E ovaj poslao ponudu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sto prijavljujes postove na prepucavanjima, zar nisi vidio sta je admin rekao?cala je napisao/la:Nek' onaj papak odmah spominje Benju i Izija, zabili mu ga oni.
Na kojem mostu ću vas čekati, skinite se do pasa, doćuuu sam nikoo mi ne trebaaaaMortemHz je napisao/la:E ovo je rat a ne ono izmedju vas i mostaracaHeller je napisao/la:Joj očaja u ratu Sarajevskih... Mi uživamo
Nisam prijavio, boli me **** sta ko pise ali to sto spominjes je bolesno i van svakog okvira zajebancije.joker90 je napisao/la:Sto prijavljujes postove na prepucavanjima, zar nisi vidio sta je admin rekao?cala je napisao/la:Nek' onaj papak odmah spominje Benju i Izija, zabili mu ga oni.
Željo je napravio presedan u našoj ligi i ponudio skoro milionski iznos za igrača koji ima 2 gola i dvije asistencije, e ako je i to malo onda stvarno naša liga ide krupnim koracima naprijednarodniheroj je napisao/la:Bez obzira na neprimjerene izjave u javnosti od strane tzv sportskog radnika, oduševljen sam da je neko konačno i u ovoj našoj jadnoj ligi ponudio ovako respektabilnu cifru za jednog igrača.Ovo je jednostavno iskorak u punom smislu riječi
Feningaš naletio na volej i pokazao kakav je papak.
Kontam sad ono Milan pošalje ponudu Realu i Perez odgovora, štaš ti slati ćelvi, idi guzi maloljetnice...
Zato što ti je fora srazmjerna sa tim da ja kažem da bi Vedran Puljić bolje odgovorio od Dine ili da budemo totalno slični da bi to bolje napisao Knezović.joker90 je napisao/la:Sto prijavljujes postove na prepucavanjima, zar nisi vidio sta je admin rekao?cala je napisao/la:Nek' onaj papak odmah spominje Benju i Izija, zabili mu ga oni.
Nepoznata kategorija za pitare....Ajzea je napisao/la:
@joker90
Moramo li ići do te mjere prijatelju, evo ozbiljno te pitam?

nek zabije koji go na pripremama pa mozda ukljucimo i 15% od narednog transferaAjzea je napisao/la:Pa da na kontu ima 3 gola i 3 asistencije, kao što nema, mozda bi poslali i više.. Gdje je zapelo?
joker90 je napisao/la:Bude mi ih zao sto ih Benjo i Izi ugasise, a onda se desi ovako nesto..

bravo papcino, mozes komotno sa laznim plemicima i pripadnicima treceg rajha iz listice pod rukudejavu je napisao/la:joker90 je napisao/la:Bude mi ih zao sto ih Benjo i Izi ugasise, a onda se desi ovako nesto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.