Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 03 feb 2016, 01:30

Sezona još nije gotova. Ma ni blizu toga!
A.F.C. Bournemouth!

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 03 feb 2016, 01:45

Gandalf njegova prcija hobita u borbi za 4 place trophy :lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :crazy: :crazy:
Gunner4ever

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 feb 2016, 01:59

rambo16 je napisao/la:Sezona još nije gotova. Ma ni blizu toga!
Ukoliko se Wenger ne uozbilji sezona ce biti gotova. Sad ce brzo dio kada ce Alexis proigrat, tu je i Ozil, i onda defanzivnog mogu igrat i ja, ali sta do tad? A ocekivati od Wengera da se uozbilji je ipak nerealno. Nadam se da sam u krivu.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 feb 2016, 02:10

Sezona je bila gotova jos krajem ljetnog prelaznog roka! a dar od boga i sezona najjacih engleskih timova kakvu niko ni u najludjim snovima nije ocekivao otisao je niz vjetar onog momenta kada su umjesto jednog top pojacanja koje bi mozda cak ib ilo dovoljno da napravi razliku u borbi za titulu doveli slagiranog Elnenya koji ocigledno ne moze ni na klupi da se nametne u ovom rosteru Arsenala kaldim se da je na listi ispod Artete tj. da ARteta ima prednost, eto koliko je to pojacanje.

Arsenalu treba novi trener ali neka klasa, sampion a ne neki Piksi Stojkovic, taj trener ako je klasa sigurno ce znati prepoznati skart koji i mi na forumu vidimo a koji igra u Arsenalu i zamjeniti ga igracima svjetske klase.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 feb 2016, 02:17

Mi bi voljeli da nije ,ali nazalosta ja mislim da je ovo kraj titulu mozemo vjerovatno zaboraviti!

Stvari nisu nimalo dobre za Arsenal,jedino mozda sto je potzitivno to je da nemamo trenutno mnogo povrijedjenih igraca,svi su skoro tu izuzev Jacka i kazorle,Welbeck se vratio treninzima,Rosickog sam vec otpisao.

Jednostavno kada se sezona trebala prelomiti,kada smo trebali od mogucih 12 bodova uzeti bar 8-10 mi smo uzeli citava 3 boda (slovima TRI),to ne da je malo nego je to sramota,sezona se trebala prelomiti u nasu korist,ona se bas prelomila zaostajemo za vodecim timom 5 bodova,to nebi bas ni bio neki problem da je recimo City iza nas,ali i oni i kokoske trenutno ispred nas i igraju bolje,znaci ne bas sjajna situacija.

Sada nam slijedi utakmica sa bournemouthom,znaci vrlo izvjesno da cemo dobiti tu utakmicu sa 2 ili 3 gola razlike,neko od ovih ekipa ispred nas ce vjerovatno kiksati,jer ako nista City i Lester igraju medjusobni duel neko ce prosuti bodove,dakle ponovo bi se moglo poceti pisati kako nista nije izgubljeno a vecina nas je svjesna da jeste,jer odma poslije te utakmice mi igramo sa Lesterom i vjerovatno ne pobjedjujemo,potom idemo Manchesteru i tu gledajuci malo rezultate predhodnih godina ostajemo suha qrca jer ce opet isploviti nas luzerski mentalitet,samim tim i vrh tabele to jest prvo mjesto ce biti daleko(ja se nadam da ovo nece biti ovako ali skoro sam siguran da ipak hoce :D )

Treba biti realan i reci kako se nije imalo ni srece bar sto se tice konkurenata(citaj City i tottenhem),jbt City je dvije ili 3 utakmice dobijao u zadnjim trenutcima znaci uzimao 3 boda,pa onaj preokret protiv Wotforda u razmaku od 4 min dva gola i 3 boda,pa isto tako i Tottenhem par puta bodove uzimali u 90+,naravno ne 1 bod nego 3 boda,dok s druge strane Arsenal protiv liverpula imamo 3 boda do 90min,i naravno primamo gol i umjesto 3 dobijes 1 bod,protiv Wba imamo 1:0 igramo bolje,medjutim ulazi Arteta donosi preokret domacinu i onda se povrijedjuje i tu se gube 3 boda,protiv ekipe Norwica,ekipe kojoj svi pune mrezu do kraja mi odigramo mrsavih 1:1,ne moram podsjecati da smo i tu vodili i na kraju jedva dosli do 1 boda ,pa protiv kokoski kuci promasis 3 ili 4 kolosijalne sanse za preokret i izvisis za 2 boda,Chelsea prva utakmica manje vise izgubili na gostovanju nije da nismo navikli na to :D ,ali druga tekma gdje je ocito u kolikom je Chelsea qrcu nas stoper radi glupost nevidjenu i uskracuje nas za najmanje 1 bod,a ubijedjen sam da bi bila sva 3 do kraja da se igralo 11vs11,to je otprilike ono cega se mogu sjetiti,da ne spominjem neke utakmice u kojima je igrace bolila neka stvar sta ce biti i kako ce se utakmica zavrsiti(ona katastrofa protiv Sauthemptona ili pocetak sezone i utakmica protiv WHU).

Naravno sto se nas tice nije to bas sve do srece (vecerasnja tekma mozda i jest,uz malo srece realno trebao je Soton primiti bar 2 gola)ali vecina je nazalost zbog prevare na klupi,i od danas se zaista slazem sa pajom i simenom u vecini,on treba da napusti klub!!!!!!

Pa moja mati zena od 68 god mene pita ko je taj lik sto nosi 20 na ledjima,haman ti igras bolje do njega.Eto jbt zena koja je polupismena,i ne prati skoro tv a o sportu da ne pricam vidi da ovaj lik nema blage veze ali jok Wenger to ne vidi(vidi on ali se pravi da ne vidi yebem ga usta zvaljava),i iskljucivo je on najveci krivac zasto u ovakvoj sezoni kada su svi u qrcu Lester ima vece izglede za titulu od Arsenala,!Ja sve odlozim da bih gledao smradove,a zasto da bih poslije stukao polovku rakije i pisao ovaj post 2 sata jer nevidim slova dobro koliko me prenijelo,i opet sada da izadjem na teren odigrao bih ono sto FLAMINI igra evo vec 2 mjeseca,yebo ga otac on na terenu ko plovak nije ni za sta!

:damn: :damn: Joj al me nosi,ja se izvinjavam na greskama(veliko, malo slovo,zarez ,tacka.....dobro sam ikako ovo i otkucao evo me haman utrnuo sav)

p.s trpaj voajerovu prciju :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 03 feb 2016, 02:43

Koliko puta napisem nesto ovde pa izbrisem, sve je receno x puta do sada. Slican scenarij, samo se radnja uvijek malo drugacije odvija.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 feb 2016, 02:53

Znaš kad je onaj jedan čovjek doš'o pjan kući i lik tetura na vratima i gleda ga stari,koji je takođe pjan, i kaže ovom: Pa što nisi mezio ?! :lol:

Ma realno,mi fakat igramo isto kao i ranije ( :crazy: ),ali liga nije ista kao ranije.
City je eto večeras mogao vrlo lako kiksati kao i mi da nije Hart strašno skinuo onaj šut Defoea. Mislim,ništa bolji od raspalog Sunderlanda nisu bili. I tako je čitavu sezonu. Lester fakat mete ali dolaze nam i igraju stil koji nama godi. Napadački pa ko koga...
Mada kad vidim ova gostovanja do kraja sezone....... :facepalm:

Samo da makne onog mrtvaca sa DMa i bit ćemo barem 30% bolji. Nemam pojma šta je sa ElNenyem. :crazy:
Valjda Coquelin može igrat slijedeću od početka. . .
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 feb 2016, 03:01

rambo16 je napisao/la:Znaš kad je onaj jedan čovjek doš'o pjan kući i lik tetura na vratima i gleda ga stari,koji je takođe pjan, i kaže ovom: Pa što nisi mezio ?! :lol:

Ma realno,mi fakat igramo isto kao i ranije ( :crazy: ),ali liga nije ista kao ranije.
City je eto večeras mogao vrlo lako kiksati kao i mi da nije Hart strašno skinuo onaj šut Defoea. Mislim,ništa bolji od raspalog Sunderlanda nisu bili. I tako je čitavu sezonu. Lester fakat mete ali dolaze nam i igraju stil koji nama godi. Napadački pa ko koga...

Samo da makne onog mrtvaca sa DMa i bit ćemo barem 30% bolji. Nemam pojma šta je sa ElNenyem. :crazy:
Problem je sto sam ja mezio ,casica rakije,pa krigla pive,i tako u krug,evo kontam nesto haman mi se vrti u glavi ,mozda cak malo i :puke:

Joj jesam se uhelacio majko draga,tacno ce prekosutra biti dva dana kako nista od alkohola nisam pio :nedam: :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 feb 2016, 03:08

Povedi nas :geek:

slika

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 03 feb 2016, 05:01

rambo16 je napisao/la:Znaš kad je onaj jedan čovjek doš'o pjan kući i lik tetura na vratima i gleda ga stari,koji je takođe pjan, i kaže ovom: Pa što nisi mezio ?! :lol:

Bas zato i kazem, isto kao i prije igramo, toplo-hladno, malo drugacije, ali opet isto nekako. Zao mi je sto sam poceo utakmice da gledam bez nekog zara, mada ima tome vec jedno vrijeme :roll:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 08:14

Seaman je napisao/la:Povedi nas :geek:

slika
Oj sunce ti zareno, nosi ga kuci..
Odvratnijeg lika u zivotu nisam vidio..
Ne postavljaj ga na ovoj temi vise!!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 feb 2016, 08:51

hahahah koji je sheman king =D povedi nas specijalni. Kakav bi to samo bio show, zamislite :rol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 feb 2016, 11:18

Ja bi Pogbu ko riješenje gledao kada Ramiz ne bi igrao dobro konstantno ili kad bi oso negdje, Pogba bi nam lego ko budali šamar

Fazon je uklapati još klasa sa Ozilom i Alexisom, vidi se da su oni 2 levela iznad svih ostalih po razumijevanju igre, nacinu igre i viziji, tu se vidi ko je polovnjak na koje se vrijeme trosilo, 10 godina na Walcotta, hajd Giroud je i zabijao i trudi se bar, a Walkloc je zesci Kasper koji se ne vidi ni kad igra od prve ni kada udje, pa gori je od Podolskog, pored toga ima katàstrofa završnicu i najsmotaniji je u ekipi, toliko je smotan da mu Forster stojeci nogama odbrani kao da je na terminu u sali jbt

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 feb 2016, 12:00

Davno smo mi svi manje vise apsolvirali na ovoj temi da je Flamini **** a Arteta jos veca ali sto se tice sinocnje utakmice nemate vi sta tu Flaminija kriviti, njegova zadaca je defanziva a Arsenal nije primio gol, nebitno kako je igrao cinjenica je da nismo primili gol neki na pocetku njegovom direktnom ili indirektnom krivicom. Dakle da je bio famozni Coqelin rezultat bi bio isti jer je Coqelin isti tip zadnjeg veznog kao Flamini, nece se on iz drugog plana ubaciti i zabiti, niti ima jak i preciza sut kojim moze neku odbicu poslije kornera pospremiti a nije ni Felaini da je prijetnja u prekidima da zabije ili spusti napadacu da zabije. Dakle poenta je Arsenalov problem jeste DMF ali sinoc kao i mnogo puta dosad se primjetilo ARsenal nema top napadaca. KAo sto sam govorio prije utakmice Cityev napadac je Aguero nas je Panjoud, razlika u klasama je visestruka, zamjeni Aguera i Girouda i dobio bi stvar da bi Arsenal sinoc dobio sa dva razlike a City bi kod Sunderlanda prosuo bodove, pametnom dosta...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 feb 2016, 12:05

Seaman je napisao/la:Povedi nas :geek:

slika
Samo nas specijalni moze spasiti!

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la JuventinoVero » 03 feb 2016, 12:30

AA23 je napisao/la:Ja bi Pogbu ko riješenje gledao kada Ramiz ne bi igrao dobro konstantno ili kad bi oso negdje, Pogba bi nam lego ko budali šamar

Fazon je uklapati još klasa sa Ozilom i Alexisom, vidi se da su oni 2 levela iznad svih ostalih po razumijevanju igre, nacinu igre i viziji, tu se vidi ko je polovnjak na koje se vrijeme trosilo, 10 godina na Walcotta, hajd Giroud je i zabijao i trudi se bar, a Walkloc je zesci Kasper koji se ne vidi ni kad igra od prve ni kada udje, pa gori je od Podolskog, pored toga ima katàstrofa završnicu i najsmotaniji je u ekipi, toliko je smotan da mu Forster stojeci nogama odbrani kao da je na terminu u sali jbt
U kojem ti svijetu zivis :-D
#ALLEGRIOUT

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 feb 2016, 14:34

Nema to vise veze sa kakvim timom igramo. Nama su zadnjih 11 godina preslikane. Bukvalno indenticna svaka sezona, znamo unapred sta ce biti.

Jbte ovaj tim je za klasu jaci od onog od pre 3-4 godine pa mi opet isto igramo?! Igramo odlicno i onda kada se treba napraviti iskorak oni kiksaju tamo gdje se ne smije! Trener koji sem luzeraja nema drugog uticaja ni na ekipu ni sudije. Nema autoriteta. Covjek koji Alexisa ne smije da odmori zato sto je ovaj rekao necu.

Dok se matorog ne otarasimo bice i naredna ista ovakva. Bice ponovo se lozimo evo titule a na kraju evo karine... Nama bi i Piksi Stojkovic bio apdejt za ovog Wengera...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 feb 2016, 14:39

A nabijem posebno na qurac ove retarde koji nakon svakog kola pišu 2 smo boda od vrha, blizu smo prvog mjesta, ima još ovoliko kola da se igra. Nemam pojma ko su al ih nabijem na qurac.

3 kola gola nismo dali, čitav januar imamo jednu pobjedu, 4 kola ne znamo za pobjedu, gubimo bodove u nadoknadi vremena, i NIKO iz kluba da se upita šta se dešava.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 03 feb 2016, 14:40

topnik1 je napisao/la:A nabijem posebno na qurac ove retarde koji nakon svakog kola pišu 2 smo boda od vrha, blizu smo prvog mjesta, ima još ovoliko kola da se igra. Nemam pojma ko su al ih nabijem na qurac.

3 kola gola nismo dali, čitav januar imamo jednu pobjedu, 4 kola ne znamo za pobjedu, gubimo bodove u nadoknadi vremena, i NIKO iz kluba da se upita šta se dešava.
A sve neke nove kopacke najavljuju pobjede preko tvitera i izjavljuju kako su mentalno jaki a sve kontra na terenu :crazy:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 feb 2016, 14:41

I te sa twittera isto nabijem...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []