Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ps: prelijepo ime, Una.
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Una je žensko ime koje vodi porijeklo od latinskog una u značenju jedna, jedina. Po nekim etimolozima ime Una je nastalo od istoimene rijeke u Bosni. Takođe neki smatraju da je ime keltskog porijekla od Oona(gh), izvorno iz ian u značenju jagnje.Chinaglia je napisao/la:Edine, je li Una bosansko ime, od Amre me ništa ne čudi, ali ti ..
Znao sam da će se pojaviti delegat da broji krvna zrnca..
ne sviđa mi seAlphonseKauders je napisao/la:Una je žensko ime koje vodi porijeklo od latinskog una u značenju jedna, jedina. Po nekim etimolozima ime Una je nastalo od istoimene rijeke u Bosni. Takođe neki smatraju da je ime keltskog porijekla od Oona(gh), izvorno iz ian u značenju jagnje.Chinaglia je napisao/la:Edine, je li Una bosansko ime, od Amre me ništa ne čudi, ali ti ..
Znao sam da će se pojaviti delegat da broji krvna zrnca..![]()
![]()
moram da brojim krvna zrnca kao veliki musliman, ovo su jako bitne stvari, a to ime je zaszupljenije u Srbiji i Hrvatskoj, nego u BiH, no da ne idem u daljnju diskusiju, onda treba promjenit' ime rijeke
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
80 posto naseg naroda vani daje djeci neodredjena imena ili nesto slicno ovome koje vise vuce na hrvatsko ime. Jos veci postotak u rubriku nacionalnost ne upisuje nista,kao da se stide ili boje necega.
Neka je ona njima ziva i zdrava.
Takav smo narod izopacen pa hajde.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
rizicno je kad te slovo dijeli od toga da ti ime postane sinonim za spolni organ, da je musko vjerovatno bi enis bio.
salu na stranu, ime ko ime, nek je ziva i zdrava a dzekinoj porodici puno zdravlja.
Šta ti ima bit' nejasno i kakve su budale ispali, lijepo im i dali ga... Nije sad baš toliko neobično, ne čujem ga prvi put sigurno...Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, meni nije jasno uopšte davanje tih nekih neodređenih imena, nešto tipa Una, Dan, tako slično tome, pokušavaš se pravit pametan a samo budala ispadneš. Od toliko normalnih imena, izabereš neko koje nema veze, ali njihov život, njihova uprava.
-
argentarium80
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim nije da me baš pretjerano i interesuje kakvo će ko ime dati. Neka daju kakvo hoće, njihovo pravo, nego onako kažem da mi i nije bap najjasnije oko tih "neobičnih" imena.Edol je napisao/la:Šta ti ima bit' nejasno i kakve su budale ispali, lijepo im i dali ga... Nije sad baš toliko neobično, ne čujem ga prvi put sigurno...Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, meni nije jasno uopšte davanje tih nekih neodređenih imena, nešto tipa Una, Dan, tako slično tome, pokušavaš se pravit pametan a samo budala ispadneš. Od toliko normalnih imena, izabereš neko koje nema veze, ali njihov život, njihova uprava.
Damir Dzumhur!!!!
meni lično smeta kada naši ljudi daju djeci strana imena, a zašto, pa zato što će ta djeca izgubit' dodir s Bosnom i Hercegovinom, mislite da će recimo Taylor, Asmirova kćerka, dolazit' često u BiH, spominjat' nas, znate na šta mislim, ne budite naivni, to dijete će biti odgojeno kao Britanka, Engleskinja, kako hoćete
s druge strane, imate Adnana Ćatića, koji je svom djetetu dao ime Mahir, dovodi dijete često u Bosnu i Hercegovinu, uči malog odakle potiče, usađuje mu ljubav prema domovini i slično i takve ljude zaista cijenim i poštujem
ime Una, znam da je zastupljeno u Srbiji i Hrvatskoj (ne baš kod nas) i mislio sam da je to njihovo ime, zbog toga sam napisao, zašto Una, ali nisam znao da je najprihvatljivija verzija da to ime potiče od imena rijeke Une, ali eto, čovjek se uči dok je živ, ali da to ime zvuči neodređeno, zvuči, recimo kod mene u porodici imaju imena Danija, Daris
meni lično je najljepše bosansko ime Lejla, a od ovih neodređenih bosankih kao što je Una, Dalila
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, DoktorXabaras, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, invincible1921, JohannWolfgang, karajlo, Kompromis, lakilone, LenyYoro15, Maestro^^, meepo, muhamedkonjic, nebeskasila, NEZALAGANJE, Pact1921, PointBlank, Proximic, RaZuti, Resolute, rishovski, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, THEC, TofiTofita, Truba1905burazeru, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VivaLaLiberta, Yucca, zaostrog, zemuntrg i 315 gostiju.