FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 12:35

bordobijeli je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:majkl - jesic je dosao 5 kola prije kraja na zapustenu ekipu gdje je bio haos u svlacionici,tako da se moze reci da je ovo tek pravi pocetak za Jesica i ti bi kao mjenjao nakon 1 kola :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Da hoce pobjediti u Mostaru ali jarane skeptican sam poslije Zelje , Mladosti i Listice,dabogda da nas usreci.Volio bi da me demantuje i da ispadnem neznalica .
ne radi so o tome nego kad bi smjenili Jesica nakon zrinjskog (sto se nece desiti ) sta dobijemo s tim :?: dobijemo novog trenera koji ce reci da on nije sastavljao ekipu i da ce on tek iduce sezone pokazati sta zna i tako iz sezone u sezonu promjenis 3 trenera a to ne vodi nigdje .
Dobijes to da dođe drugi osvoji titulu ili kup.Dzeno ti je primjer.Rezultat je bitan.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 12:45

koliko ja znam Dzeno je bio trener na pocetku sezone i on i Ibrakovic sastavili ovaj strašni tim koji je 5 na tabeli , a sto se tice titule svi smo zadovoljni i sretni bili ne umanjujem Dzenine zasluge al nekako smo osvojili tu titulu na zelju ,na atmosferu ,horde su to nosile ,igrom nismo izdominirali a to se pokazalo u europi a Bgm i u jesenjem dijelu prvenstva. ja sam misljenja da treba dugorocno rijesenje na klupi pa bar 2-3 godine a Jesic mi se cini neko ko ima petlju da se izbori s pritiscimai problemima.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 12:49

bordobijeli je napisao/la:koliko ja znam Dzeno je bio trener na pocetku sezone i on i Ibrakovic sastavili ovaj strašni tim koji je 5 na tabeli , a sto se tice titule svi smo zadovoljni i sretni bili ne umanjujem Dzenine zasluge al nekako smo osvojili tu titulu na zelju ,na atmosferu ,horde su to nosile ,igrom nismo izdominirali a to se pokazalo u europi a Bgm i u jesenjem dijelu prvenstva. ja sam misljenja da treba dugorocno rijesenje na klupi pa bar 2-3 godine a Jesic mi se cini neko ko ima petlju da se izbori s pritiscimai problemima.
Ma ja kad se osvoji kup i titula nije do Dzene ,onda je do drugog.Kad se dođe u play of Europa lige nije do Dzene.Kako smo samo nezahvalni i kako brzo zaboravljamo.Ovaj Celo ako ne pobjedi u Mostaru treba da ide .Onda dovesti nekog isto iskusnog pa opet probati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

High

Post Postao/la High » 03 feb 2016, 12:55

Ne znam čemu pesimizam. Peto mjesto još je naše. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 12:56

Majkl je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:koliko ja znam Dzeno je bio trener na pocetku sezone i on i Ibrakovic sastavili ovaj strašni tim koji je 5 na tabeli , a sto se tice titule svi smo zadovoljni i sretni bili ne umanjujem Dzenine zasluge al nekako smo osvojili tu titulu na zelju ,na atmosferu ,horde su to nosile ,igrom nismo izdominirali a to se pokazalo u europi a Bgm i u jesenjem dijelu prvenstva. ja sam misljenja da treba dugorocno rijesenje na klupi pa bar 2-3 godine a Jesic mi se cini neko ko ima petlju da se izbori s pritiscimai problemima.
Ma ja kad se osvoji kup i titula nije do Dzene ,onda je do drugog.Kad se dođe u play of Europa lige nije do Dzene.Kako smo samo nezahvalni i kako brzo zaboravljamo.Ovaj Celo ako ne pobjedi u Mostaru treba da ide .Onda dovesti nekog isto iskusnog pa opet probati.
ja Dzenu gotivim i donio nam je puno radosti kao igrac a Bgm i kao trener voli ovaj klub kao i mi ,ali on nije za sefa strucnog staba Sarajeva nazalost ali tako je ,osvojio je dva trofeja kad je uletio da spasi stvar i to je odradio maestralno ali kad je on treba da spremi i u konponuje ekipu nije pokazao da ima autoritet ,jednostavno tako su mi igaci izgledali na terenu nisu imali zelje ovo govorim za pocetke sezone u oba mandata .

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2016, 12:58

Vrati se Dzeno vrati, ne daj da srce patiiiiiiiiiiii.....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 13:00

bordobijeli je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
ja Dzenu gotivim i donio nam je puno radosti kao igrac a Bgm i kao trener voli ovaj klub kao i mi ,ali on nije za sefa strucnog staba Sarajeva nazalost ali tako je ,osvojio je dva trofeja kad je uletio da spasi stvar i to je odradio maestralno ali kad je on treba da spremi i u konponuje ekipu nije pokazao da ima autoritet ,jednostavno tako su mi igaci izgledali na terenu nisu imali zelje ovo govorim za pocetke sezone u oba mandata .
Ne kazem ni ja da treba Dzenu vratiti umjesto Jesica nego kazem ,Jesic je imo pred kraj 4 ili 5 utakmica,proso si pripreme ,doveo si svoje igrace ,menadzera i ako ne pobjedis u Mostaru treba da ides,Ja ne znam sta treba da mu jos damo,kad su mogli Jarni ,Kodro ,Husref(koji nam je isto mnogo radosti donio,LP,TITULA itd) Dzeno dobiti otkaz onda treba i on.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2016, 13:02

