FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 02 feb 2016, 18:45

De ba Dado pljuvaca je bilo i bice,uvijek.Da im je dzaba sve i opet bi pljuvali.Bio je javni poziv,zasto ti pametnjakovici nisu dosli pa iznjeli svoje ideje.
Prvi put da se vodja ogradio od para i nece nista da ima u vezi sa njima...samo zbog ovih defektasa!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 02 feb 2016, 18:47

@SRSlavinovici zasto je los potez?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 feb 2016, 18:53

defektas ti otac retardirani :!: balavac jedan ogradjivali su se i ranije pa su klepali koga su stigli :!: mozda grijesim i ukljucit cu se sigurno kad budem imao malo vise vremena :!: i B...a vam je bio svetinja a klepo Azmira kako je stigao, jeo i pio na racun covjeka po restoranima i kafanama. o gostovanjima i parama od karata necu ni govoriti. treba biti realan i reci da smo zadnjih godina ubjedljivo najneorganizovanija grupa u drzavi bas radi tog vodstva grupe :thumbup: eto nadam se da ce ici na bolje, vidjet cemo rezultate uskoro :kafa: i ako ce mi neko pisati neke gluposti ima PP pa mi se obrati
Sloboda Tuzla

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 02 feb 2016, 18:55

emirzlaTu je napisao/la:@SRSlavinovici zasto je los potez?
Pa zato sto ste bespotrebno suzili trziste na nekoliko stotina kupaca. Mislim da je bolje da ste sa rekvizitima otvoreni, ali eto, postujem odluku. Nadam se da ce barem klub poceti da radi na tome.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 02 feb 2016, 18:55

....
Zadnja izmjena: AsRomaTuzla, dana/u 03 feb 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 feb 2016, 18:59

Svaka cast na incijativi da se to pokrene.
Kao dugogodisnji clan tribine sada Kao simpatizer i navijac zelim im uspjeh i da gori sjever.
Ali proslost nekih ljudi neide im na cast.
I strah je opravdan svidjalo se to kome ili ne.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 02 feb 2016, 19:03

fukaratz je napisao/la:defektas ti otac retardirani :!: balavac jedan ogradjivali su se i ranije pa su klepali koga su stigli :!: mozda grijesim i ukljucit cu se sigurno kad budem imao malo vise vremena :!: i B...a vam je bio svetinja a klepo Azmira kako je stigao, jeo i pio na racun covjeka po restoranima i kafanama. o gostovanjima i parama od karata necu ni govoriti. treba biti realan i reci da smo zadnjih godina ubjedljivo najneorganizovanija grupa u drzavi bas radi tog vodstva grupe :thumbup: eto nadam se da ce ici na bolje, vidjet cemo rezultate uskoro :kafa: i ako ce mi neko pisati neke gluposti ima PP pa mi se obrati
ne treba ti puno vremena, daj broj u pp posalji da te ubacimo u viber poruku pa da iznosis prijedloge i primjedbe, moze li ? slobodno se javi eto ako si zainteresovan ;)
1919 <3

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 02 feb 2016, 19:06

Druze ovi salovi ce bit oficijelni salovi grupe i samo je za clanove.Upravu si da je ograniceno...to nam je i cilj.Ako si pripadnik Fukara onda ces ispostovat .
@fukaratz,ne pljuj po ljudima koje ne znas i nazivat ih ograniceni sa pamecu.Mi sto smo se ufatili posla smo stariji i svi situirani sa porodicama.
Ocito nisi shvatoi nove ljude i vjerujem da ih ne poznajes.Kao i vecina mi smo samo radna grupa i servis tribine.Nama ne treba nijedna marka od grupe,vec ulazemo svoja sredstva i poznanstva.
Zbog takvih kao ti,vec koliko sutra pocinje sa radom web stranica,gdje ce ti bit dostupna svaka uplatnica u vezi grupe.
Nadam se da ces onda lakse pratit rad ljudi a ne na prvu pljuvat...pozz(jos uvjek sam misljenja,da ljudi koji pljuju i koji na prvu omalazavaju rad ljudi,a da ih i ne poznaje su defektasi)

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 02 feb 2016, 19:47

tuzlak1987 je napisao/la:Kako stoje crveno-crni sa parama. Mozda da se uplati nekog grupi iz grada na fazon pop-rock da nam uradi kakvu finu pjesmu :)
Skoro sam pisao.Vitez napravio na fb stranici konkurs za himnu kluba.Ljudi su pisali tekstove u komentarima boli glava.Nje to nista tesko i vrlo malo vremena treba ...

