PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Minjore
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Minjore » 03 feb 2016, 18:59

STEF je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto je ovo provokacija ako smo ponudili slicno kao empoli?
+1
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 feb 2016, 19:01

Sigurno su Fening u Kusto odgovorili i Empoliju ovako isto, samo na italijanskom :) Koji papanski klub, Zijad Blekic nece nikada izaci iz vaseg organizma. I tada su te njegove provale bile urnebesne papanima koji navijaju za njanjajevo :)
FORZA ZELJO

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 19:03

STEF je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto je ovo provokacija ako smo ponudili slicno kao empoli?
Plus smo im jasno poručili da pregovaraju sa nama, jer želimo povećati ponudu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 19:06

Prvo ćete morati naučiti razliku između ponude i upita. Ovo nije ponuda kao što vidimo nego upit. A ostalo se možemo raspravljati ili ne raspravljati. Na upit vam niko nit mora nit je dužan odgovoriti. Ponuda je nešto drugo.

Ovim putem vas obavještavamo o namjeri da dostavimo ponudu tu i tu. Dostavite pa će vam valjda neko odgovoriti, tj. mora.

Ovako ko da pitaš nekog pošto ti je taj golf ja konto dati cvaju.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 feb 2016, 19:09, ukupno mijenjano 2 puta.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2016, 19:06

Nema ih sad smisljaju plan I ponudu za Memiju, da pokazu da beg nije cicija I ponude milion s fb profilom.
To bi bilo kraj, fajront, vrh vrhova.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 03 feb 2016, 19:07

gramparada je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Al dva reda sedam greški :rol: :rol: :rol:
koliko greški kralju?
:lol: :lol: :lol:
Nemoj ga.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 feb 2016, 19:08

Upit je nesto kao pocetna ponuda, cisto da se pregovori otvore. Bez obzira klub je duzan odgovoriti na isti. Mislim na sluzbeni odgovor a ne na ovaj kafanski.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 19:11

cala je napisao/la:Upit je nesto kao pocetna ponuda, cisto da se pregovori otvore. Bez obzira klub je duzan odgovoriti na isti. Mislim na sluzbeni odgovor a ne na ovaj kafanski.
Nije dužan, upit nije ponuda nit je početna ponuda. Ponuda je kad se sredstva ponude a ne slova na papiru.

Uostalom jasno ti piše to na dokumentu koji ti je dostupan da pročitaš.

Upit ne mora biti odgovoren, mada je red da se odgovori, službeno i zvanično naravno. Ja ti ovo govorim jer znam a ti nagađaš. Interesovanje ste iskazali a ponudu ćete valjda poslati ovih dana. Pa ćemo vidjeti ako pošaljete šta i kako.

A ponuda sa druge strane je oficijelna i ona mora biti predmetom raspravljanja i odgovora. To jest prihvaćena ili ne u određenom roku.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 feb 2016, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.

High

Post Postao/la High » 03 feb 2016, 19:11

flwz je napisao/la:
gramparada je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Al dva reda sedam greški :rol: :rol: :rol:
koliko greški kralju?
Nemoj ga.
Šta je pogrešno?

Gmn. grešaka/greški; to je dublet i mogu oba oblika. Nekad pomislim da vam je bosanski strani jezik, a prvi ste kad treba nekog napadati, i to bez ikakvog razloga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 19:13

Naravno na kafanski, kafanskom preTsjedniku otkovcane kosulje kafanskog kluba :D
Sta ste se povampirili u zadnje vrijeme? Dobili malo para od Amira pa se digli :D

cikazubo

PL prepucavanja

Post Postao/la cikazubo » 03 feb 2016, 19:15

Samo me interesuje jeste li na isti nacin odgovorili i Empoliju koji je poslao manju ponudu a ima veci dug ? Ovo je stvarno dno dna ponasanje, dobijes ponudu pa da je 500 eura, kazes nije zadovoljavajuca ni blizu i dovidjenja, jedina komedija koja se desila jesu izjave celnih ljudi FKS pa nek oni oprobaju talenat u Bijeljini ili Pljevljama, cuj nek rijese dugove, pa po tom real i barca nikad nebi smjeli kupit igraca za desetine miliona eura, stvarno nisam ocekivao ovakav razvoj situacije, nimalo gospodaki bas malogradjanski..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 03 feb 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 feb 2016, 19:15

do 5. je rok za odgovor..moraju prvo pitat kineza ipak je to njegov igrac
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 feb 2016, 19:18

