dabogdaEvolution87 je napisao/la:Da nam se hoce ovaj Kramar popisati u usta svima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To sam ostavio tebi kada si toliko navalio.Memara je napisao/la:Ti ga davno vec pusismiden je napisao/la:Popušite ga malo Rustemu!
@Bosniacum Lilium
Koga zanima hoceš li ti nekog citirati ili ne, misliš da si nekome bitan? Koja je fora da me ne citiraš, a opet me spominješ? Zar ne misliš da je to malo glupo, a u stvari navikli smo na tvoje glupe ispade. Nije ti Rustemovic kriv što si ispao glup, nego si sam kriv.
Jel ti to kriv što se momak bori i uvijek završi tekmu mokrog dresa? Nisam ja druže subjektivan, nego samo idem u krajnost baš kao i vi. Idete u krajnost sa tim pljuvanjem. Ne možeš mi reci da nije pljuvanje, kada spominješ momka, a momak uopšte nije na terenu. Volio bi i ja da imamo Bešica, ali to jednostavno nije realno. Rustemovic to nije zaslužio, ako ništa barem zbog svoje borbe. Zbog cega si ti subjektivan? Ti si taj koji konstanto momku traži mane i jedva ceka neku njegovu grešku, da bi je prokomentarisao i pljuvao. Strucnjaci, srecom pa vi znate ko je igrac, a ko nije. Ima ko ce voditi racuna i procijeniti da li je on kvalitet. Dovoljno govori to da je i dalje prvi izbor, sviđalo se to nekom ili ne. Ako dođe neko bolji, bolje i jes. Takvi levati i ne treba da me citiraju. S obzirom da si me prošli put optužio da sam te uvrijedio, a nisam. Sada sam to ucinio, da me nisi bez razloga optužio.
Das Ist Walter
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Znam sta se desava, ali te stvari nisu ovdje za foruma. Tebi je bolje da sutis, vjeruj mi.
[/quote]
Vidim za to pricas glupost.
ali nema veza idi spavaj.
@ fudo
naravno da nije istina. deni i kramar jesu ostalo je laz.[/quote]
Ok hvala zuka..ok.je st smo doveli denija ali kremenko je uzas i neznam sto se on dovodi..Jesic bira igrace,tako ako "izabere" samo te "sjajne" igrace agenta bulica mogao bi biti pokazatelj, da ima ulogu money under tabel guy who gives a fuck about fks ya know.Ali posto ti vjerujem onda sigyrno nije tako..ja nevjerujem ovom Jesicu nikako ali nadam se da grijesim..
Vidim za to pricas glupost.
@ fudo
naravno da nije istina. deni i kramar jesu ostalo je laz.[/quote]
Ok hvala zuka..ok.je st smo doveli denija ali kremenko je uzas i neznam sto se on dovodi..Jesic bira igrace,tako ako "izabere" samo te "sjajne" igrace agenta bulica mogao bi biti pokazatelj, da ima ulogu money under tabel guy who gives a fuck about fks ya know.Ali posto ti vjerujem onda sigyrno nije tako..ja nevjerujem ovom Jesicu nikako ali nadam se da grijesim..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nema on sta pokazivati u 5 utakmica,imo je on Želju ,Mladost, smetljare iz Listice da pokaze ,peti je na tabeli ako ne pobjedi u Mostaru nek ide u p.m.Kad je mogo Husref drugi na tabeli dobiti otkaz ,kad je mogoKodro. Jarni i Dzeno poslije dva trofeja moze i on.Evo doveo je koga je htio ,ima i svog menadžera,ima pripreme ,sta jos treba .Zip je napisao/la:Koji vam je q pitari?
Svrsavanje na ekipu koja je dobila Partizan, pa **** mame zbog poraza od Borca u mjesec dana..
Kakvi rezultsti u prijateljskim utskmica..
Ja shvatam da igraci nisu nista pokazali, al prestanite srsti .. i pustite jesica da pokaze u prvih 5 kola proljetnog dijela sta je uradio.. pa ako to bude licilo na nista, yebajite kolko hocete...
Sto bezveze stvarate pritisak na ekipu zbog nebitnih utakmica?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jah, sad je ovaj forum kriv i nabija neki pritisak.
Njima znaci inace sta se pise po ovom i ostalim forumima. Da vode racuna o misljenju navijaca ne bi radili ovo sto rade.
Njima znaci inace sta se pise po ovom i ostalim forumima. Da vode racuna o misljenju navijaca ne bi radili ovo sto rade.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesa na strelistuMajkl je napisao/la:Nema on sta pokazivati u 5 utakmica,imo je on Želju ,Mladost, smetljare iz Listice da pokaze ,peti je na tabeli ako ne pobjedi u Mostaru nek ide u p.m.Kad je mogo Husref drugi na tabeli dobiti otkaz ,kad je mogoKodro. Jarni i Dzeno poslije dva trofeja moze i on.Evo doveo je koga je htio ,ima i svog menadžera,ima pripreme ,sta jos treba .Zip je napisao/la:Koji vam je q pitari?
Svrsavanje na ekipu koja je dobila Partizan, pa **** mame zbog poraza od Borca u mjesec dana..
Kakvi rezultsti u prijateljskim utskmica..
Ja shvatam da igraci nisu nista pokazali, al prestanite srsti .. i pustite jesica da pokaze u prvih 5 kola proljetnog dijela sta je uradio.. pa ako to bude licilo na nista, yebajite kolko hocete...
Sto bezveze stvarate pritisak na ekipu zbog nebitnih utakmica?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Odsad je Krampar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zasto bolan lazes covjeku? @Fudo, nevjerujem ni ja upravo zbog ovih zadnjih desavanja sa Bulicem, Krampar prosao probu nakon dva dana trcanja... Ja samo znam kome cu yebat A do Z na kraju sezone.
@Miden, zbog takvog razmisljanja da je on dobar igrac nismo ni zasluzili bolje, tu smo na 5-tom mjestu gdje i zasluzujemo biti. Shvati bolan da lik nije za nas klub, dosao iz Drine putem Ibraka!
@DBR, Ma sad ce ti neko doci samo da te kontrira i reci da si pljuvac da mu treba pruziti sansu itd.
@Miden, zbog takvog razmisljanja da je on dobar igrac nismo ni zasluzili bolje, tu smo na 5-tom mjestu gdje i zasluzujemo biti. Shvati bolan da lik nije za nas klub, dosao iz Drine putem Ibraka!
@DBR, Ma sad ce ti neko doci samo da te kontrira i reci da si pljuvac da mu treba pruziti sansu itd.
Husref i njegova taktika Torlaka u napad..
Kodru mi je mnogo zao, Dzeni hvala na trofejima al nikad vise na klubu, osim ako ne bude pomocni Webgeru jedno 20 godina..
Ovu pauzu i ovaj prelazni rok je nesta sto nismo nikad dozivili, otpustali smo igrace i nismo previse dovodili, samo ono sto nam treba..
Svi igraci imaju mogucnosti da budu medju boljim u ovoj ligi, Jesic ce imati tezak zadatak da ih ucini najboljim, a mi im moramo dati podrsku da uspiju u tome, zato ti @majkl i slicni tebi nemojte pritisak prsviti i prizivati besparicu itd...
Sutra kad budemo prvi aBd i kad bidemo redali pobjedu za pobjedom prvi ces ti @majkl slicni tebi da prisvajate te pobjede, najavljivati seranje po ligi, grupe EL il LP...
Budite realni, dajte podrsku ekipu ne stvarajte bez potrebe pritisak na igrace, dopustite da se spreme i da na pokazu u prvenstvu sta mogu.. a vjerujem ja da mogu mnogo..
Kodru mi je mnogo zao, Dzeni hvala na trofejima al nikad vise na klubu, osim ako ne bude pomocni Webgeru jedno 20 godina..
Ovu pauzu i ovaj prelazni rok je nesta sto nismo nikad dozivili, otpustali smo igrace i nismo previse dovodili, samo ono sto nam treba..
Svi igraci imaju mogucnosti da budu medju boljim u ovoj ligi, Jesic ce imati tezak zadatak da ih ucini najboljim, a mi im moramo dati podrsku da uspiju u tome, zato ti @majkl i slicni tebi nemojte pritisak prsviti i prizivati besparicu itd...
Sutra kad budemo prvi aBd i kad bidemo redali pobjedu za pobjedom prvi ces ti @majkl slicni tebi da prisvajate te pobjede, najavljivati seranje po ligi, grupe EL il LP...
Budite realni, dajte podrsku ekipu ne stvarajte bez potrebe pritisak na igrace, dopustite da se spreme i da na pokazu u prvenstvu sta mogu.. a vjerujem ja da mogu mnogo..
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Meni tu samo nije jasan Ješić, kako misli sa ovakvim veznim redom Evropu napasti, da ne govorim o tituli..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko ne moze da podnese pritisak ima Olimpic.
+1Lakoste je napisao/la:Ko ne moze da podnese pritisak ima Olimpic.
Ili Drina.
A zbog cega bez potrebe stvarati protisak?Lakoste je napisao/la:Ko ne moze da podnese pritisak ima Olimpic.
Prvo nije bez potrebe, peti smo na tabeli. Ako to tebe zadovoljava da ekipa koja najvsie ulaze bude na petom mjestu i da kasni 6 bodova za ekipom koja je prije 2 godine igrala federalnu ligu onda ok, da ne spominjem Radnik koji je iznad nas a nema ni 10% naseg budzeta...Zip je napisao/la:A zbog cega bez potrebe stvarati protisak?Lakoste je napisao/la:Ko ne moze da podnese pritisak ima Olimpic.
Drugo, pritisak se ne stvara, objasni mi kako to mi stvaramo pritisak?
Cuj ja lazem
volim ja ove troll clanove.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vi kudite rustema,jel neko mozda gledao Velkoskog?

Rustem korektno odigro.Njegov je poso da trči ,presjeca lopte i dodaje prvom do sebe.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Evolution87
- Kontakt:
Rustem jedino konkretno moze reklamirati proizvode iz fan shopa
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarNeretva i 11 gostiju.