije ništa pisalo za Pirića ovog prelaznog roka 

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Da razjasnimo, salove nece moci kupovati oni koji se ne uclane u grupu? Jako los potez.emirzlaTu je napisao/la:Da dodam,salovi i karte za domace utakmice od 4 KM,samo sa clanskim.Drugacije se nece moci kupit!!!NaIrcuJeTop je napisao/la:Salovi su naruceni , prodavat će se u mejdanu .Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko dokle se došlo s tim novim šalovima i gdje će se moći nabaviti?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Članske karte za 2016 su u prodaji po cijeni od 10 km za godinu dana , prodaja je u mejdanu poziv svima da se uključe i podrže grupu .
Pozdrav
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
ma kakve sadasnje fukare i njihova organizacija
zar je neko stvarno mislio da ce to krenuti na bolje..... isti ljudi se vrte na istim funkcijama, za njih su salovi, grafiti i ostale stvari naucna fantastika
sve je to neozbiljno i neinteligentno, daj Boze da grijesim ali predobro znam te ljude da bi pogrijesio. i naravno vodja i par njegovih poltrona ce opet marisati pare 

Sloboda Tuzla
Stobse ti ne ukljucis u organizaciju ako zelis nesto da promjenis i ako si vec fukara ? Kako ti nick glasi? Ili nemas kad od laprdanja po glupom forumu?fukaratz je napisao/la:ma kakve sadasnje fukare i njihova organizacijazar je neko stvarno mislio da ce to krenuti na bolje..... isti ljudi se vrte na istim funkcijama, za njih su salovi, grafiti i ostale stvari naucna fantastika
sve je to neozbiljno i neinteligentno, daj Boze da grijesim ali predobro znam te ljude da bi pogrijesio. i naravno vodja i par njegovih poltrona ce opet marisati pare
1919 <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
De ba kralju pusti to sad de da se pomogne ko moze..vodja nema veze vise s parama kao prvo..njegovo ce biti samo da kaze hocu koreografiju, hocu ovo, hocu 5 buseva i da tribonu dovede ured ..naravno svi ostali stari i provjereni momci ce vodit brigu o novcu i gdje ce se i kako trositi..polahko ne pisi svasta ukljuci se i pomozi i dijaspora malo treba da se ukljuci ne samo 4 5 momaka iz dijaspore nego svako posebno kad se pokaze zrelost momaka koji rade svoj posaofukaratz je napisao/la:ma kakve sadasnje fukare i njihova organizacijazar je neko stvarno mislio da ce to krenuti na bolje..... isti ljudi se vrte na istim funkcijama, za njih su salovi, grafiti i ostale stvari naucna fantastika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.