FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo kako smo krenuli ja se bojim da Duljevic ne ode ispod 2M €. Ne treba se previše dizati ni u nebesa,a ni ići u duboku vodu...
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma da dobijemo nesto slicno kao sto smo i za Cimirota bit ce ok, samo da ga povrede zaobidju.BosnianKingdom je napisao/la:Samo kako smo krenuli ja se bojim da Duljevic ne ode ispod 2M €. Ne treba se previše dizati ni u nebesa,a ni ići u duboku vodu...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Branite go.vna i uhljupe a napadajze Dinu i Kustu sto su papcima na papanski nacin odgovorili... Bravo pitari, aferim...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- HzHercegovac
- Kontakt:
nmg se načuditi ljudskoj gluposti ovo se može samo od njih očekivati ljudi lazu sami sebi
jedva čekam početak sezone , sviđa mi se čistka nepotrebnih iako bi se za kramara dalo raspravljati i ne pokaze li rezultate u prva tri kola pakuj Jesa kofere
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Marketinški trik i ništa više. Poslali su ponudu jer su priželjkivali ovakvu reakciju. Svaka čast upravi. Neka su ih kvarno i seljački otresli.
Ovo da nije smijesno bilo bi zalosno,al sta drugo ocekivati od onih anamo 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Bravo ! Pustite te price "sa seljacima seljacki... Nikad to nismo ni bili niti cemo kad biti. Fino,gospodski odgovoris i zdravoPantelija je napisao/la:Loša reakcija naših, ove samo iskuliras ili kažeš da je pocetna za pregovore 2 mil eura i završiš priču a ova dvojica naših se primili ko .... Serem se i na pr i na izjave gdje se spustas na nivo koride i onda te ovaj cvikonja popisa povećanjem.ponude...
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Uglavnom ovo je dobra stvar za derbi i jos jedna vise parola na sjeveru. 
kako bi ih Abdullah poder'o
frajer se grize sad
frajer se grize sad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
svetastrana
- Kontakt:
...ja , i sta je poveco , da cujem...ne pisi gluposti Bog ti daoPantelija je napisao/la:Loša reakcija naših, ove samo iskuliras ili kažeš da je pocetna za pregovore 2 mil eura i završiš priču a ova dvojica naših se primili ko .... Serem se i na pr i na izjave gdje se spustas na nivo koride i onda te ovaj cvikonja popisa povećanjem.ponude...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa kad ti neki za tvog najboljeg igraca nudi manje nego sto su oni dobili za dijete od 18 godina, kako to ne skontati kao provokaciju? (Ili je manje inteligentan, da ne kazem glup, da i pokusa dovesti takvog igraca).
A ovaj odgovor Dine nije seljacki, ovo je cinjenica i savjet njima - ljudi stvarno imaju duga prema vodovodu i drzavi..i trebaju se prvo tim pozabaviti, pa tek onda placati 'odstete' za igrace.
A ovaj odgovor Dine nije seljacki, ovo je cinjenica i savjet njima - ljudi stvarno imaju duga prema vodovodu i drzavi..i trebaju se prvo tim pozabaviti, pa tek onda placati 'odstete' za igrace.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
svetastrana
- Kontakt:
Do juce klub koji nema za pereca , do juce klub kojem poreska hebe mater kad stigne...odjednom giganti (al bukvalno odjednom) koji fol salju ponude. Kada su giganti sto nisu poslali ponudu prije svih pa i prije empolija. Ma jok , vanago cekala pa onda ponudili ono sto je odbijeno ima mjesec dana. Jasnu poruku je Jesic oko toga poslao , ne treba pricati. Dino je extra odgovor poslao i kapa do poda
ok giganti , dobicete penis kao i uvijek
ok giganti , dobicete penis kao i uvijek
- Osttribine
- Kontakt:
Fkt su nasi rukovodeci ljudi trebali umjerenije odgovoriti, ali sta je tu je, odreagovali su navijacki na ovu ocitu provokaciju iz tabora Zeljeznicara, ova provokacija mora biti motiv Jesi i igracima da ih poderu u narednom derbiju uz hat trick Duljevica 
-
svetastrana
- Kontakt:
kaze im Dulja da ne zeli igrati pred praznim tribinama kao u Olimpicu...samo to i nista vise...pametnom dostaOsttribine je napisao/la:Fkt su nasi rukovodeci ljudi trebali umjerenije odgovoriti, ali sta je tu je, odreagovali su navijacki na ovu ocitu provokaciju iz tabora Zeljeznicara, ova provokacija mora biti motiv Jesi i igracima da ih poderu u narednom derbiju uz hat trick Duljevica
- Osttribine
- Kontakt:
Ma dobro bilo je dosta nacina da im se sukne na ovu provokaciju, kazem ovaj odgovor nasih je bio navijacki ali hajde dobro.svetastrana je napisao/la:kaze im Dulja da ne zeli igrati pred praznim tribinama kao u Olimpicu...samo to i nista vise...pametnom dostaOsttribine je napisao/la:Fkt su nasi rukovodeci ljudi trebali umjerenije odgovoriti, ali sta je tu je, odreagovali su navijacki na ovu ocitu provokaciju iz tabora Zeljeznicara, ova provokacija mora biti motiv Jesi i igracima da ih poderu u narednom derbiju uz hat trick Duljevica
- molotovljev
Šta bi Maminjo rekao kada bi Šiljak "sasvim ozbiljan" i klošar Vukotić poslali sličnu ponudu za najboljeg igrača Dinama :
Vi ste mučki provokatori, nabijem vas na qrac !
Vi ste mučki provokatori, nabijem vas na qrac !
F.K.SARAJEVO
-
svetastrana
- Kontakt:
Jesic je prije mjesec dana poslao jasnu poruku svim potencijalnim kupcima. Ocigledno je da je vec tada stigla ponuda za dulju iz Empolija. Glatko odbijena a Dulji za 50% povecana plata. Ne kontam sta ova provokacija treba da znaci. Fol oni sad nesto kupuju , fol imaju repa... Edis poslao na Grbavicu , nasu ponudu. Oni misle da je to previse , mi mislimo da je to ok cifra. Kraj price...oni se provalili , posli bez k.rca u svatove. Doveli su strasnog golmana sa kojim smo mi raskinuli ugovor prije 4-5 god...toliko o njima. A minus 6 jos uvijek stoji
INAT NIKAD VECI
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:INAT NIKAD VECI
[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kontam pisati upravi da posalju Dinamu ponudu za Roga.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!