Ma ovo nikad nije bilo upitno, mi smo tu uz naš FK Sarajevo bez obzira na sve. Nema tog navijača koji se ne naježi bar malo kada igrači izlaze na teren. Uopće nije bitno ko je na terenu a ko na klupi. Jednostavno smo svi rasli uz taj klub. Kako je rastao on, rasle su generacije prije ali i sada.MosaaRajvosa je napisao/la: I ovako im treba dati max podršku pa vidjecemo na kraju sezone gdje smo..
Svi smo nekad ljuti i razočarani iz ovog ili onog razloga, ali podrška klubu nikad nije bila upitna.
Nisam zadovoljan ovim prelaznim rokom do sad, kao ni većina, ali tješim se malo da je još sve otvoreno i da bi nas mogao neko pojačati. Mada ja u svemu pokušavam izvući nešto pozitivno pa tako i u tome da nas i ne pojača više niko. Ne dolaskom kvalitetnijih igrača u vezni red ili na bekovsku poziciju šansu će dobiti oni mlađi, međutim to je znak da su naše ambicije neešo manje ove sezone. Očekivati da će Veladžić moći u ovom trenutku da odgovori zadcima i visokim očekivanjima je nemoguće, isto tako ni neki mlađi igrači na drugim pozicijama.
Možda bi ovaj iz Beograda mogao biti dobitak u sredini, mlad jeste ali jučerašnja utakmica je pokazala da momak zna, mada davati neke veće prognoze za njega je u ovom trenutku nezahvalno, sačekat ćemo da vidimo kako će odgovoriti zadacima u narednim utakmicama. Ali opet bez obzira na sve nama ja u sredini potreban jedan iskusan igrač, ni Lede ne bi bio loš, ali...
S obzirom da mi uvijek moramo imati nekog ko će biti izložen linču navijača očito ne na red došao i Rustemović. Problem je najviše to što smo mi u njemu uvijek tražili zamjenu za Cimirota ali je činjenica da on to nikad biti neće. Ne želim ga braniti ali shvatite da ako ne dovedemo kvalitetnijeg veznog igrača i na proljeće ćemo biti prinuđeni da Dinu gledamo na terenu. Očito je da na treninzima pokazuje više od Radovca (koji je u ovom trenutku posebna priča, ali drugom prilikom) pa je najčešće nosilac sredine.
Predlažem vam da malo ohladine sa njim. NIje on kriv što nam je sredina ionako loša. Tačno me je strah nastavka sezone.
@RN87 Izvini što nasrah