Upravo se to moze reci i za tebeCocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
za ne povjerovat ko sve piše po ovoj legendarnoj temi i pokušava ispast smiješan
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ima i isti avatar koji je imao Krleza jedno vrijeme.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jel dogovorena prijateljska s pahlermom?DoeTz je napisao/la:Upravo se to moze reci i za tebeCocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
za ne povjerovat ko sve piše po ovoj legendarnoj temi i pokušava ispast smiješan
goveđigulašmajka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nije solinas jer covjek se cak i zamjerio sa solinasom ako to mislisjoker90 je napisao/la:Ima i isti avatar koji je imao Krleza jedno vrijeme..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jesul skinute carape?rigotina je napisao/la: Jel dogovorena prijateljska s pahlermom?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije ovo krleza. Krleža muca kad je pod pritiskom
Znam da nije, legenda je sad @Agamemnon..SaltCityAttack je napisao/la:Nije solinas jer covjek se cak i zamjerio sa solinasom ako to mislisjoker90 je napisao/la:Ima i isti avatar koji je imao Krleza jedno vrijeme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ništa više, sad se samo opustiSRSlavinovici je napisao/la: Sta brisem? Koji propuh? Kaznena ekspedicija?!?:) Ma odakle vas izvlace tako pametne?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daj bola doe zavežite ovog lancem tamo na temi vidiš da se ne snalazi van kuće dobroDoeTz je napisao/la:Upravo se to moze reci i za tebeCocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prca nas Faraon iz Visokog , odvedite covjeka na Grbavicu neka vidi malo za koga navija 
Ili cemo realno u raspravu, mogu i ja reci Juve ima trofeje. Jbg nisam vidio Torina ali navijam za njih
Ili cemo realno u raspravu, mogu i ja reci Juve ima trofeje. Jbg nisam vidio Torina ali navijam za njih
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 feb 2016, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Eto vidis, ti si primjer da te smajli ne cini pametnijim, vec naprotivFaraonTM je napisao/la:Ništa više, sad se samo opustiSRSlavinovici je napisao/la: Sta brisem? Koji propuh? Kaznena ekspedicija?!?:) Ma odakle vas izvlace tako pametne?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
Što je najbolje ovaj hoće da bude pametan i da ove noći odbrani čast Slobode za sva vremena
Bolan frajer cijeli dan kopao tranšee oko slavinovića i pravio bunkere, čak mu je onaj homić pomog'o da osmatračnicu naprave
povratak otpisanih!
Gator je napisao/la:Nije ovo krleza. Krleža muca kad je pod pritiskom
- SRSlavinovici
- Kontakt:
To kod vas u kuci rodbinu vezu lancem, mani nas tih neandertalskih metodaCocaine je napisao/la:Daj bola doe zavežite ovog lancem tamo na temi vidiš da se ne snalazi van kuće dobroDoeTz je napisao/la:Upravo se to moze reci i za tebeCocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=89180
oluja haha
Dakle: plavo-bijelo proljece i slana oluja
oluja haha
Dakle: plavo-bijelo proljece i slana oluja
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 feb 2016, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
oo ratnik kako jeGoodisonPark je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
![]()
![]()
![]()
Što je najbolje ovaj hoće da bude pametan i da ove noći odbrani čast Slobode za sva vremena![]()
Bolan frajer cijeli dan kopao tranšee oko slavinovića i pravio bunkere, čak mu je onaj homić pomog'o da osmatračnicu naprave![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne znam kako ćeš radije da te išamaram, sa tim da ti kažem da sam živio u Sarajevu i išao na Grbavicu i gledao Želju dok sam još bježao iz Osnovne da bi stigao na Derbi sa rajom ili ćeš da ti pričam o tome kako Željo ima navijače od Vardara do Triglava za razliku od Slobode koja navijače ima u Tuzli, selima oko Tuzle i pokojem gradu u okolici Tuzle?tuzlak1987 je napisao/la:Prca nas Faraon iz Visokog , odvedite covjeka na Grbavicu neka vidi malo za koga navija
@Slavina
Brat si moj, ti i Krle ste bara bara vjeruj mi
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
To kod vas u kuci rodbinu vezu lancem, mani nas tih neandertalskih metodaCocaine je napisao/la:Daj bola doe zavežite ovog lancem tamo na temi vidiš da se ne snalazi van kuće dobroDoeTz je napisao/la:Upravo se to moze reci i za tebeCocaine je napisao/la:Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka![]()
![]()
- GoodisonPark
- Kontakt:
A to vas ima više, jesi to i rodbini poslo link da gledaju tvoje rafalanje na temiSRSlavinovici je napisao/la: mani nas tih neandertalskih metoda
povratak otpisanih!
Evo prsnuo seljober odmah folovi rodbina i to
Čuj slavinovići

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.