FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 09:14

Lakoste je napisao/la:Kriva uprava, Dzenan Uscuplic i igraci a nije kriv Jesic koji je uspio da izgubi od Zeljeznicara, Mladosti i Sirokog. Njega je nadmudrio Mulalic, Ibro Rahimic. :rol: :rol: :rol: :rol:
Varesanovic nije uspio da izgubi na Grbavici sa 9 igraca, sa daleko losijim igracima a on je to uspio protiv nikad goreg Zeljeznicara. Oruc je izlazio iz derbija neporazen.
Ibro Rahimic mu ocita lekciju. :facepalm: Dobio Vitez, Slaviju, Drinu, Travnik. Vau, to bi dobili i mi s foruma da vodimo Sarajevo.
Otjerao neke igrace, vau. Jest problem sporazumno raskinuti ugovor i isplatiti otpremninu. To je pussy smoke.

U pravu si da smo svi jedva cekali pripreme jer smo ocekivali nesto novo, kako rece Jesic novo Sarajevo al' sta smo dobili? Od sake do lakta, dobili poluigrace koje mu je doveo Bulic. **** ga on a on njega.
To čitavo vrijeme pricam
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 03 feb 2016, 09:17

Ja mislim da su nasi mezimci igraci FK Sarajeva nakon jucerasnje igre zasluzili kazne jer ono sto su pokazali protiv amatera je sramota,pola igraca Brotnja je do 13:00 bilo u radnom odnosu u proizvodnji,da bih prije na pola sata dosli na stadion da odigraju utakmicu sa FK Sarajevom naravno odmorni od posla,dok nasi mezimci hotelske sobe,extra hrana,masaze i sve ostalo i dodju na teren i izgledaju umornije od ljudi koji su sa posla navratili da odigraju.
A opet moram reci sto se tice Amera Bekica i Dine Rustemovica koji zbog svoje borbenosti imaju moj naklon do poda,ali jednostavno morate shvatiti da u danasnjem modernom fudbalu igraci poput njih se vise ne koriste a to su igraci koji su sa loptom na vi,ljudi jednostavno su previse kruti lopta se odbija od njih,tehnicki su na vrlo niskom nivou,a u danasnjem fudbalu sve to mora da ide brzo smirit loptu i idemo dalje a njih dvojca dok smire loptu prodje vjecnost.
Samo Sarajevo

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 feb 2016, 09:30

"U proteklom periodu u Titovu 38/b su stizale brojne ponude za Duljevića, a najkonkretniji je bio Empoli koji je prema našim neslužbenim informacijama ponudio 400.000 eura, te Rubin Kazan čija je ponuda bila nešto izdašnija."
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 09:34

DBR1987 je napisao/la:"U proteklom periodu u Titovu 38/b su stizale brojne ponude za Duljevića, a najkonkretniji je bio Empoli koji je prema našim neslužbenim informacijama ponudio 400.000 eura, te Rubin Kazan čija je ponuda bila nešto izdašnija."
A kaže Jesic mi 2 miliona tražimo :D
ŠTA SE OVO DEŠAVA

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 09:36

Majkl je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:"U proteklom periodu u Titovu 38/b su stizale brojne ponude za Duljevića, a najkonkretniji je bio Empoli koji je prema našim neslužbenim informacijama ponudio 400.000 eura, te Rubin Kazan čija je ponuda bila nešto izdašnija."
Hoces da kazes da nema osnovu da trazi 2 mil. :?:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 feb 2016, 09:38

Ja neznam cemu ovoliko nezadovoljstvo ...... ja sam svjestan da u pola dana-noci trebamo trest ove levate sa 5-0 al jbg .... za to postoje i ove pripremne utakmice da se slozi ekipa....
Pojede vas ta negativa u pm .... tema puca od negative moram scroll-at gore po dva puta da vidim da nisam slucajno zalutao na temu Velez ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 09:40

RedEvil je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Hoces da kazes da nema osnovu da trazi 2 mil. :?:

Ima ali mi je velika razlika oni nude 400 000 eura a mi trazimo 2 000 000 e.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 feb 2016, 09:47

Nezadovoljstvo nije zbog jucerasnje utakmice. Ebo utakmicu. Nezadovoljstvo je zbog drugih stvari koje se ne rade kako treba. Sarajevo ne iskoristava 10% onoga sto moze.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 09:53

Moze on nuditi i 50.000,ma ovo su suplje za cifre,nemaju oni pojma :salut: :thumbup:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 10:12

Nikad nije bila gora atmosfera na polusezoni.Sjetite se predprosle sa Jarnijem i Jajalom do prosle sa Kodrom i pobjedom protiv Partizana.Ove godine je katastrofa
ŠTA SE OVO DEŠAVA

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 03 feb 2016, 10:18

E cuj 400.000, pa brate on ce na ljeto otici za za 2 M eura. Svaka cast za upravu sto su odbili ove ponude. Znaci da nesto se radi, a nije samo prodaj da se domognemo para.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 03 feb 2016, 10:18

Majkl je napisao/la:Nikad nije bila gora atmosfera na polusezoni.Sjetite se predprosle sa Jarnijem i Jajalom do prosle sa Kodrom i pobjedom protiv Partizana.Ove godine je katastrofa
Cekaj dok pocnu pripremne u Turskoj.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2016, 10:21

Duljevic makismalno realno vrijedi 1,5 milion eura. I to pod uslovom da odigra kakvu prijateljsku utakmicu za reprezentaciju + koju sluzbenu zadnjih 20-tak minuta protiv Luxemburga, Estonije. Posto je Hajrovic totalno van forme nastup Duljevica je sasvim realan i on je pored Lulica i Visce vec sada to trece krilo. Liga je realno jedna od losijih u evropi i zato vise od 1-1,5 milion nije realno ocekivati. Ako ko ponudi 1,5 po meni bi trebalo prodati Duljevica i dovesti najboljeg mladog igraca za puno manje pare umjesto njega to mislim poslje ove polusezone sada.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 feb 2016, 10:26

Sta ocekujete od talijana???
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 10:26

Ako cemo pomjerat granice,a hocemo,Duljevic je idealna prilika za to,njega ne treba pustit ispod 2 mil.normalno ako nastavi s onom formom od kako je Jesa dosao,ja mislim da je vec on u reprezentaciji na sljedecem okupljanju,ako je iko zasluzio iz ove nase lige to je on svakako :salut: :thumbup:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 10:42

Duljeic ce se prodati za milionski iznos jedino ako bude bio u reprezentaciji..
Nece sigurno niko davati milione za igraca iz Bosne koji nije vidio reprezentaciju.. Kakva god ona bilo, opet je jedna velika odskocna daska za dobar transfer..

Za Cimirota sigurno nebi uzeli onoliko da nije nikad bio pozvan u repku.

Opet koliko god mala ponuda bila od Empolija, treba da to nesta znaci kad te zeli jedan klub iz liga petice :)
Nase najvece pojacanje ce biti ostanak Duljevica i povratak Delaca.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 feb 2016, 10:56

Ja mislim da bi nama trenutno Bajraktarević ili Šćepanović bio pojačanje i glavni igrač u vezi s obzirom na trenutno stanje, što je poražavajuća činjenica.

Nemam ništa protiv Rustemovića, Radovca, Berberovića.. ali oni ne mogu i ne smiju činiti vezu. Rustemović je za utakmice kao one u Gradačcu, Zvorniku.. koje nećemo više gledati od sljedeće sezone, Radovac je totalno van forme, dok je Džemino vrijeme prošlo..

Cimirot, Stojčev, Jajalo :cry: :cry:
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 03 feb 2016, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2016, 10:58

Dobar bi ovaj Dutra bio sa nasim Cezarom u spicu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2016, 11:11

Ne mogu se pomjerati granice bez da se makar jedan klub izbori za grupe evropa lige ili lige prvaka i da se tako izdvoji kvalitetom od ostatka lige. Bez toga nema nista a da bi to postigao treba investirati u kvalitetnih prvih 15,16 igraca i nadati se sreci jer danas stvarno svi igraju fudbal i imaju kvalitetne strance. To je jedini put i veliko je pitanje hoce li se to desiti za sezonu, dvije, tri i koji ce se klub izdvojiti. Ja sam bio prije siguran da je to Sarajevo a sada nisam bas najsigurniji. Vidjet ce se jako brzo za mjesec, dva koji je trenutno najjaci klub u Premijer ligi. A i taj klub se treba jos pojacati da bi imao neke sanse u kvalifikacijama za ligu evrope za ligu prvaka nema teorije.

Naravno kod Duljevica su jako bitni i nastupi za reprezentaciju koje je ovaj igrac svojim partijama i igrackim kvalitetom zasluzio i vec u sljedecoj prijateljskoj protiv Luxemburga bi trebao zaigrati i to od pocetka.
SiouxLukavac je napisao/la:Nemam ništa protiv Rustemovića, Radovca, Berberovića.. ali oni ne mogu i ne smiju činiti vezu. Rustemović je za utakmice kao one u Gradačcu, Zvorniku.. koje nećemo više gledati od sljedeće sezone, Radovac je totalno van forme, dok je Džemino vrijeme prošlo..

Cimirot, Stojčev, Jajalo :cry: :cry:
I Rustemovic i Radovac i Emerson bi izgledali puno bolje u 4-5-1 nego sto izgledaju sada. Samo to je cijena igranja sa dvojicom klasicnih napadaca. Rustemovic bi radio samo ono u cemu je najbolji trcao bi po cijelom terenu i prekidao napade i dodavao prvom do sebe bez nekih ofanzivnih akcija. Radovac ili ovaj novi igrac bi prenosili loptu u napad i pomagali defanzivno. A Emerson bi se mogao orjentisati na ono u cemu je najbolji a to je ofanzivna igra i taj zadnji pas. Berberovic moze koristiti zbog iskustva jos sezonu, dvije. Duga je sezona i takve iskusne igrace je uvijek dobro imati makar na klupi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 11:28

ovi sto nisu zadovljni stanjem u klubu ,sta mislite sta treba uraditi da bi napredovali :?: :?: :?: smijeniti trenera ,opet rastjerati igrace ,smijeniti upravu , sta uraditi lako je reci nije dobro al kako to poraviti :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Proximic i 35 gostiju.