PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
#OprostinamKrleža
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
[/quote]
Zelis reci da su navijaci i ljudi iz klubova koji kaskaju za nama blago retardirani jer im je trebalo 18 kola da ozbiljno shvate Slobodu?
[/quote]
"Navijaci i ljudi iz klubova" ne znam sta je gluplje od ovo dvoje koje si napisao. Ipak mi je "ljudi iz klupova" zesce
kad budu igrali ti navedeni bit cete ozbiljno shvaceni
[/quote]
Zar te nije sramota replicirati na tako neinteligentan nacin? Nije ni cudo sto vam je trebalo 18 kola da ozbiljno shvatite Slobodu
[/quote]
Bas kontam sta replicirati na ovako inteligentan post decka iz slavinovica (mjesto pored tz) i nekako cu naprasno prekinuti diskusiju, neda mi se...
Zelis reci da su navijaci i ljudi iz klubova koji kaskaju za nama blago retardirani jer im je trebalo 18 kola da ozbiljno shvate Slobodu?
"Navijaci i ljudi iz klubova" ne znam sta je gluplje od ovo dvoje koje si napisao. Ipak mi je "ljudi iz klupova" zesce
Zar te nije sramota replicirati na tako neinteligentan nacin? Nije ni cudo sto vam je trebalo 18 kola da ozbiljno shvatite Slobodu
Bas kontam sta replicirati na ovako inteligentan post decka iz slavinovica (mjesto pored tz) i nekako cu naprasno prekinuti diskusiju, neda mi se...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:#OprostinamKrleža
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zelis reci da su navijaci i ljudi iz klubova koji kaskaju za nama blago retardirani jer im je trebalo 18 kola da ozbiljno shvate Slobodu?MosaaRajvosa je napisao/la:
Bas kontam sta replicirati na ovako inteligentan post decka iz slavinovica (mjesto pored tz) i nekako cu naprasno prekinuti diskusiju, neda mi se...[/quote]
Naravno, stara taktika ignoranata koji znaju samo plitko vrijedjati, napustanje diskusije podvijenog repa
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nadomak BečaAgamemnon je napisao/la:Slavinovici mjesto pored Tuzle. .....
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
MosaaRajvosa je napisao/la:Nadomak BečaAgamemnon je napisao/la:Slavinovici mjesto pored Tuzle. .....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Citajuci sve ovo cini mi se da bi vecina vise voljeli Slobodu u prvoj federalnoj..neki jer imaju dvije ekipe tamo odakle dolaze , a zatim Sarajevo ili Zelju, pa bi voljeli da im je Sloboda gost u njihovim opstinama, manjim gradovima kako hocete, jer svakako da je praznik bio gdje god amo gostovali u prvpj ligi federacije..kao drugo nekima je tesko igrat protiv Slobode, nekima ne odgovara sto smo prvi i sto imamo jakog covjeka u klubu koji nas zeli podici na visi nivo...nekima ipak nije krivo , neki podrzavaju i pozdravljaju rad kluba, ali to su uglavnim navijaci stari od 25 godina i mozda neki mladji.... jer ipak pljuje nas lik koji i ne zna da je Borac 2 puta ispadao iz lige .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne treba razbijati glavu oko njih, ne moramo se mi nikome pravdati za ljubav prema Slobodi i zbog nasih ambicija. Ako im smeta, slobodno neka omalovazavajuSaltCityAttack je napisao/la:Citajuci sve ovo cini mi se da bi vecina vise voljeli Slobodu u prvoj federalnoj..neki jer imaju dvije ekipe tamo odakle dolaze , a zatim Sarajevo ili Zelju, pa bi voljeli da im je Sloboda gost u njihovim opstinama, manjim gradovima kako hocete, jer svakako da je praznik bio gdje god amo gostovali u prvpj ligi federacije..kao drugo nekima je tesko igrat protiv Slobode, nekima ne odgovara sto smo prvi i sto imamo jakog covjeka u klubu koji nas zeli podici na visi nivo...nekima ipak nije krivo , neki podrzavaju i pozdravljaju rad kluba, ali to su uglavnim navijaci stari od 25 godina i mozda neki mladji.... jer ipak pljuje nas lik koji i ne zna da je Borac 2 puta ispadao iz lige .
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Iskreno da ti kazem, pogresan kvart spominjes. Ovo ti cisto iz dobrih namjera govorimMosaaRajvosa je napisao/la:Nadomak BečaAgamemnon je napisao/la:Slavinovici mjesto pored Tuzle. .....
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
U hotelu Tehnograd sam nedavno bio, mislim da je to taj kvart...DoeTz je napisao/la:Iskreno da ti kazem, pogresan kvart spominjes. Ovo ti cisto iz dobrih namjera govorimMosaaRajvosa je napisao/la:Nadomak BečaAgamemnon je napisao/la:Slavinovici mjesto pored Tuzle. .....
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Sto nisi izasao, prosetao malo po coskovima ?MosaaRajvosa je napisao/la:
U hotelu Tehnograd sam nedavno bio, mislim da je to taj kvart...
Ali razumijem te i sto nisi, ni Poljaci se nisu setkali
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Citajuci sve ovo cini mi se da bi vecina vise voljeli Slobodu u prvoj federalnoj..neki jer imaju dvije ekipe tamo odakle dolaze , a zatim Sarajevo ili Zelju, pa bi voljeli da im je Sloboda gost u njihovim opstinama, manjim gradovima kako hocete, jer svakako da je praznik bio gdje god amo gostovali u prvpj ligi federacije..kao drugo nekima je tesko igrat protiv Slobode, nekima ne odgovara sto smo prvi i sto imamo jakog covjeka u klubu koji nas zeli podici na visi nivo...nekima ipak nije krivo , neki podrzavaju i pozdravljaju rad kluba, ali to su uglavnim navijaci stari od 25 godina i mozda neki mladji.... jer ipak pljuje nas lik koji i ne zna da je Borac 2 puta ispadao iz lige .
Nikad u zivotu, sa Slobodom je jaca liga i uvijek više volim vidjeti Slobodu da se bori za neki trofej nego recimo Orašje, Modriča i te selendre. Veliki grad, dobar stadion za naše uslove, ljudi vole fudbal. Nije floskula izlizana al imam dosta raje iz TZ, cak i dobrog druga..
Drug moj problem je ovdje šta god da se napise negativno ili što ne odgovara vama o Slobodi to je paljba sa svih strana..
Evo kaže vam se da malo lebdite, da tek trebate da stasate, odmah paljba. Jedan vaš napisa ulazite u LP. Sarajevo od rata pokušava i svake godine igra Evropska takmicenja pa mozda malo bolje znamo kako to ne ide tako glat...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vidio ono oko hotela i nije mi se svidjelo...DoeTz je napisao/la:Sto nisi izasao, prosetao malo po coskovima ?MosaaRajvosa je napisao/la:
ozbiljno, mogao bi se onaj dio malo srediti..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Cijela BiH bi se mogla malo srediti, ako cemo po toj logiciMosaaRajvosa je napisao/la:
Vidio ono oko hotela i nije mi se svidjelo...
Nad tobom sunce najljepše sja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaciSRSlavinovici je napisao/la:Ne treba razbijati glavu oko njih, ne moramo se mi nikome pravdati za ljubav prema Slobodi i zbog nasih ambicija. Ako im smeta, slobodno neka omalovazavajuSaltCityAttack je napisao/la:Citajuci sve ovo cini mi se da bi vecina vise voljeli Slobodu u prvoj federalnoj..neki jer imaju dvije ekipe tamo odakle dolaze , a zatim Sarajevo ili Zelju, pa bi voljeli da im je Sloboda gost u njihovim opstinama, manjim gradovima kako hocete, jer svakako da je praznik bio gdje god amo gostovali u prvpj ligi federacije..kao drugo nekima je tesko igrat protiv Slobode, nekima ne odgovara sto smo prvi i sto imamo jakog covjeka u klubu koji nas zeli podici na visi nivo...nekima ipak nije krivo , neki podrzavaju i pozdravljaju rad kluba, ali to su uglavnim navijaci stari od 25 godina i mozda neki mladji.... jer ipak pljuje nas lik koji i ne zna da je Borac 2 puta ispadao iz lige .Volio bih da to rade malo inovativnije, ali previse ocekujem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mnogo smo ruzni, a nikada lepiMosaaRajvosa je napisao/la:Vidio ono oko hotela i nije mi se svidjelo...DoeTz je napisao/la:Sto nisi izasao, prosetao malo po coskovima ?MosaaRajvosa je napisao/la:
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kako ste syebali temu pogotovo ovaj homić iz Kabula. Gledaj ga na avataru grob te yebo

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Kako ste syebali temu pogotovo ovaj homić iz Kabula. Gledaj ga na avataru grob te yebo![]()
![]()
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Dobro lik nije skontao bit teme pa prosipa neke emotivne izljeve i paranojiše svi protiv nas ovo ono. Za ne povjerovatMosaaRajvosa je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Kako ste syebali temu pogotovo ovaj homić iz Kabula. Gledaj ga na avataru grob te yebo![]()
![]()
Misliš da je ovo on, nemoj, baš je kjuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.