ma ne treba onda cekati Mostar treba mu odma otkaz dati

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 feb 2016, 13:03

Ja nemogu da vjerujem sta ovdje pojedinci pisu .... Nabijate Jesicu na nos onih 5 utakmica iz prosle polusezone pa jeste li vi normalni ?
Pa ako kiksamo protiv Zrinjskog NOGA Jesicu ???!!! I sta ste onda dobili ?! sve ispocetka ....ljudi treba vremena da se sve to sastavi ...
Ovdje pojedinci nemaju vezze sa zivotom ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 13:04

bordobijeli je napisao/la:ma ne treba onda cekati Mostar treba mu odma otkaz dati
Vala kako je vodio protiv Zelje,Mladosti i listice ne znam sta da ti kazem,ali neka ga nek prođe pripreme pa cemo vidjeti u Mostaru.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 feb 2016, 13:08

Nisu izdominirali ni drugi. Ješić se samo pobjedama može izboriti sa pritiscima to nam je valjda svima jasno koji smo redova, ali boli me racku ja sam se već pripremio na halal sezonu Bosaurinima, Apaurinima, Lexiliumima plus čepićima za uši jer valja slušati grmljavinu sa Istoka i Zapada, odoše bubnići.

Ješić nije glup niti je dijete on vrlo dobro zna da se vješala najčešće potežu na Koševu pa ako ima mozga sačuvati će stolicu. A da bi je sačuvao Evropa je minimala. Sve ispod ruke na uši i zatvoriti oči ako imate slabo srce.
SRETAN BROJ - 1725

pasica
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 03 feb 2016, 13:09

Majkl je napisao/la: Jarane ne branim ja ni Dzenu ni bilo koga nego ti govorim zašto bi njega trpili a nismo njegove prethodnike koji su nešto osvajali i napravili nesto u Evropi. Ako Jesic pobjedi u Mostaru i osvoji trofej meni će biti Tito.
Ne branis ku*ac, dok je narkoman gubio tekme i slao nas u deficit u kojem smo sada, nisi ni jednom napisao da ga treba tjerati, nego mu davao podrsku. Pun mi je vas prodanih i ubacenih.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2016, 13:13

pasica je napisao/la:
Majkl je napisao/la: Jarane ne branim ja ni Dzenu ni bilo koga nego ti govorim zašto bi njega trpili a nismo njegove prethodnike koji su nešto osvajali i napravili nesto u Evropi. Ako Jesic pobjedi u Mostaru i osvoji trofej meni će biti Tito.
Ne branis ku*ac, dok je narkoman gubio tekme i slao nas u deficit u kojem smo sada, nisi ni jednom napisao da ga treba tjerati, nego mu davao podrsku. Pun mi je vas prodanih i ubacenih.
Ne pada ni na pamet da se raspravljam ,ti misliš da ga branim i uredu je .Da hoće Jesic sve pobeđivati pa da nema potrebe o nečem drugom da razmišljamo.
I nije uredu da tako zoves Dzenu ,ipak je naš i donio nam je puno radosti.Mislim da je sramota da ga tako zoves.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 feb 2016, 13:17

I kad procitam Jesic dovodi igrace od kojih ima "tal" meni se kosa na glavi dize ..... pa OCITO je da uprava ili Tanovi ljudi ko vec odobrava sredstva ne daaju velik novac za pojacanja .... i neznam sta ocekujete dalje vidi se po prilozenom da su se pruzili koliko je deka duga i to je to ....
Mi smo tudjhe vlasnistvo i kako on odluci tako ce biti sto se prije pomirite tako ce biti.... Jesic dovodi pojacanja za koliko mu je odredjeno budjeta ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 feb 2016, 13:19

:zzz: A da pricekamo narednih par utakmica. Da ne kazem Mostar.

De ba malo... :kafa:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 13:24

A sta bi s onim da bi halali titulu i kup samo da Jesic rastjera uhljebovice? :lol: :lol:
Jesic ih rastjera, a izgleda mora i sebe otjerati da bi mnogi bili sretni :D

Idemooooo po titulu i kup.. :kafa:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 13:25

Ja mislim da je ovaj licno Dzeno,ovaj kako se kaze,mislim :lol: :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 feb 2016, 13:26

Zip je napisao/la:A sta bi s onim da bi halali titulu i kup samo da Jesic rastjera uhljebovice? :lol: :lol:
Jesic ih rastjera, a izgleda mora i sebe otjerati da bi mnogi bili sretni :D

Idemooooo po titulu i kup.. :kafa:
:thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Leon Benko

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 feb 2016, 13:46

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jesic- ... eti/183419

Pogledaj I stucne pobojile. MOZDA NIJE DO HAADA ovaj sve zajedno ubaca u ves masinu. Ko pere opreme :facepalm:

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 03 feb 2016, 13:47

UPRAVA NAPOLJE :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, DoktorXabaras, Google Adsense [Bot] i 34 gosta.