A Krajsnik igrao na turniru u cast cetnickog vojvode Mande .. novi ljubimac pitara :roll:

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 03 feb 2016, 19:18

High je napisao/la:
flwz je napisao/la:
gramparada je napisao/la: koliko greški kralju?
Nemoj ga.
Šta je pogrešno?

Gmn. grešaka/greški; to je dublet i mogu oba oblika. Nekad pomislim da vam je bosanski strani jezik, a prvi ste kad treba nekog napadati, i to bez ikakvog razloga.
Prestani, molim te.
Zeljeznicar 1921

- Leonardo da Vinci

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2016, 19:20

@High nije svako ko ti, posebna sorta :stop:

Nego rece ti da si peaceful ko bajagi, sto nam drzis predavanje o bosanskom jeziku? Iskreno nemas moci trenutno da sta mangupski napises pa opet se vracas onim svojim starim stvarima.
Kad si meni rekao vidi izinog sto se kofrci? Budi ono sto jesi, pitar!

Mir napolju :bih: Ovo je bilo mangupski, ono pravo šanerski, dok ste se vi primili ko đubrivo.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 03 feb 2016, 19:20

flwz je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Prestani, molim te.
Educiraj se, šićardžijo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 03 feb 2016, 19:21

Da vam bude jos vise krivo,ovo nisu pare od Amira.Zeljeznicar je u prosloj godini napravio profit od dva miliona maraka koje imamo na racunu i koje mozemo trositi,a sve to da se ne probije budzet.Jos ako dodamo milion maraka od Amira plus procenat od prodaje zukanovica,jasno nam je zasto su pitari nervozni...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 19:22

godrina je napisao/la:do 5. je rok za odgovor..moraju prvo pitat kineza ipak je to njegov igrac
Upit nema rok. Jasan je moj stav o ovom svemu, napisao sam ga više puta ali nećemo sad brkati babe i žabe. Na upit se ne mora odgovoriti. Na ponudu da. I ona ne izgleda ovako ni približno.

Nema potrebe da meni objašnjavate šta je upit šta ponuda.

Nadam se toj oficijelnoj ponudi pa ovo shvatim ozbiljno, a svakako su se naši trebali ljepše ponijeti jer niste ništa loše uradili. Poslali upit ko sav normalan svijet.

slika

Ovo je ponuda. I dole je jasno preciziran rok do kojeg je ona validna. I tako stoji naravno i u prvoj ponudi, a ne mora. Može ostati otvorenog tipa da se o njoj odluči kad želi. U međuvremenu može biti povučena i tako dalje.

Ne mogu da nađem ponudu klubu ali shvataš poentu. Mora se precizirati način isplate, datumi, rokovi, kad šta i koliko i na koji način. Ako nađem postavit ću u edit ispod.

Ovo naravno ne mijenja činjenice koje sam napisao na našim OD i tako smo trebali postupiti, ovo nije način. Nit podržavam nit se ponosim.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 feb 2016, 19:30, ukupno mijenjano 3 puta.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 03 feb 2016, 19:23

High je napisao/la:
flwz je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Prestani, molim te.
Educiraj se, šićardžijo.
Dobro, pobijedio si.
Sad se vrati u tramvaj iz kojeg si upravo ispao.

Sretno. :salut:
Zeljeznicar 1921

- Leonardo da Vinci

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 03 feb 2016, 19:25

Samo, normalna raja manjeg komsijskog kluba bi trebala osudit ovo ponasanje covjeka koji se ama bas nista ne pita u njihovom klubu. On je obicni pijun i to znaju ptice na grani.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.