PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Suljo20002
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Suljo20002 » 02 feb 2016, 20:05

Da BOG da da na kraju bez svega ostanemo samo radi vas dusmani !!
E moja pogaco nadam se da cu na kraju godine se grohotom smijati na ovaj post...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 feb 2016, 20:12

Suljo20002 je napisao/la:Da BOG da da na kraju bez svega ostanemo samo radi vas dusmani !!
E moja pogaco nadam se da cu na kraju godine se grohotom smijati na ovaj post...
Sta je tebi ohladi brate ko ih J**+ ba
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 02 feb 2016, 20:24

Digli ste se previse, nosom parate oblake. Ponašate se kao da je za vas titula, 1. mjesto svakodnevnica. Prvi ste više sretno nego spretno i to je to. Željo, Sarajevo i Široki neće sigurno ponoviti prošlogodišnje greške. Na terenu vas drže 3 čovjeka u životu, a van njega 1. Samo jednom da se nešto desi(nedaj Bože) vi ste donji.
Spustite se ako mislite da vas drugi ozbiljno shvate. Do tada ćete biti okidač

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 feb 2016, 20:30

Gator je napisao/la:Digli ste se previse, nosom parate oblake. Ponašate se kao da je za vas titula, 1. mjesto svakodnevnica. Prvi ste više sretno nego spretno i to je to. Željo, Sarajevo i Široki neće sigurno ponoviti prošlogodišnje greške. Na terenu vas drže 3 čovjeka u životu, a van njega 1. Samo jednom da se nešto desi(nedaj Bože) vi ste donji.
Zavrni usi kipti ti mozak.iscuriti ce.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2016, 20:34

Joj tuzlaci se bore sa imaginarnim neprijateljima kao oni nasi pljuvaci sto pljuju pljuvace :lol: :urnebes: sta ste ovo oslabili pa mislite da je svako misljenje koje se razlikuje od vaseg krajnje dusmanski, da vam neko zeli sve najgore i slicno, opustite se, mi nemamo taj mentalitet.. a ja vam licno zelim sve najbolje kao i mnogi momci ali ako neko misli da necete biti prvaci nemojte se ponasati kao uvrijedjene mlade, mnogi govore i za nas to isto pa ja prihvatim misljenje, lagano ba..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2016, 20:46

MosaaRajvosa je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Kako ce vas neko shvatiti kao npr Sarajevo, Zelju itd kad ste haman tek usli iz druge lige. Haj samo vidite statistiku posjecenosti stadiona kad negdje gostuje Sarajevo, a i sami znate da se svi pa i vi prvi napunite golubarnik kad igrate protiv nas.. O tom lozenju i ozbiljnosti pricamo..
@Fukara1919 ne treba mi klip, bio sam na utakmici, nisam rekao da smo vas raznjeli ali jesmo zasluzeno uzeli stim da vi niste prilike napravili osim u zadnjoj sekundi utakmice kad je neko iz guzve glavom opalio pored stative... Sam Musemic je to rekao poslije utakmice, trebal klip? :D[/quote

Rekao si da nismo prisli golu.Kada tako nesto izjavis to se podrazumjeva odmah da ste nas i statisticki i po svim mogucim parametrima igre ubili sto nije tacno. Utakmica je bila napeta bez puno prilika sa obje strane. Ako je tebi bolja prilika sut igraca Sarajeva sa 25 m nego pokusaj Ahmetovica glavom sa 6m udaljenosti od gola, ok dovoljno mi je.
Za razliku od vas mi nismo pisali da smo nekog ubili ili nesto slicno da na nam neko nije ' prisao golu'. Ako hoces da vidis kako je kad ti neko ne pridje golu postavit cu ti statistiku utakmice Sloboda Velez.

I u prvoj recenici nebuloza. Kako da neko shvati ozbiljno Man City kad su do skora igrali u drugoj ligi a sad su jedan od najjacih klubova kako na Ostrvu tako i u Evropi. Milion primjera u svijetu fudbala gdje klub iznenada pocinje da raste i osvaja trofeje. Treba li spominjati i Chelsea?
Ne poredim Slobodu sa gore navedenim klubovima nego da ti kazem i kroz konkretne primjere pokazem da pises nebuloze.

A plus ta konstatacija je glupa da ne moze gluplja biti. Kada uzmes Historiju lige vidis da je istu osvajao i Brotnjo i Leotar i svi koji su u datom trenutku imali ili najvise novca, ili najbolji igracki kadar, ili najjaci lobi, ili najvise srece u prvenstvu. A i koliko god pokusavao da ponizis time haman tek pa usli ne pali ti provokacija jer opce poznata cinjenica je da je liga prosirena da tvoj klub ne bi ispao u drugu ligu. Sta sad trebamo i vas zvati drugoligasi? I Zeljeznicar je igrao drugu ligu a najtrofejniji je klub u Drzavi. To i oni drugoligasi? I Velez? I Borac? I Celik?
Izvini na dugom postu ali vidim da valjas puno gluposti pa bih htio da mi ih obrazlozis ako nije problem.
PS nemoj me glupih provokacija tipa : ' Eto vi niste osvojili Ligu ili slicno'. S tim poslom me zaobidji molim te .
Hahahahaha e sto me dobro nasmija..za ovo prosirenje lige..ti neki klinac ili?
Ne znam samo kad je Zeljo, Celik, Borac igrao drugu ligu?Necemo valjda o Jugoslaviji, tu ste tek tanki...
Sta je glupost, sto sam rekao da smo vas zasluzeno uzeli na Kosevu u tada jako oskudnom sastavu? Sam Musemić to rekao poslije utakmice..dalje,
Jel se to bilo ko u ligi više nalozi kad mu gostuje Sloboda od Sarajeva? Ne govorim o utakmicama na Koševu, mnogoljudnosti grada itd...
Tvrdis da Borac nije igrao drugu ?
A 2004, pa 2006? Izgleda da ti nisi pratio ligu ali ok
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 02 feb 2016, 21:48

MosaaRajvosa je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi, pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Zelis reci da su navijaci i ljudi iz klubova koji kaskaju za nama blago retardirani jer im je trebalo 18 kola da ozbiljno shvate Slobodu? :)
"Navijaci i ljudi iz klubova" ne znam sta je gluplje od ovo dvoje koje si napisao. Ipak mi je "ljudi iz klupova" zesce :D kad budu igrali ti navedeni bit cete ozbiljno shvaceni :D

Zar te nije sramota replicirati na tako neinteligentan nacin? Nije ni cudo sto vam je trebalo 18 kola da ozbiljno shvatite Slobodu :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 feb 2016, 22:17

Gator je napisao/la:Digli ste se previse, nosom parate oblake. Ponašate se kao da je za vas titula, 1. mjesto svakodnevnica. Prvi ste više sretno nego spretno i to je to. Željo, Sarajevo i Široki neće sigurno ponoviti prošlogodišnje greške. Na terenu vas drže 3 čovjeka u životu, a van njega 1. Samo jednom da se nešto desi(nedaj Bože) vi ste donji.
Mozes li mi objasniti zasto vise sretno nego spretno? Koga smo to na srecu dobili? Svaku utakmicu, osim protiv Sarajevo, smo odigrali veoma kvalitetno, napadacki, stvarali prilike i dosli do povoljno rezultata.
Jedan grad, jedna ljubav!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 02 feb 2016, 22:25

Gifron je napisao/la:
Mozes li mi objasniti zasto vise sretno nego spretno? Koga smo to na srecu dobili? Svaku utakmicu, osim protiv Sarajevo, smo odigrali veoma kvalitetno, napadacki, stvarali prilike i dosli do povoljno rezultata.
Ja sam jedan od onih koji misle da ste apsolutno zasluženo na čelu tabele, po svemu prikazanom u jesenjem djelu ste zaslužili prvo mjesto.Međutim isto tako sam razmišljao da ste par tekmi rješili u samim završnicama utakmica, ako se dobro sjećam Mladost, Drina, Prijedor, protiv Borca izjednačili iz ofsajda itd.Možda bi trebali računati na Proljeće sa pokojim izgubljenim bodom upravo na taj način, jbg karma je čudo.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 02 feb 2016, 22:26

sve dok nas ne shvatate ozbiljno mi vas dobrano karindzamo....samo tako nastaviti :salut: :salut:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 feb 2016, 22:28

slika
Treba ovo ispostovat ocm :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 feb 2016, 22:34

VelikiKemo je napisao/la:
sve dok nas ne shvatate ozbiljno mi vas dobrano karindzamo....samo tako nastaviti :salut: :salut:
Onda smo mi vama ako cemo tako, za sve ove godine, umjesto s.upka napravili "Bingham Canyon"..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 02 feb 2016, 22:41

Ajzea je napisao/la:
VelikiKemo je napisao/la:
Onda smo mi vama ako cemo tako, za sve ove godine, umjesto s.upka napravili "Bingham Canyon"..
kako hoces al vi sad trcite i kakite laganini :zviz: :zviz:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 feb 2016, 22:44

"trcite i kakite laganini"
Dubokouman post, fasciniran sam.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2016, 22:47

Europska Sloboda, kad se sjetim Zeljo igra protiv Viktorije a oni iz lige federacije nam pricaju kako se brukamo a ne moze se centar preci protiv Slavije za opstanak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 feb 2016, 22:50

Sta te cudi to? Pa ismijavali su nas kad smo igrali protiv Balzana, jer su oni tih dana trebali igrati prijateljsku protiv Anzhija.. Mozda smo mi cak i sa Ferencom trebali igrati, nisam siguran.

Doe :lol:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 02 feb 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 feb 2016, 22:53

Ajzea je napisao/la:Sta te cudi to? Pa ismijavali su nas kad smo igrali protiv Balzana, jer su oni tih dana trebali igrati prijateljsku protiv Anzhija.. Mozda smo mi cak i sa Ferencom trebali igrati, nisam siguran.
Vrati patka Alijaaa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 02 feb 2016, 23:12

Agamemnon je napisao/la:I unucima ce prepričavati o njihovoj historijskoj sezoni koja će ostati upamćena ne po trofeju kako to biva kod ostalih klubova nego po posjeti.
Još kad ono neku borbu spominje, kao oni su jedini koji se bore za klub.
To jesu se Manijaci ugasili vidjet ćemo.
Vi dolazite na Grbavicu, prohodajte do juga.

Kada bi uzeli u obzir samo ono sto se ovdje pise najbolje rasformirati sve nek seljo i pitari igraju izmedju sebe jedno 20 puta.

Sta tebe boli **** ti si u Becu

Koji kompleksas :urnebes:
Da tri godine sam u Becu.
Problem neki
Kompleks čega ?
Ma nikakav
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 02 feb 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 02 feb 2016, 23:13

Kakav je ovo kralj. Pisanje postova u stilu epa. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 feb 2016, 23:15

krleza napisi sonet kakav
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []