REGAL BARÇA 71-58 UNICAJA , dakle Barca vodi 2-0 u pobjedama.-
trenutno igraju Caja i Real Madrid ,Caja vodi 1-0 u pobjedama.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Covjek zna znanje hahahaha pomete Caja katalonski otpad dok si reko METLA!Neutral je napisao/la:Teško da iko može Barceloni išta. Svi su jednostavno "mali" u odosnu na Barcelonu u košarci, prejak tim.
Neutral je napisao/la:Teško da iko može Barceloni išta. Svi su jednostavno "mali" u odosnu na Barcelonu u košarci, prejak tim.
za sinisu nisam ni ja znao al Huertas je prvi play,mozda ne pratis dovoljno al da pratis kako treba znao bibrazzo je napisao/la:nisam znao da Huertas i posebno ovaj Siniša Tepavčević (Trebinje 14/03/1986) igraju u Caji.
u pravu si nisam pratio Euroleagu ima 2 godine a ni ACB iako sam mogao, znam za Huertasa jer sam ga gledao i u Japanu na Mundobasketu ali dok sam ja pratio Caju prvi play je bio Prigioni a poslije kad je on otišao je vjerovatno i Marcelo došao. A Siniša bi onda mogao i igrati za našu repkuSlatinash_7 je napisao/la:za sinisu nisam ni ja znao al Huertas je prvi play,mozda ne pratis dovoljno al da pratis kako treba znao bibrazzo je napisao/la:nisam znao da Huertas i posebno ovaj Siniša Tepavčević (Trebinje 14/03/1986) igraju u Caji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.