@pinoglavi
Ne trudi se objasniti
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prva greška: napisali su Selimović; vidi se da nikad nisu čuli za Vokativ i zarez;Lakoste je napisao/la:jesi lektoris'o onu ponuduHigh je napisao/la:Jače bi bilo da se prihvatila ponuda i da su se ove usidjelice javno obrukale. Ne razumijem ovu masu koja podržava svakakve budalaštine iz svog tabora; ovi brane besmislenu ponudu, ovi nepromišljene odgovore.
obavjestite
2 reda sedam greskiHigh je napisao/la:Prva greška: napisali su Selimović; vidi se da nikad nisu čuli za Vokativ i zarez;Lakoste je napisao/la:jesi lektoris'o onu ponuduHigh je napisao/la:Jače bi bilo da se prihvatila ponuda i da su se ove usidjelice javno obrukale. Ne razumijem ovu masu koja podržava svakakve budalaštine iz svog tabora; ovi brane besmislenu ponudu, ovi nepromišljene odgovore.
obavjestite
Druga greška: sitagma ovim putem ne koristi se u poslovnim pismima;
Treća greška: naziv vlastitog kluba napisali su nepotpuno;
Četvrta greška: Duljevićev datum rođenja napisan neodgovarajuće u odnosu na navođenje njegovog imena i prezimena;
Peta greška; obavjestite;
Šesta greška; nisu uslovi već uvjeti;
Sedma greška; nenormirano pisanje datuma;
etc, etc.
Ajzea je napisao/la:dejavu je napisao/la:sergejevic je napisao/la:Ne znam sta im je malo 800 000 km, za nesto vise su cijeli klub prodali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mozete poslati ni 400€ a kamoli ovih 400.000€fedeltafrotta je napisao/la:tesko pala komsijama ponuda od 400.000 nema veze, poslacemo novu
Čuj na rende kora, pa tigre i Empoli vam je ponudio istu cifru, jeste li njima ovakv odgovor poslali? Ja mislim da nistesasistika je napisao/la:Ma nije se "zapalio" nego jednostavno rečeno,čovjek ne voli na rende kora,i to od ljudi koji su skloni raznim mahinacijama..FaraonTM je napisao/la:I to bi bilo mangupski sa njegove strane al' džaba kad ne umije levat, zapalio se ko bik kad vidi crvenu krputuzlak1987 je napisao/la:Dino je trebao sutiti samo i onda kada bude prodavao Duljevica za 2 mil na kraju sezone poslati upit Zeljeznicaru jesul zainteresovani da meciraju ponudu![]()
Slikat kao i oni i poslat medijima i onda ga naredni dan prodati u drugi tim za taj novacponuda Želja za gradsko djete
Zanimljivo da na racunu se imaju veće pare nego koliko je ponuda poslanaElCartel11 je napisao/la:Ne mozete poslati ni 400€ a kamoli ovih 400.000€fedeltafrotta je napisao/la:tesko pala komsijama ponuda od 400.000 nema veze, poslacemo novu
Stvarno me iznenadilo s obzirom da teze nekom profesionalizmu i izdizanju iz bh sivila. Ne mora ovo nista znaciti naravno, ali jest jedan od segmenata profesionalizma. Dobar fazon, al da tebi to na kafi jaran kaze.Ajzea je napisao/la:@pinoglavi
Ne trudi se objasniti
u potpisu Dino Selimović,predsjednik jednog nazovi fudbalskog klubaRinuka je napisao/la:Željezničar kada plati vodu, dug prema državi u vidu poreza i kada uveže staž uposlenicima, onda neka pošalje ponudu za Duljevića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.