FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 feb 2016, 21:57

Gifron je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
tzman je napisao/la:Evo ja sam se danas pomalo zezao oko sajta,uzeo domenu i postavio na svoj server.Pa vidite da li liči na šta i ako ne šta bi trebalo uraditi.
Ne planiram ovo za sebe nego čisto da pomognem i dam nekome ko će se posvetiti svemu.

fksloboda.info
Pa ovo je isto kao i fksloboda.ba :?
Vidis li ti dobro? :urnebes:

Mislim da stranica treba teziti nekom modernijem dizajnu, ta wordpress tema je jako lijepa, i nesto na taj fazon ali custom bi bilo odlicno.

Ovako od klubova, Hajduk ima dobar site, zatim Rijeka i PSV
Naša stranica je ionako krš, to već i ptice na grani znaju ;)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 feb 2016, 22:00

NKMramor je napisao/la:Od ova tri, meni samo Rijekin može proć' :D
Ma dobro, svako ima svoje. I meni je RIjekin website premocan, ali i ova 2 mi nisu losa. Mogli bi mi od svakoga neku ideju uzeti pa napraviti svoj website. Samo da se pomjerimo sa te mrtve tacke sa marketingom, a danas su web stranice i Facebook najbolji za promociju i ulaganje u njih se isplati.
Jedan grad, jedna ljubav!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 feb 2016, 22:04

Večeras lagano pregledat sajtove svih klubova u Evropi (samo najviši rang takmičenja), pa postavim ono što fino izgleda da napravimo obilazak. :lol:
Mislio sam neki film pogledat' večeras, al' jbg... :urnebes:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 feb 2016, 22:43

RUDARSKA2 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma kakve sadasnje fukare i njihova organizacija :facepalm: zar je neko stvarno mislio da ce to krenuti na bolje..... isti ljudi se vrte na istim funkcijama, za njih su salovi, grafiti i ostale stvari naucna fantastika :!: sve je to neozbiljno i neinteligentno, daj Boze da grijesim ali predobro znam te ljude da bi pogrijesio. i naravno vodja i par njegovih poltrona ce opet marisati pare :kafa:
ISto sam rekao i dan nakon održane skupštine Fukara. Sve je to ista ekipa kao i do sada, samo su zamijenili funkcije.
to su tipovi bez autoriteta na tribini, bezidejni, nezainteresovani i nesposobni da naprave atmosferu.
Atmosfera se da uraditi i sa 100 ljudi, a kamo li sa vecim brojem.
Transovi, Zastave, Pjesme, Koreografija 0 bodova.
Jedino što znaju je klepat lovu i ništa drugo.
Vjeru u bolje mi daje samo taj NO koji je imenovan i nadam se da će ispratit i spriječiti sve potencijalne malverzacije...

Sta serete .... Fukare su respektbilna skupina i uvijek u TOP 3 u BiH . Sto se tice ove nove skupstine i clanova , onaj ko je malo bolje upucen zna da ti nisi upravu i da u najmanju ruku seres . AJDE da damo momcima podrsku makar ako se ne mozemo prikljuciti i pomoci , lako je pljuvati po ljudima koji se trude nesto napraviti .
Ja nisam dio sjevera vec 2 sezone , ali zapamti moje rijeci ..... No1 navijaci u nastavku sezone ce biti ti isti momci koje omalovazavas i pljujes !!!

p.s. sta je sa ovog reprograma ??? Ovo se oduzilo nesto .... OBECANJA su i dalje ostala samo OBECANJA !!! I to vam je glavni razlog zasto nismo doveli nekog " superStara " ( ne kazem da nam treba,ali ... ) i zasto smo i dalje bez " velikog " sponzora ....
Ne pljujem ja nikoga, samo sam rekao ono što smo mogli vidjeti kroz cijelu polusezonu i krajem prošle godine (jad i čemer).
Nadam se da će se stvari popraviti i već sam rekao da se nadam da me razuvjere, a da sam optimista nisam.
Dok god Indir i Čaklovica vode glavnu riječ nema napretka, jer to su ljudi bez autoriteta, što se tribine tiče.
I iskreno nemam namjere više išta pisat vezano za Fukare i njihovo rukovodstvo, ali se nadam da će stvari iči na bolje, tj. da će se situacija na Sjeveru popraviti, jer uz bolju podršku sa tribini i igrači će imati vjetar u leđa i naša Sloboda sigurno koračati ka zacrtanom cilju
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 02 feb 2016, 22:54

:bow:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 feb 2016, 23:09

NKMramor je napisao/la:Večeras lagano pregledat sajtove svih klubova u Evropi (samo najviši rang takmičenja), pa postavim ono što fino izgleda da napravimo obilazak. :lol:
Mislio sam neki film pogledat' večeras, al' jbg... :urnebes:
Ne daa ti se :lol:
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 02 feb 2016, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 feb 2016, 23:11

najljepši site na svijetu :ljepota:

http://www.sslazio.it/it/

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 02 feb 2016, 23:25

Chinaglia je napisao/la:najljepši site na svijetu :ljepota:

http://www.sslazio.it/it/
:rol: :rol: :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2016, 23:27

Ma ne treba nama bolji sajt uopste, bitno je samo da se redovno odrzava. I da se sitnice urede, npr slikanje igraca i biografije :)

Mene vise interesuju sada ove bitnije stvari, sajt je zadnji prioritet.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 feb 2016, 23:35

NKMramor je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:[quote="tzman]

Vidis li ti dobro? :urnebes:

Mislim da stranica treba teziti nekom modernijem dizajnu, ta wordpress tema je jako lijepa, i nesto na taj fazon ali custom bi bilo odlicno.

Ovako od klubova, Hajduk ima dobar site, zatim Rijeka i PSV
Od ova tri, meni samo Rijekin može proć' :D
[/quote][/quote]
Slazem se, Rijekina je najjaca. Jos koliko im je dobar onaj kamp...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 00:15

Posto sam laik u tome, da pitam. Koliko kosta mjesecno odrzavanje jedne takve stranice? Twiter i fb account? Kontam da nije puno u odnosu na cijenu cijelog pogona. Ali Sloboda mora puno vise raditi na marketingu, od drustvenih mreza do memorabilija (koje su se trebale prodavati kroz Bingo centre, kako sam cuo). Taj dio je zapostavljen, a tako je vazan jer je dosta ljudi razocarano proslim vodjenjem kluba. Treba te ljude i njihove potomke, koji su golim rukama gradili Tusanj, vratiti na stadion.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 feb 2016, 00:27

Treba nama svasta nesto jer smo u debelom minusu u mnogim stvarima. Web stranica je medju zadnjim stvarima ali bi se trebala obnoviti. Puno je bitniji fan shop trenutno od web stranice, fb i twittera.
Nad tobom sunce najljepše sja

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 00:38

pinoglavi je napisao/la:Treba nama svasta nesto jer smo u debelom minusu u mnogim stvarima. Web stranica je medju zadnjim stvarima ali bi se trebala obnoviti. Puno je bitniji fan shop trenutno od web stranice, fb i twittera.
Slazemo se da je potrebna marketinska oluja, na netu, kao i u shopovima. Mora se Sloboda vratiti gradu, a zatim i okolini. Moraju se ispraviti greske iz proslosti. Pa ja bih potrosio barem 200 KM na poklone ljudima iz Slobodinog shopa.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 03 feb 2016, 01:59

Da bi se imao web site kako treba, redovno da se odrzava i osvjezava, treba citav tim ljudi da bude angazovan za rad na tom. Vjerujem da ce nekad doci i to na red da se malo ozbiljnije poradi na web predstavi kluba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 feb 2016, 02:59

Popricati sa onim novinarom Faktora, pa sa Krdzom i jos nekima koji su uvijek tu oko informacija, vijesti, sporta i Slobode, pa da pomognu u odrzavanju sajta, da se redizajnira (i tu imamo momaka, a nesto u fazonu Rijekinog sajta, mocan je), pa na sajtu otvoriti forum koji ce privuci vise raje. Moze se, da se ima volje. Trenutno je truba sajt, depresija me ufati kad udjem sta procitati, toliko mi hladan, taman, nakamarano i ovo malo sto je postavljeno na sajt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2016, 03:11

Beduin je napisao/la:Popricati sa onim novinarom Faktora, pa sa Krdzom i jos nekima koji su uvijek tu oko informacija, vijesti, sporta i Slobode, pa da pomognu u odrzavanju sajta, da se redizajnira (i tu imamo momaka, a nesto u fazonu Rijekinog sajta, mocan je), pa na sajtu otvoriti forum koji ce privuci vise raje. Moze se, da se ima volje. Trenutno je truba sajt, depresija me ufati kad udjem sta procitati, toliko mi hladan, taman, nakamarano i ovo malo sto je postavljeno na sajt.
Mi smo nekad imali dobar site..bio je momak zvao se Emil iz Beca ..ne znam imal ga na ovom forumu ali lik je davao svoje vrijeme i novac i bilo nas je tu pomagali smo..bio jako dobar forum ..nismo davali svima prostup istom jer je ipak bilo malo i rizocno svasta se i pisalo ..uglavnom treba isto napravit i zajebat ovo i one rasprave i diskusije na onoj glupoj temi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 03 feb 2016, 05:16

SaltCityAttack je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Popricati sa onim novinarom Faktora, pa sa Krdzom i jos nekima koji su uvijek tu oko informacija, vijesti, sporta i Slobode, pa da pomognu u odrzavanju sajta, da se redizajnira (i tu imamo momaka, a nesto u fazonu Rijekinog sajta, mocan je), pa na sajtu otvoriti forum koji ce privuci vise raje. Moze se, da se ima volje. Trenutno je truba sajt, depresija me ufati kad udjem sta procitati, toliko mi hladan, taman, nakamarano i ovo malo sto je postavljeno na sajt.
Mi smo nekad imali dobar site..bio je momak zvao se Emil iz Beca ..ne znam imal ga na ovom forumu ali lik je davao svoje vrijeme i novac i bilo nas je tu pomagali smo..bio jako dobar forum ..nismo davali svima prostup istom jer je ipak bilo malo i rizocno svasta se i pisalo ..uglavnom treba isto napravit i zajebat ovo i one rasprave i diskusije na onoj glupoj temi
Imam osjecaj da je ovo taj Emil :D :D :D
tzman je napisao/la:Evo ja sam se danas pomalo zezao oko sajta,uzeo domenu i postavio na svoj server.Pa vidite da li liči na šta i ako ne šta bi trebalo uraditi.
Ne planiram ovo za sebe nego čisto da pomognem i dam nekome ko će se posvetiti svemu.

fksloboda.info

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2016, 05:22

Sloboda1919 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Imam osjecaj da je ovo taj Emil :D :D :D

fksloboda.info

ne znam brate, ali momak se trudio i zaista je imao dobar server kojeg je finansirao od sebe .. forum je radio odlicno imali smo nekih zanimljivih stvri gdje smo mogli razgovarat o svemu.. vjerujte da ja nisam tad ni dolazio ovdje pisao ponekad udjem , a bio registrovan jer smo imali nas forum uvjek je bio posjecen ... jedva cekam da se ova stranica sad pokrene i da bude forum takodjer nadam se da je i to ukljuceno uz stranicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.