PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

FaraonTM
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 02:02

GoodisonPark je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la: mani nas tih neandertalskih metoda :)
A to vas ima više, jesi to i rodbini poslo link da gledaju tvoje rafalanje na temi :urnebes: :urnebes:
Kamikaza iz Slavinovića :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2016, 02:03

FaraonTM je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Prca nas Faraon iz Visokog , odvedite covjeka na Grbavicu neka vidi malo za koga navija :)

Ili cemo realno u raspravu, mogu i ja reci Juve ima trofeje. Jbg nisam vidio Torina ali navijam za njih :P
Ne znam kako ćeš radije da te išamaram, sa tim da ti kažem da sam živio u Sarajevu i išao na Grbavicu i gledao Želju dok sam još bježao iz Osnovne da bi stigao na Derbi sa rajom ili ćeš da ti pričam o tome kako Željo ima navijače od Vardara do Triglava za razliku od Slobode koja navijače ima u Tuzli, selima oko Tuzle i pokojem gradu u okolici Tuzle? :D

@Slavina

Brat si moj, ti i Krle ste bara bara vjeruj mi :opaopa:

Ma ja ma ja svi ste vi. Zato postujem ove navijace manjih ekipa, ljudi sute i navijaju. Ne dice se tudjim perjem..

Cinjenica je da rijetko koje mjesto ima ovakvu historiju kao Tz u drzavi. Eto sad mozete da nastavite sa prisvajanjem svega Sarajevskog. Meni dosta ova Sloboda iz Tz.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 feb 2016, 02:04

Evo bola nove žrtve a i nek Krleža malo odmori :thumbup:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 02:04

To je sve sto si uspio naci da mi prigovoris!? Pa jel te sramota? Stvarno ste limitirani :(
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 02:05

Evo sta nastane neprirodnim ukrstanjem..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 02:06

Cocaine je napisao/la:Evo bola nove žrtve a i nek Krleža malo odmori :thumbup:
Jedva cekam tebe i tvoje infantilne postove :) Kada izadjes iz supka Sarajlijama :) Nisi odgovorio, jel sa 50 godina zivis u podrumu ili na spratu roditeljske kuce? :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 02:07

tuzlak1987 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Prca nas Faraon iz Visokog , odvedite covjeka na Grbavicu neka vidi malo za koga navija :)

Ili cemo realno u raspravu, mogu i ja reci Juve ima trofeje. Jbg nisam vidio Torina ali navijam za njih :P
Ne znam kako ćeš radije da te išamaram, sa tim da ti kažem da sam živio u Sarajevu i išao na Grbavicu i gledao Želju dok sam još bježao iz Osnovne da bi stigao na Derbi sa rajom ili ćeš da ti pričam o tome kako Željo ima navijače od Vardara do Triglava za razliku od Slobode koja navijače ima u Tuzli, selima oko Tuzle i pokojem gradu u okolici Tuzle? :D

@Slavina

Brat si moj, ti i Krle ste bara bara vjeruj mi :opaopa:

Ma ja ma ja svi ste vi. Zato postujem ove navijace manjih ekipa, ljudi sute i navijaju. Ne dice se tudjim perjem..

Cinjenica je da rijetko koje mjesto ima ovakvu historiju kao Tz u drzavi. Eto sad mozete da nastavite sa prisvajanjem svega Sarajevskog. Meni dosta ova Sloboda iz Tz.
Opet gluposti pišeš, kakva historija Tuzle, ko o tome priča? Kakvo prisvajanje svega Sarajevskog? Ne razumiješ ti kad neko iz Brčkog navija za Želju, kad neko iz Doboja navija za Sarajevo, kad neko sa Ilidže navija za Velež, u tvom repertoaru toga nema što je još jedan dokaz da ste klasa niže za Želju, Sarajevo i Velež u ovoj državi iako to nije tema.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 feb 2016, 02:08

Ubacise covjeka u masinu ni krivog ni duznog.. Tacno treba uvesti provjeru prije ulaska na ovu temu, ako nisi dovoljno stoka, ne ulazi.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2016, 02:10

Razumijem ja to Faraonu, zivite u provincijama gdje igraju seoske ekipe pa se priklanjate jacima.. Eto razloga zasto navijaju.

A i tu je onaj faktor patriotizma.

Meni sa druge strane ovdje ima sve sto je potrebno. Zato se ne moram nikom priklanjati kao vi. Tako da mi je glupo da vi nesto provocirate kada ne mozete osjetiti sta je to kada navijas za ekipu iz mjesta odakle si i ekipu koja predstavlja to sto jesi..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 feb 2016, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 02:10

DoeTz je napisao/la:oo ratnik kako je
$ ;)
povratak otpisanih!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 feb 2016, 02:11

DoeTz je napisao/la:oo ratnik kako je
$ ;)
Smaras s ruskim jbg

Da sam Putin stidio bi se
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 03 feb 2016, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 02:12

Nevjerovatno da niko od "strucnjaka" na temi, osim priglupog, seljackog vrijedjanja, nije uspio napisati dvije smislene recenice. Jebote, kao da vas je Solinas pravio.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 feb 2016, 02:15

SRSlavinovici je napisao/la:Nevjerovatno da niko od "strucnjaka" na temi, osim priglupog, seljackog vrijedjanja, nije uspio napisati dvije smislene recenice. Jebote, kao da vas je Solinas pravio.
Šta fali Krleži i nemoj da vrijeđaš takvu personu brnjašu iz slavinovića :urnebes: :urnebes:

PS Krleža neda tebe brat

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 02:16

tuzlak1987 je napisao/la:Razumijem ja to Faraonu, zivite u provincijama gdje igraju seoske ekipe pa se priklanjate jacima.. Eto razloga zasto navijaju.

A i tu je onaj faktor patriotizma.
Rekoh Želju sam zavolio dok sam živio još u Sarajevu, nije malo 13, 14 godina. No to svakako nije tema, ti to gledaš tako, površno i nerealno jer živiš u gradu koji ima klub za koji navija većina ljudi iz tog grada i to je to, provincijska ste ekipa kao što kažeš.

Idem na skoro svaku domaću tekmu Želje (treba mi 30 minuta do Grbavice) koliko mi obaveze dopuste, gostovanja sam furao nekada više ne. Uglavnom davno sam doživio šta je Željo i zato ga pratim i dan danas ;)

PS: Ne bih se busao u prsa sa tim "seoske ekipe" jer konkretno Bosna Visoko je trofejniji klub od Slobode tako da...
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 03 feb 2016, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 feb 2016, 02:17

SRSlavinovici je napisao/la:Nevjerovatno da niko od "strucnjaka" na temi, osim priglupog, seljackog vrijedjanja, nije uspio napisati dvije smislene recenice. Jebote, kao da vas je Solinas pravio.
Ti se samo možeš sageti Solinasu. To je gospodin čovjek.

Eto dvije.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 02:19

Kakav ovaj, anomalija Darwinove teorije o evoluciji..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 02:20

Brale pa nismo došli na sijelo u slavinoviće pa da koju pametnu promuhabetimo, vidi naziv teme i skontaćeš da si se izgubio negdje u magli :mrgreen:

Doe, furaš putina ne voliš ruski, nije ni čudo što te mala ostavila :)
povratak otpisanih!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 02:20

Gator je napisao/la:
Ti se samo možeš sageti Solinasu. To je gospodin čovjek.

Eto dvije.
Eto dvije, ali glupe :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2016, 02:20

Haman citavo Visoko zivilo u Sarajevu :)

U ovoj raspravi sam kako god ja pobjednik, zapucao si se bezveze jer ti meni nesto tudje prezentujem ja tebi nesto svoje. Sloboda cetvrti klub po bodovima u ex yu iz BiH, trinaesti u ex yu ukupno po bodovima, 25 godina clan prvog ranga, pobjednik kupa prvoligasa, finalist kupa Marsala, ucesnik u Evropi, dala preko 30 reprezentativaca i td i ti o nekoj Bosni.

Inace Faraonu cuo sam imaju u Sarajevu dobri ovi Sparsi sad. Treba pocet za njih
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 feb 2016, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 feb 2016, 02:21

Brale pa nismo došli na sijelo u slavinoviće pa da koju pametnu promuhabetimo, vidi naziv teme i skontaćeš da si se izgubio negdje u magli :mrgreen:

Doe, furaš putina ne voliš ruski, nije ni čudo što te mala ostavila :)
Nisam rekao da ne volim, nego ne znam. Ne vidim problem?

PS: tebe je izgleda uciteljica ostavila jos u osnovnoj :zviz:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []