Ponuda je ocito provokacija, Duljević vrijedi 2 miliona sto je poznato kroz sve medije i za nize nece otici ovo 400.000 je ponavljam provokacija i naš direktor vam je odgovorio na taj način kako ste i zaslužili a slagao nije ništa.19TM87 je napisao/la:eeeee jest nam spustio svaka mu castSportski radnik se treba nositi sa situacijom i izac u javnost sa tim sta misli o tome na pravi nacin pa ko god poslao ponudu pravo ima da ponudu pošalje FK Vratnik a ovde je ocigledno njemu muka kao i vecini vas jer je ovo realno presedan u nasoj ligi pa makar bila zajebancija....
ps: nemoj te se buniti kad ode za manje pare negdje drugo(salim se)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
(aka. simon )
Ja bih volio da su pristali na ponudu da se izofirate vise nego sad.Mali seljacki klub sa vama i treba samo papanski i u kost.19TM87 je napisao/la:eeeee jest nam spustio svaka mu castSportski radnik se treba nositi sa situacijom i izac u javnost sa tim sta misli o tome na pravi nacin pa ko god poslao ponudu pravo ima da ponudu pošalje FK Vratnik a ovde je ocigledno njemu muka kao i vecini vas jer je ovo realno presedan u nasoj ligi pa makar bila zajebancija....
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Ma debili, samo ce jos vise naloziti Dinu, Jesu i igrace. Hvala im, trebo nam je neki stimulans.
Upravo

Podsjetit igrace prije derbija na ovu ponudu..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ne znam kako .MortemHz je napisao/la:"Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"
U potpis ovo molim vas hahahahahahah![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mene stid HAHAHAHAHAH

- ElCartel11
- Kontakt:
Hahahahha kraljuuuAgamemnon je napisao/la:Joj brate tribinu podupiru drvenim direcima da je prvi snjeg ne srusi a fola ponudu salju za Duljevica

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
seljacke fore vase uprave su dovele i do ovakve reakcije, hvala Bogu otici ce Dulja ako nista barem za iste pare kao i Cimi, a do tad placajte vodu !!!19TM87 je napisao/la:eeeee jest nam spustio svaka mu castSportski radnik se treba nositi sa situacijom i izac u javnost sa tim sta misli o tome na pravi nacin pa ko god poslao ponudu pravo ima da ponudu pošalje FK Vratnik a ovde je ocigledno njemu muka kao i vecini vas jer je ovo realno presedan u nasoj ligi pa makar bila zajebancija....
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- FrancescoTotti
- Kontakt:
e SAD SAM SIGURAN DA JE OVAJ UBACENI ELEMENAT, TROLER.Majkl je napisao/la:Ne znam kako .MortemHz je napisao/la:"Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"
PRVO SAM MISLIO DA JE SAMO GLUP KAD JE PODRZAVAO USCUPLICA KADA GA JE RODJENA MAJKA TJERALA IZ SARAJEVA, AL SAD VIDIM DA JE TU DA SAMO PROVOCIRA .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
.............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam majke mi.FrancescoTotti je napisao/la:e SAD SAM SIGURAN DA JE OVAJ UBACENI ELEMENAT, TROLER.Majkl je napisao/la:Ne znam kako .MortemHz je napisao/la:"Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"
PRVO SAM MISLIO DA JE SAMO GLUP KAD JE PODRZAVAO USCUPLICA KADA GA JE RODJENA MAJKA TJERALA IZ SARAJEVA, AL SAD VIDIM DA JE TU DA SAMO PROVOCIRA .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Komšije su se spustile na taj nivou da im je na vrhu liste " šta udariti sa parama od Hadziahmetovica" bila hajmo se kurciti sto imamo 500.000
!

(aka. simon )
Ma oni tih 500 000 e ce dobiti na 100 rata i pitanje je je li ta cifraHaase je napisao/la:Komšije su se spustile na taj nivou da im je na vrhu liste " šta udariti sa parama od Hadziahmetovica" bila hajmo se kurciti sto imamo 500.000!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Haris Duljevic: "Cuo sam za ponudu Zeljeznicara ali ne zelim igrati pred praznim tribinama. To iskustvo sam imao u Olimpiku a posjecenost im je tu negdje."
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa logicno Jbt. Da imaju te pare valjda bi ulozili u golubarnik da konacno mogu igrat LP/EL na onom kokosinjcu.ElCartel11 je napisao/la:Hahahahha kraljuuuAgamemnon je napisao/la:Joj brate tribinu podupiru drvenim direcima da je prvi snjeg ne srusi a fola ponudu salju za Duljevica![]()
A ne lupaju se mi imamo stadion blabla a bolje da ga nemaju.
Koliko se zadnjih godina ofiraju to nije humano.
Od onog naslova Zeljo glavni kandidat za titulu 10 ekipa u borbi za opstanak.tako nesto.
Al sa ovim su prekucali.
Izvinjavam se na upadu na temu Ali eto kada so vec citirao.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- ElCartel11
- Kontakt:
Nedaj Boze, da su oni dobili kao mi od Cimija preko milijon €, pa to bi slali ponude cijelom regionu i ovako se brukali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mećava stoljeća

Mećava stoljeća

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bolanos je napisao/la:Haris Duljevic: "Cuo sam za ponudu Zeljeznicara ali ne zelim igrati pred praznim tribinama. To iskustvo sam imao u Olimpiku a posjecenost im je tu negdje."

Vidio i pofalicki kako se ponude daju

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Haris Duljevic: "Cuo sam za ponudu Zeljeznicara ali ne zelim igrati pred praznim tribinama. To iskustvo sam imao u Olimpiku a posjecenost im je tu negdje."

Doduše, treba priznati da je navijačka grupa koja prati Olimpic, u ovom trenutku, ipak ispred popularno nazvanih manijaka.

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Haris Duljevic: "Cuo sam za ponudu Zeljeznicara ali ne zelim igrati pred praznim tribinama. To iskustvo sam imao u Olimpiku a posjecenost im je tu negdje."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.