FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mogu shvatiti kad dovedemo npr. Hebibovica pa fulimo,**** igro je dobro u Velezu ovde ne ide uredu,pa dovesti brazilce ,trenirao ih igrali standardno uredu ,ali dovesti Kramara koji je u godini dana odigro 2 utakmice to mi nije jasno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Otisao je za parama, ko mu ...ThrillerHz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Po meni jedan od najboljih sto su igrali za nas, kompletniji i od Benke, a vjerujem i od Cesara...
Amer Dupovac!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tko je branio kod gola Brotnja ? Jebote kakvo postavljanje 
Plakalo antitalenatHZ_ilidzaa je napisao/la:Tko je branio kod gola Brotnja ? Jebote kakvo postavljanje
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bravo 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hajde dobro je ja mislio ovaj novi Pavlovic rek'o sad imamo dvije rupe na golu.Anex je napisao/la:Plakalo antitalenatHZ_ilidzaa je napisao/la:Tko je branio kod gola Brotnja ? Jebote kakvo postavljanje
Plakala na posudbu negdje , **** mnogi su mi rekli da je bio odlican u omladinskim selekcijama,
ali se u prvom timu definitivno ponaša kao neki golman iz kantonalne lige.
Prva liga FBiH i nek se tamo još malo kali.
Ma **** ce nas Plaka u po picke ove sezone
Kad Kramar krene na centarsut.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To je onaj sa malo duzom kosom na desnom beku protiv onih iz Jajca ?Lakoste je napisao/la:Kad Kramar krene na centarsut.![]()
Zgadi mi frajer autosalon , taman trebao auto kupiti.
Ako ne znas istinu bole suti.ne moram je nista branitiMemara je napisao/la:visokohz je napisao/la:Mes'cini nikad od nas ozbiljna kluba al stas kako nam je tako nam je
VOLIM SARAJEVO !!!
@Zukanovic, dzaba pokusavas braniti svog prijatelja.
Volio bih da se varam ali mislim da Jesic nece docekati kraj sezone, i da ponovim opet volio bih da se varam.
Nas je hebo ibrak sa svojom politikom dovodenja igraca, i zao mi je sto sam bio od onih treba mu pruzit sansu. Ne mogu te price iz glave izac koje su dolazile od navijaca drugih klubova jbg sve su bili u pravu. A najzalivije mi je sto Husref ode da Jarniju da sansu. Evo sad i kasap samo se nadam da nas ne iskasapi.
Nas je hebo ibrak sa svojom politikom dovodenja igraca, i zao mi je sto sam bio od onih treba mu pruzit sansu. Ne mogu te price iz glave izac koje su dolazile od navijaca drugih klubova jbg sve su bili u pravu. A najzalivije mi je sto Husref ode da Jarniju da sansu. Evo sad i kasap samo se nadam da nas ne iskasapi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hoće kako je krenuo.ShofaII je napisao/la:Volio bih da se varam ali mislim da Jesic nece docekati kraj sezone, i da ponovim opet volio bih da se varam.
Veliki trener za male utakmice
Ovdje mu se ljubila papuča nakon što smo uvezali par pobjeda protiv timova poput Drine i Slavije. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesic do kraja sezone moze samo sam otici, a otkaz mu ne moze dati niko(osim Tana naravno). Veca je steta sto tu pogodnost ne moze u potpunosti iskoristiti zahvljajucu smrku Uscuplicu, i bezmudnoj upravi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Znam sta se desava, ali te stvari nisu ovdje za foruma. Tebi je bolje da sutis, vjeruj mi.Zukanovic je napisao/la:
Ako ne znas istinu bole suti.ne moram je nista braniti
Koji vam je q pitari?
Svrsavanje na ekipu koja je dobila Partizan, pa **** mame zbog poraza od Borca u mjesec dana..
Kakvi rezultsti u prijateljskim utskmica..
Ja shvatam da igraci nisu nista pokazali, al prestanite srsti .. i pustite jesica da pokaze u prvih 5 kola proljetnog dijela sta je uradio.. pa ako to bude licilo na nista, yebajite kolko hocete...
Sto bezveze stvarate pritisak na ekipu zbog nebitnih utakmica?
Svrsavanje na ekipu koja je dobila Partizan, pa **** mame zbog poraza od Borca u mjesec dana..
Ja shvatam da igraci nisu nista pokazali, al prestanite srsti .. i pustite jesica da pokaze u prvih 5 kola proljetnog dijela sta je uradio.. pa ako to bude licilo na nista, yebajite kolko hocete...
Bravo momak.Zip je napisao/la:Koji vam je q pitari?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vidim za to pricas glupost.Memara je napisao/la:Znam sta se desava, ali te stvari nisu ovdje za foruma. Tebi je bolje da sutis, vjeruj mi.Zukanovic je napisao/la:
Ako ne znas istinu bole suti.ne moram je nista braniti
@ fudo
naravno da nije istina. deni i kramar jesu ostalo je laz.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 02 feb 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Da nam se hoce ovaj Kramar popisati u usta svima 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 41 gost.