MosaaRajvosa je napisao/la:heeeej zeljkan nije velik, kako da kazem on je goooolem i ja to stalno igracima govorim...
Jel neko spomenuo cobana...?

Čoban se javlja na duznost..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MosaaRajvosa je napisao/la:heeeej zeljkan nije velik, kako da kazem on je goooolem i ja to stalno igracima govorim...

Nije, on je ONA stvar..Ispunite uslove koje vam je covjek postavio, pa da pregovori pocnu..FaraonTM je napisao/la:Nije Željo mala stvar da je kupi Vincent TanElCartel11 je napisao/la:Adzo kaze ''kupujemo Selju i onako nemamo B ekipu''FaraonTM je napisao/la:Kusta kud i kamo elokventnije od Čobana, čekamo gazdicu Tanu, on šta kaže njegova je zadnja
Swatki mawi puSsa :*****Memara je napisao/la:Koja samo sprdancija od kluba zvanog zelejzncar... Hey ono poslalo ponudu![]()
Kustin humor na nivou Refke i Čombetacala je napisao/la:Kusturica
Kakav ocajan pokusaj spustanja. Bolje da je ostalo na Dininom papanskom odgovoru.
Kad ste vi ovakvu ponudu poslali?Memara je napisao/la:Koja samo sprdancija od kluba zvanog zelejzncar... Hey ono poslalo ponudu![]()
Ajzea je napisao/la:Čoban se javlja na duznost..MosaaRajvosa je napisao/la:heeeej zeljkan nije velik, kako da kazem on je goooolem i ja to stalno igracima govorim...
Hajd ti još malo pregledaj raspored, i nemoj mi se plaho nerviratipinoglavi je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto se ovi Tuzlaci upalise odjednom. Stvarno im samo noge vire iz tudjih guzova. Nema ovo nikakve veze s vama, malo zajebancije, provociranja, medju rajom i dva najveca kluba u drzavi. Vi tu ne pripadate.
Kupite Azmira da bude segrt Dini Pekicu i da s kamionom ide Siljku po cigare.
joker90 je napisao/la:Izmakli su kontroli, đe onaj I.T. kad treba??
E ovo je rat a ne ono izmedju vas i mostaracaHeller je napisao/la:Joj očaja u ratu Sarajevskih... Mi uživamo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.