Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Oj sudije da li je realno. Guzi nas čovjek da domaćem terenu 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Joj proklinjem sebe i dan kad sam poceo navijati za ovaj klub. Yebem ti Wengere sve.
Flamini nije hobit, on je goblin i Gandalf ga drzi jer je manjina, da ne bude diskriminacija.
Nazalost dvije lijepe sanse Ozila ali igra je na niskom nivou, fizicki smo inferiorni u odnosu na Soton
Nazalost dvije lijepe sanse Ozila ali igra je na niskom nivou, fizicki smo inferiorni u odnosu na Soton
Gunner4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
GLEDAJ BOGA HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAA STATUA MU NE GINE ISPRED EMIRATES KOLIKO GA WENGER VOLI NEK TI NANU GUZI GLEDAJ KAKO PADE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MA DAJ
STO GA NISI DAO MANE J*** TI SUNCE J*** LI TI KLUB PA NE MOGU 5 PASOVA DA SASTAVE KAKVE KITE OD IGRACA
STO GA NISI DAO MANE J*** TI SUNCE J*** LI TI KLUB PA NE MOGU 5 PASOVA DA SASTAVE KAKVE KITE OD IGRACA
Šta li Ramsey igra Bog te pita..
Uvijek sam se pitao kako je moguće sa dva metra promašit sedam metara ali Turčin ionako nije neki golgeter tako da od njega i ne očekujem golove
Uvijek sam se pitao kako je moguće sa dva metra promašit sedam metara ali Turčin ionako nije neki golgeter tako da od njega i ne očekujem golove
A.F.C. Bournemouth!
Ah, baš kao u stare dane. 4 pozicija, qurac od igra, ljepota.
Konkurenti pobjeđuju, ma divno
Konkurenti pobjeđuju, ma divno
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 02 feb 2016, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Dobar je i remi s obzirom da igramo bez dva igraca. Ramsey i Flamini nisu dosli na utakmicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
**** od flaminija i ramseya, sredini treba osvjezenje a ramiz nije nista posebno, pored toga Wanyama ubi, Romeu ubi
A sudija nas konstantno zakida cistih faulova mamu mu yebem
A sudija nas konstantno zakida cistih faulova mamu mu yebem
nije sudija kriv što smo mi nesposobni i nemamo muda.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Na stranu sto su nasi lelemudani grozni, i sudije su.anell je napisao/la:nije sudija kriv što smo mi nesposobni i nemamo muda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovaj meč će završiti na 2 načina. Ili ćemo mi ovdje pisati yebo ti mater Wengeru i Flamini kad igraš sa njim, ili popušimo ti qurac Aleksise.
A ovo sa sudijama pišemo svaku utakmicu. Imamo protekciju od sudija ko guzica. Ubiše nas nigdje faula. Malo jače guranje njima faul
A ovo sa sudijama pišemo svaku utakmicu. Imamo protekciju od sudija ko guzica. Ubiše nas nigdje faula. Malo jače guranje njima faul
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

karaj ronalde,voajerovu prćiju,vjerojatno bi s voajerovim budžetom i osvojio ligu da je trener prćije
Pa stvorili smo dvije mrtve šanse. Protiv ovakvog Sotona to je premija za nas. Jedna se morala zabit...
U odbrani smo bili sasvim okej ali nema Ramiza i Flaminia nigdje kad treba iznijet loptu
U odbrani smo bili sasvim okej ali nema Ramiza i Flaminia nigdje kad treba iznijet loptu
A.F.C. Bournemouth!
Da je Žiru fulao ovo što je Ozil bilo bi ebavanja majke,ovako,nikom ništa,.
Naravno,daleko od toga da zamjerim nešto Ozilu,mnogo puta nas je izvlacio ove sezone ali u Wengera svi su griješni brate,valjda je to jasno,.
Naravno,daleko od toga da zamjerim nešto Ozilu,mnogo puta nas je izvlacio ove sezone ali u Wengera svi su griješni brate,valjda je to jasno,.
Cekamo da Gandalf mahne svojim klincem i napravi magicni potez koji ce utakmicu odvest u drugom pravcu. Taj potez bi mogao biti hobit Wolkot

Gunner4ever
Mora se spomenut Ramiz. Gabriel dribla igrača na 40 metara od našeg gola, gdje nema nijednog igrača iza, Ramseya nema uopšte u kadru
. Vrati se Cazorla sve ti opraštamo
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije nikako sudija loš anele, ma jok
Romeu pokosi alexisa po nogama bez faula i padne gradeci se i faul svira
Msm samo Ozily alexis i campbell nesto rade, stvorili su te sanse vec koje imamo a mislim da mozemo do 3 boda ako brzo krenemo jer oni su jaci fizicki, ali ne mogu oni izdržat dobru napadačku igru ako mi poboljšamo nivo igre
Romeu pokosi alexisa po nogama bez faula i padne gradeci se i faul svira
Msm samo Ozily alexis i campbell nesto rade, stvorili su te sanse vec koje imamo a mislim da mozemo do 3 boda ako brzo krenemo jer oni su jaci fizicki, ali ne mogu oni izdržat dobru napadačku igru ako mi poboljšamo nivo igre
Nema ni Campbella nigdje, jedino vrijedno pomena je ova zadnja poluprilika.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ima oci na vrh glave i ne vidi 7 metara ispred sebe!
Jbte gdje je sredina?
Faul za Alexisa ce svirati tek kada mu izvale kuk pre toga sve ovo se ne racuna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbte gdje je sredina?
Faul za Alexisa ce svirati tek kada mu izvale kuk pre toga sve ovo se ne racuna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Iii 4ti smo na tabeli-sto bi se reklo u svom, na svom.
proklinjem sudbinu i dan kad cuh za Atsenal.
Dragi Ramize eto hljeba ti sam izađi. Doduse ako i izađe, gori hobit ce uci. Blago nama.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.