Apsolutno. Ja sam to govorio i u prvoj njegovoj sezoni. Blind je nešto najbliže Carricku što bi mogli dobiti u Unitedu, ako se ne bude kupovalo već nešto tako. Možda neće dostić' taj kvalitet, ali stilom vrlo, vrlo sličan.Asteriks je napisao/la:Kak to sve jednostavno izgleda kada je Carrick tu. Nesto kontam, nekak po stilu, tehnici, sigurnosti i tacnosti pasova, Blind bi ga mogao naslijediti na dm-u. Dosta je naucio sto se tice pozicioniranja na poz stopera.
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 02 feb 2016, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- majestic24
- Kontakt:
**** sve ako je ovaj gaal normalan. Imamo iduci mec za 5 dana i to protiv chelseaja i umjesto da neke igrace zamjeni jer vodimo 3:0 on mrtav hladan ni da mrdne.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Steta je onakav kvalitet trositi na stoperu/beku, jer za prvo nema gradju/iskustvo igranja, a za drugo prodornost, dribling.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Apsolutno. Ja sam to govorio i u prvoj njegovoj sezoni. Blind je nešto najbliže Carricku što bi mogli dobiti u Unitedu, ako se ne bude kupovalo već nešto tako. Možda neće dostić' taj kvalitet, ali stilom vrlo, vrlo sličan.Asteriks je napisao/la:Kak to sve jednostavno izgleda kada je Carrick tu. Nesto kontam, nekak po stilu, tehnici, sigurnosti i tacnosti pasova, Blind bi ga mogao naslijediti na dm-u. Dosta je naucio sto se tice pozicioniranja na poz stopera.
Jednostavno skoro pa savrsen za dm-a (sto je i igrao u Ajaxu, te repki ponekad). Ona mirnoca, pas igra, te presjecanje u nekim situacijama, strasno.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Rooney u 2016. 7 utakmica, 7 golova?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Smatram da ce i biti to njegova pozicija u buducnosti,dovesti ce se stoper i on ce vjerovatno poceti igrati beka/vezu.On komotno moze igrati u paru sa Morganom i da ima tu slobodniju ulogu prema naprijed,vidjeli smo ga prosli put da ima dobar njuh i za gol
Ma jedan je Carrickbauer, ali svakako da Blind ima neke sličnosti s njim, veoma zahvalan igrač.
Dobro će ga on zamijeniti.
Dobro će ga on zamijeniti.
''Neka me mrze samo da me se boje''
To i ja pisem jos otkako sam se aktivirao na forumu. Vidjeli smo vec te naznake u prethodnoj sezoni. Moze Blind to sigurno. Kako stari tako postaje sve bolji i bolji. Njegova pozicija je taj zadnji vezni play kao Carrick. U odbranu dovesti nekog novog jer on nije za CB. Bolje se moze iskoristiti u vezi.Asteriks je napisao/la:Kak to sve jednostavno izgleda kada je Carrick tu. Nesto kontam, nekak po stilu, tehnici, sigurnosti i tacnosti pasova, Blind bi ga mogao naslijediti na dm-u. Dosta je naucio sto se tice pozicioniranja na poz stopera.
Cameron igra kao da ima 100 utakmica u guzici. Nema mi nista draze nego kad se nasi momci pokazu. Drago mi je i za njega i Lingarda i Pereiru. Sutra opsezniji komentar na samu tekmu aBd
E neka nam je sa srecom danas, moze se ovo 'ladno dobiti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Visoko smo postavljeni dobar start
Sto ti je gospodstvo, SAF na tribinama, besprijekorno odijelo u bojama kluba. Koji gospodin...
Ebi se Tibo.
Al marti J**+ ivanovica za sad
Seksanje. Ajde zavalite jedan iz kornera,z atvorite Williana i gotovo.
e jbg kad se ova dominacija nije iskoristila sad ce biti patnja
- majestic24
- Kontakt:
Zabiti ce oni nama gol iz nicega.
A jes ovaj Costa smecar u pm.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Fella je vec izgubio snagu, prolaze pored njega kao da su GTI.
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Koliko smo dobili tako? Karmamajestic24 je napisao/la:Zabiti ce oni nama gol iz nicega.
Willian = Chelsea
Ostali su manje više truba. Definitivno trebamo jače krenuti naprijed. Počeli smo se povlačiti i mogli bi levati dati gol iz neke glupe situacije. Šta je sa kapitenom?Vraća se u crnilo ili...?
Ostali su manje više truba. Definitivno trebamo jače krenuti naprijed. Počeli smo se povlačiti i mogli bi levati dati gol iz neke glupe situacije. Šta je sa kapitenom?Vraća se u crnilo ili...?
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Najlosiji Chelsie od kako je Roman preuzeo
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Morgan il Herrera umjesto Felle i Memphis umjesto Lingarda odma. Nije se momak sastavio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.