tzman
Kontakt:

Post Postao/la tzman » 02 feb 2016, 19:54

Evo ja sam se danas pomalo zezao oko sajta,uzeo domenu i postavio na svoj server.Pa vidite da li liči na šta i ako ne šta bi trebalo uraditi.
Ne planiram ovo za sebe nego čisto da pomognem i dam nekome ko će se posvetiti svemu.

fksloboda.info
Od stare slave se ne živi

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 02 feb 2016, 20:14

DE MOLIM VAS DA "NE" UZ GLAGOL PISETE ODVOJENO, UZ PRIDJEVE ili IMENICE SASTAVLJENO.... ETO MOLIM VAS !!!!!!!!!!!!

Glagol je promjenjiva vrsta riječi kojom se izriče radnja, stanje ili zbivanje. Pridjevi su vrsta riječi koja se pridjeva imenicama, odnosno opisuje imenice.
JA SAM SE ZAEBAVO... DE BA LJUDI MOLIM VAS MALO...PA SRAMOTA JE EBEM MU MAJKU
Nismo mi seljaci niti iz verapcica niti sa grbavice....

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 feb 2016, 20:25

tzman je napisao/la:Evo ja sam se danas pomalo zezao oko sajta,uzeo domenu i postavio na svoj server.Pa vidite da li liči na šta i ako ne šta bi trebalo uraditi.
Ne planiram ovo za sebe nego čisto da pomognem i dam nekome ko će se posvetiti svemu.

fksloboda.info
Pa ovo je isto kao i fksloboda.ba :?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 feb 2016, 20:29

Vratio se Borogovac u BiH... Al' u Slaven Živinice. :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 feb 2016, 20:48

fukaratz je napisao/la:ma kakve sadasnje fukare i njihova organizacija :facepalm: zar je neko stvarno mislio da ce to krenuti na bolje..... isti ljudi se vrte na istim funkcijama, za njih su salovi, grafiti i ostale stvari naucna fantastika :!: sve je to neozbiljno i neinteligentno, daj Boze da grijesim ali predobro znam te ljude da bi pogrijesio. i naravno vodja i par njegovih poltrona ce opet marisati pare :kafa:
ISto sam rekao i dan nakon održane skupštine Fukara. Sve je to ista ekipa kao i do sada, samo su zamijenili funkcije.
to su tipovi bez autoriteta na tribini, bezidejni, nezainteresovani i nesposobni da naprave atmosferu.
Atmosfera se da uraditi i sa 100 ljudi, a kamo li sa vecim brojem.
Transovi, Zastave, Pjesme, Koreografija 0 bodova.
Jedino što znaju je klepat lovu i ništa drugo.
Vjeru u bolje mi daje samo taj NO koji je imenovan i nadam se da će ispratit i spriječiti sve potencijalne malverzacije...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 feb 2016, 20:56

Blackmore2 je napisao/la:DE MOLIM VAS DA "NE" UZ GLAGOL PISETE ODVOJENO, UZ PRIDJEVE ili IMENICE SASTAVLJENO.... ETO MOLIM VAS !!!!!!!!!!!!

Glagol je promjenjiva vrsta riječi kojom se izriče radnja, stanje ili zbivanje. Pridjevi su vrsta riječi koja se pridjeva imenicama, odnosno opisuje imenice.
JA SAM SE ZAEBAVO... DE BA LJUDI MOLIM VAS MALO...PA SRAMOTA JE EBEM MU MAJKU
Nismo mi seljaci niti iz verapcica niti sa grbavice....
NEseri i NE izvlači se sad, NE pismen si :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2016, 21:04

slika

Mladi Ahmet

NaIrcuJeTop
Kontakt:

Post Postao/la NaIrcuJeTop » 02 feb 2016, 21:35

emirzlaTu je napisao/la:Druze ovi salovi ce bit oficijelni salovi grupe i samo je za clanove.Upravu si da je ograniceno...to nam je i cilj.Ako si pripadnik Fukara onda ces ispostovat .
@fukaratz,ne pljuj po ljudima koje ne znas i nazivat ih ograniceni sa pamecu.Mi sto smo se ufatili posla smo stariji i svi situirani sa porodicama.
Ocito nisi shvatoi nove ljude i vjerujem da ih ne poznajes.Kao i vecina mi smo samo radna grupa i servis tribine.Nama ne treba nijedna marka od grupe,vec ulazemo svoja sredstva i poznanstva.
Zbog takvih kao ti,vec koliko sutra pocinje sa radom web stranica,gdje ce ti bit dostupna svaka uplatnica u vezi grupe.
Nadam se da ces onda lakse pratit rad ljudi a ne na prvu pljuvat...pozz(jos uvjek sam misljenja,da ljudi koji pljuju i koji na prvu omalazavaju rad ljudi,a da ih i ne poznaje su defektasi)
Bravo, najlakše je pljuvat , momci koji su u reorganizaciji ( ja nisam ) daju svoj novac podcrtavam svoj novac odvajaju vrijeme koje bi mogli koristiti da budu sa svojom porodicom da bi podrška tribini bila na maksimumu , da se pojača logistika , hoćete koreografije ? Koliko vas sad ima ovdje sa clanskom karticom fukara 2016 ? I prije nego što se počnete javljat sa postovima tipa ne treba mi kartica da volim klub i navijam , u pravu ste ne treba a hoćete ludilo atmosferu , želite da to bude na nivou liga petice e pa momci 10 km nije puno , Hoces šal , kartu za 4 km , popust na karte reprezentacije , organizaciju gostovanja... Na kraju javni poziv na skupštinu je bio došao je ko je htio...
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 feb 2016, 21:49

NYKnicks Fan je napisao/la:
tzman je napisao/la:Evo ja sam se danas pomalo zezao oko sajta,uzeo domenu i postavio na svoj server.Pa vidite da li liči na šta i ako ne šta bi trebalo uraditi.

fksloboda.info
Vidis li ti dobro? :urnebes:

Mislim da stranica treba teziti nekom modernijem dizajnu, ta wordpress tema je jako lijepa, i nesto na taj fazon ali custom bi bilo odlicno.

Ovako od klubova, Hajduk ima dobar site, zatim Rijeka i PSV
Jedan grad, jedna ljubav!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 02 feb 2016, 21:52

Mortus je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma kakve sadasnje fukare i njihova organizacija :facepalm: zar je neko stvarno mislio da ce to krenuti na bolje..... isti ljudi se vrte na istim funkcijama, za njih su salovi, grafiti i ostale stvari naucna fantastika :!: sve je to neozbiljno i neinteligentno, daj Boze da grijesim ali predobro znam te ljude da bi pogrijesio. i naravno vodja i par njegovih poltrona ce opet marisati pare :kafa:
ISto sam rekao i dan nakon održane skupštine Fukara. Sve je to ista ekipa kao i do sada, samo su zamijenili funkcije.
to su tipovi bez autoriteta na tribini, bezidejni, nezainteresovani i nesposobni da naprave atmosferu.
Atmosfera se da uraditi i sa 100 ljudi, a kamo li sa vecim brojem.
Transovi, Zastave, Pjesme, Koreografija 0 bodova.
Jedino što znaju je klepat lovu i ništa drugo.
Vjeru u bolje mi daje samo taj NO koji je imenovan i nadam se da će ispratit i spriječiti sve potencijalne malverzacije...

Sta serete .... Fukare su respektbilna skupina i uvijek u TOP 3 u BiH . Sto se tice ove nove skupstine i clanova , onaj ko je malo bolje upucen zna da ti nisi upravu i da u najmanju ruku seres . AJDE da damo momcima podrsku makar ako se ne mozemo prikljuciti i pomoci , lako je pljuvati po ljudima koji se trude nesto napraviti .
Ja nisam dio sjevera vec 2 sezone , ali zapamti moje rijeci ..... No1 navijaci u nastavku sezone ce biti ti isti momci koje omalovazavas i pljujes !!!

p.s. sta je sa ovog reprograma ??? Ovo se oduzilo nesto .... OBECANJA su i dalje ostala samo OBECANJA !!! I to vam je glavni razlog zasto nismo doveli nekog " superStara " ( ne kazem da nam treba,ali ... ) i zasto smo i dalje bez " velikog " sponzora ....

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 feb 2016, 21:53

Gifron je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:

fksloboda.info
Vidis li ti dobro? :urnebes:

Mislim da stranica treba teziti nekom modernijem dizajnu, ta wordpress tema je jako lijepa, i nesto na taj fazon ali custom bi bilo odlicno.

Ovako od klubova, Hajduk ima dobar site, zatim Rijeka i PSV
Od ova tri, meni samo Rijekin može proć' :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.