Amin, ya Rabbi. Da bude živa i zdrava.pinoglavi je napisao/la:Dabogda svi imali jednu Unu u porodici ko god komentarise ime!
Cestitke Edine, nek je zivo i zdravo!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Cestitke lutko 
Da vam bude ziva i zdrava abd a i vi sa njom.Dzeko ce sad bit motivisan, vidjet cete golova kad pocnu sijevat
Sto se imena tice, trun nam fali da na povrsinu ispliva sva pogan koja je u nama.Kao da je bitno ime curice, eto manje vrijedi kao Una nego kao Fatima jel ccc, koja smo mi stoka od naroda.Eno neki dan citam na Medunjanovoj fb stranici paljbu ovih nasih kako je momak postao ****,prodana dusa ,treba mu zabraniti ulazak u Bosnu radi toga sto je potpisao za Izraelski klub , zamisli od vehabije do ****
bas ga Bosanci ne stede , danas na Dzekinoj stranici kako mu je zena kurava,treba je ostavit, pa majka mu stara zato smo tu gdje smo, jer smo primitivni do mila Boga.Pustite momke nek zive, ako ne mozete pozeljet srecu zaobidji ih i eto.ccc

Da vam bude ziva i zdrava abd a i vi sa njom.Dzeko ce sad bit motivisan, vidjet cete golova kad pocnu sijevat

Sto se imena tice, trun nam fali da na povrsinu ispliva sva pogan koja je u nama.Kao da je bitno ime curice, eto manje vrijedi kao Una nego kao Fatima jel ccc, koja smo mi stoka od naroda.Eno neki dan citam na Medunjanovoj fb stranici paljbu ovih nasih kako je momak postao ****,prodana dusa ,treba mu zabraniti ulazak u Bosnu radi toga sto je potpisao za Izraelski klub , zamisli od vehabije do ****

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Sad ce on procepiti, nije lagano igrati a da znas da poslije utakmice moras ici po sok od narandze po kisi a Amra te na kraju pita zar nije bilo jabuke?Omark je napisao/la: Nadam se da će izaći iz krize, sigurno Amra više neće biti toliko zahtjevna.
Nad tobom sunce najljepše sja
Naravnopinoglavi je napisao/la:Sad ce on procepiti, nije lagano igrati a da znas da poslije utakmice moras ici po sok od narandze po kisi a Amra te na kraju pita zar nije bilo jabuke?Omark je napisao/la: Nadam se da će izaći iz krize, sigurno Amra više neće biti toliko zahtjevna.

Zasto onda kao veliki slimanu navijas za fasisticki klub? Kompromitujes se. Predji onda na Al AhlyChinaglia je napisao/la:
moram da brojim krvna zrnca kao veliki musliman, ovo su jako bitne stvari, a to ime je zaszupljenije u Srbiji i Hrvatskoj, nego u BiH, no da ne idem u daljnju diskusiju, onda treba promjenit' ime rijeke

Cestitke Edinu

Cestitke Dijamantu,nek ti je ziva i zdrava i da budes dobar babuka.
Da odgovorim nekima koji pisu (napadaju) Edina zbog "Une" a predstavljaju se kao veliki muslimani, vjernici -
- vjernik sam, klanjam bes-vakat od kako znam za sebe i naravno da mi, kao vjerniku koji je upuceniji u religiozna pitanja, ne pase cuti da je jedan Edin dao svojoj curici ime Una, jos se vise zgrozim na cinjenicu da se nisu ni vjencali (kolio ja znam); ali s dr.strane ko sam ja da sudim nekome... svako ce odgovarati za svoje postupke, djela...i naposlijetku, zasto potencirati to pitanje na sportskom forumu kada znamo da ima dosta razlicitih profila forumasa koji dr.razmisljaju i sl.?
Naravno, svasta bi se moglo napisati o ovoj temi, ali mislim da je poenta jasna...
Na ovom forumu na Edina gledam kroz prizmu fudbalera i tako ga komentarisem...nikada ne ulazim u njegov privatni zivot jer na to nemam ni pravo...kao sto nisam komentarisao ovaj detalj (sada jesam cisto zbog nekih...) tako ni ranije nisam komentarisao njegova opijanja i sl.dogodostine jer me se to ne tice...itd.
PS. Nadam se da ce se Dzeko napokon vratiti golovima, post predugo traje.
- vjernik sam, klanjam bes-vakat od kako znam za sebe i naravno da mi, kao vjerniku koji je upuceniji u religiozna pitanja, ne pase cuti da je jedan Edin dao svojoj curici ime Una, jos se vise zgrozim na cinjenicu da se nisu ni vjencali (kolio ja znam); ali s dr.strane ko sam ja da sudim nekome... svako ce odgovarati za svoje postupke, djela...i naposlijetku, zasto potencirati to pitanje na sportskom forumu kada znamo da ima dosta razlicitih profila forumasa koji dr.razmisljaju i sl.?
Naravno, svasta bi se moglo napisati o ovoj temi, ali mislim da je poenta jasna...
Na ovom forumu na Edina gledam kroz prizmu fudbalera i tako ga komentarisem...nikada ne ulazim u njegov privatni zivot jer na to nemam ni pravo...kao sto nisam komentarisao ovaj detalj (sada jesam cisto zbog nekih...) tako ni ranije nisam komentarisao njegova opijanja i sl.dogodostine jer me se to ne tice...itd.
PS. Nadam se da ce se Dzeko napokon vratiti golovima, post predugo traje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Una, prelijepo ime. Čestite Edine, da se brzo vratiš u staru formu 
btw ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima je toliko stalo kakvo će ime čovjek dati svom djetetu.
uozbiljite se, vjerujem da imate pametnijeg, svog posla.

btw ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima je toliko stalo kakvo će ime čovjek dati svom djetetu.

Sta ste se uhvatili imena, Boze sacuvaj naroda jest navalio danas, daj ime Mustafa nema veze sto ce s ocem za 18.ti janje pivom prskat, mi smo muslimani pobogu ne jedemo svinjetinu, a u zemlji kladionica gdje pogledas, psovki, alkohola, prevara, golotinje gdje god izadjes, i onda ti taj narod sudi sto si dao kcerci ime Una jer nije vjerski ccc
Čestitke legendo! Una je divno ime i pravo bosansko
Bit će prava patriotkinja ko i njen tata sigurno
A kome se nesvidja ime nije normalan. Kako neko može biti tako zlonamjeran i namjerno kvariti ovakvu radost jednom od najvećih sportaša u regiji. Uvjeren sam da će kćerkica imati divan život sa roditeljima kao što su Edin i Amra
Sve najbolje!

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Evo jedna zanimljivost ako niste znali- Kcerkica od Kolarova (ona je starija ja mislim da je tek kasnije sina dobio) se isto tako zove Una.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja sam u BiH zivio samo do 13e godine i znao sam 5 djevojaka koje su se zvale Una. U Sarajevu, na Mejtasu odrastao. U jedne su roditelji bili iz Zagreba i zbog posla su zivjeli u Bosni, dvije su bile iz mjesanih brakova(u jedne otac Bosanac majka hrvatica, u druge otac hrvat majka Bosanka), ove druge dvije cistokrvne Bosanke. I roditelji im pobozni bili i sve!biskitt je napisao/la:Cuj Una nije cesto ime u bih, ja licno ih znam nekoliko, a prilicno je popularno u krajini iz logicnih razloga. A u Sarajevu ima djevojaka sa imenom Una prilicno. To nije rijetko ime u BiH, barem u mjestima i krugovima u kojima se ja krecem. Po meni je to pravo bosansko ime, samo sto je izgleda "problem" sto Una moze biti bilo koje religije, koliko shvatam![]()
![]()

- Blue_He4rt
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Steta sto nije musko ... Sretno
Pravit ce Dzekson i musko, dok dođe na red..

U vezi komentara za ime, to je jos samo jedan pokazatelj, koliko smo mi zatucan' narod.Nesto najvise sto mi se gadi na svijetu je ovaj nas balkanski mentalitet.Koja podlost, pakos i srdzba je tu prisutna, to nije zdravo.Ne samo to, postoji također ona radoznalost, petljanje u neke stvari, osuđivanje.Pa ko si ti covjece da sudis, imas li svojih briga u zivotu, pusti malo ostale da zive...
Chelsea F.C.
Brate mili ako mi vjerujes imam troje djece i ni za jedno nisam ni roditelje pitao za "odobrenje" kako ce mi se djete zvati. Pa oni su imali priliku svojoj djeci imena da daju. Dogovorimo se ja i hanuma i kraj price. Za prvo smo se dogovorili, a za malce je curica izvlacila ceduljicu a mi napisali 5 imena koja su nam najdraza bila. I tapija. Kome se svida svida. Kome se ne svida, nek skonta nadimak i tako ga zove.Blue_He4rt je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Steta sto nije musko ... Sretno
Pravit ce Dzekson i musko, dok dođe na red..![]()
U vezi komentara za ime, to je jos samo jedan pokazatelj, koliko smo mi zatucan' narod.Nesto najvise sto mi se gadi na svijetu je ovaj nas balkanski mentalitet.Koja podlost, pakos i srdzba je tu prisutna, to nije zdravo.Ne samo to, postoji također ona radoznalost, petljanje u neke stvari, osuđivanje.Pa ko si ti covjece da sudis, imas li svojih briga u zivotu, pusti malo ostale da zive...

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima i ženska repka. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja poznajem dvije Une, jedna Bosnjakinja, druga Srpkinja... isto tako znam 10-ak djevojki koje se zovu Maja, pola ih je Bosnjakinja a pola Srpkinja, da je npr. dao ime Maja niko ne bi obracao paznju iako je to cesto ime kod Srba i Hrvata. Ali uvijek se nadju pametni koji bi drugima solili pamet.soccerfan je napisao/la:Ja sam u BiH zivio samo do 13e godine i znao sam 5 djevojaka koje su se zvale Una. U Sarajevu, na Mejtasu odrastao. U jedne su roditelji bili iz Zagreba i zbog posla su zivjeli u Bosni, dvije su bile iz mjesanih brakova(u jedne otac Bosanac majka hrvatica, u druge otac hrvat majka Bosanka), ove druge dvije cistokrvne Bosanke. I roditelji im pobozni bili i sve!biskitt je napisao/la:Cuj Una nije cesto ime u bih, ja licno ih znam nekoliko, a prilicno je popularno u krajini iz logicnih razloga. A u Sarajevu ima djevojaka sa imenom Una prilicno. To nije rijetko ime u BiH, barem u mjestima i krugovima u kojima se ja krecem. Po meni je to pravo bosansko ime, samo sto je izgleda "problem" sto Una moze biti bilo koje religije, koliko shvatam![]()
![]()
Ja sam 99 u Bosni zivio.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
O cemu ljudi raspravljaju
Bihac pun djevojaka po imenu "Una".onda smo mi biscani svi srbi i hrvati 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Znam najmanje pet Una iz Sarajeva jbt.Bezveze Vam priča 

Je li istina da su kod vas u Americi sve qrve?soccerfan je napisao/la:O dragi Balkanski mentalitet.Gdje ljudi misle da imaju puno pravo nekome sugerisati i govoriti koga ce zeniti i kako ce djeci imena davati. Smijesno. Mene sto se tice moze se zvati i Peskireta il Pidjameta. Njegova stvar kako će svom djetetu ime dati. Ono sto je bitno je da se on bori za sviju domovinu i predstavlja nas na najbolji nacin. Danas procitah na Fb komentar jedne gospoje od kojeg mi je muka iskreno - nej je djete zdravo i zivo a nju vrati na ulicu gdje si je i nasao. E to je zalosno. I dno dna.
Nadam se da ce sada proigrati. Iako odavno vec nije nas najbolji igrac za reprezentaciju je uvijek bio najbolji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.