FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 11:32

bordobijeli je napisao/la:ovi sto nisu zadovljni stanjem u klubu ,sta mislite sta treba uraditi da bi napredovali :?: :?: :?: smijeniti trenera ,opet rastjerati igrace ,smijeniti upravu , sta uraditi lako je reci nije dobro al kako to poraviti :?: :?: :?:

Dati podrsku ali u slucaju kiksa u Mostaru otjerati trenera.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 feb 2016, 11:35

bordobijeli je napisao/la:ovi sto nisu zadovljni stanjem u klubu ,sta mislite sta treba uraditi da bi napredovali :?: :?: :?: smijeniti trenera ,opet rastjerati igrace ,smijeniti upravu , sta uraditi lako je reci nije dobro al kako to poraviti :?: :?: :?:
Počet donosit ispravne odluke !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 11:39

Majkl je napisao/la:

Dati podrsku ali u slucaju kiksa u Mostaru otjerati trenera.
hahhah e ta je dobra to je prava podrska :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 11:43

FrancescoTotti je napisao/la:
Počet donosit ispravne odluke !!!
za mene je prava odluka sto je Jesic postavljen za trenera ,sto smo rastjerali škart ,sto ce mladi dobiti vise šanse ,sto smo otjerali Ibraka . da li su to ispravne stvari :?: :?: al opet nista zadovoljni zato pitam sta nevalja i kako to popraviti :?:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2016, 11:45

...............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2016, 11:49

Ima i Rustemovic bolju statistku od Medunjanina. :opaopa:

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 03 feb 2016, 11:52

Sreca pa se vise navijaci nista ne pitaju...moglo je mozda pritisak na ove domace praviti ali boli stranca sta carsija misli. I to je prava stvar, prvi korak ka ozbiljnom klubu.

P.S. molim ove iz drugog kluba iz Sarajeva da se ovdje ne javljaju, zeludac mi se okrene cim nesto njihovo procitam.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 11:57

To da se navijaci ne pitaju,to ne stoji,svakako se pitaju,i sutra da se digne glas na upravu,svakako da bi bilo smjena,nasao bi Tan uvijek sposobnog da vodi klub,kao i sad sto je ovog ubacio u upravu,tako on moze sutra biti predsjednik,nisu nedodirljivi :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 feb 2016, 11:58

:mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 03 feb 2016, 12:03

RedEvil je napisao/la:To da se navijaci ne pitaju,to ne stoji,svakako se pitaju,i sutra da se digne glas na upravu,svakako da bi bilo smjena,nasao bi Tan uvijek sposobnog da vodi klub,kao i sad sto je ovog ubacio u upravu,tako on moze sutra biti predsjednik,nisu nedodirljivi :salut: :thumbup:
Hocu da kazem da ne mozemo mi reci ovi su nesposobni i on ce ih smijeniti. Naravno da nisu nedodirljivi, svjesni su i oni toga, ali to moze Tan sa sebi bliskim ljudima da vidi i mijenja. Ne moze se vise desiti da se u tri kafane odlucuje o sudbini trenera, igraca i kluba.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 12:06

Zukanovic je napisao/la:To je najbolje svake pola godine trenera mjenati i opet "novi pocetak" tako samo rade velke klubove.

nek bude sta hoce Jesic ima moju podrsku 100 %.bolje bilo da je doso neki nas trener i igrali tatko i bojan? Jesic za nas ko Jackpot.samo treba vremena nista ne ide od danas na sutra.

Klopp bio u Dortmundu los, ali klub njemu dao vremena i podrusku i bio kasne 2 x sampion.
Da ti ponovim :Nema on sta pokazivati u 5 utakmica,imo je on Želju ,Mladost, smetljare iz Listice da pokaze ,peti je na tabeli ako ne pobjedi u Mostaru nek ide u p.m.Kad je mogo Husref drugi na tabeli dobiti otkaz ,kad je mogoKodro. Jarni i Dzeno poslije dva trofeja moze i on.Evo doveo je koga je htio ,ima i svog menadžera,ima pripreme ,sta jos treba
ŠTA SE OVO DEŠAVA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 12:13

majkl - jesic je dosao 5 kola prije kraja na zapustenu ekipu gdje je bio haos u svlacionici,tako da se moze reci da je ovo tek pravi pocetak za Jesica i ti bi kao mjenjao nakon 1 kola :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 12:21

bordobijeli je napisao/la:majkl - jesic je dosao 5 kola prije kraja na zapustenu ekipu gdje je bio haos u svlacionici,tako da se moze reci da je ovo tek pravi pocetak za Jesica i ti bi kao mjenjao nakon 1 kola :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Da hoce pobjediti u Mostaru ali jarane skeptican sam poslije Zelje , Mladosti i Listice,dabogda da nas usreci.Volio bi da me demantuje i da ispadnem neznalica .
ŠTA SE OVO DEŠAVA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 feb 2016, 12:25

Majkl je napisao/la:Rustem korektno odigro.Njegov je poso da trči ,presjeca lopte i dodaje prvom do sebe.
Samo je problem što ne zna dodati kako treba. :problem:
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2016, 12:25

Najbolji je unas onaj Nermin Biblija stoj no jenom bijo unas.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 feb 2016, 12:27

pitic je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Rustem korektno odigro.Njegov je poso da trči ,presjeca lopte i dodaje prvom do sebe.
Samo je problem što ne zna dodati kako treba. :problem:
Sve dobro radi samo sto ovo prvom do sebe on bukvalno shvata pa ako je protivnicki igrac prvi do njega on. Ce njemu dodati.
Samo Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 12:31

Majkl je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:majkl - jesic je dosao 5 kola prije kraja na zapustenu ekipu gdje je bio haos u svlacionici,tako da se moze reci da je ovo tek pravi pocetak za Jesica i ti bi kao mjenjao nakon 1 kola :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Da hoce pobjediti u Mostaru ali jarane skeptican sam poslije Zelje , Mladosti i Listice,dabogda da nas usreci.Volio bi da me demantuje i da ispadnem neznalica .
ne radi so o tome nego kad bi smjenili Jesica nakon zrinjskog (sto se nece desiti ) sta dobijemo s tim :?: dobijemo novog trenera koji ce reci da on nije sastavljao ekipu i da ce on tek iduce sezone pokazati sta zna i tako iz sezone u sezonu promjenis 3 trenera a to ne vodi nigdje .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 feb 2016, 12:33

RedEvil je napisao/la:Moze on nuditi i 50.000,ma ovo su suplje za cifre,nemaju oni pojma :salut: :thumbup:
Nije šuplja 100% . Ja sam prije 3 sedmice saznao da ima ponuda za Dulju 400 000. I naši su se nasmijali na tu ponudu.
SRETAN BROJ - 1725

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2016, 12:34

„Dobro smo radili u ova tri dana. Nažalost, Veladžić se povrijedio i nadamo se da nije ništa ozbiljno. :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 39 gostiju.