FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Dzudo potes Spollija pa onda i gazenje, sudija naravno sve pusta, pa onda i zahvat engleza na Juanu. Sudija 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Koji strah zadnjih 5 minuta, bas se vidi da su ostavili trag oni golovi Carpia i Sassuola.
Opet smo treci
Opet smo treci
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hvala Mauro...svi solidni, bez da je neko pokazao nesto vise...
1-0 tri boda hajde dobro je, da je sad uzeti I Veroni 0-1 I super
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Gadi mi se Zarate smecar
Izbori
Izbori
Hebemti sreću, dok mi gubimo bodove u sudijskoj nadoknadi naši rivali tu zarađuju bodoveSiamoNoi je napisao/la:Gadi mi se Zarate smecar![]()
Izbori
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Hahahaha
E stvarno smo nesretni 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
arminz je napisao/la:Icardi zabija za pobjedu od 1:0
Brozovic opet losa partija, doduse bolja nego protiv Milana al zar moze gore od onog. Sreca nije imo onakvih scena gdje odustaje il bar nisam vidio. Dosta losih pasova.
Eder igracina i pojacanje, vidi se odma. On i Icardi MORAJU igrat, treci napadac nek se rotira. Vidi se da su napadi dosta direktiniji kad ne igraju Jovetic i Ljajic zajedno, jer tad samo jedni drugim dodaju, neke finte, pete, p*cke materine. Stavio bih Adema sa ovom dvojicom cisto radi kreativnosti, jer on bez Jovetica dosta dobro izgleda na terenu.
Veza nam je presmijesna. Melo uso i gori od Brozovica, ni jednu loptu nije stigo a vecem svjez uso. Svaka cast majstore i mrs iz kluba.
Volio bih da proba jednom sam Biom i Perisicem po krilima, a Eder i Icardi u napadu, 442, a veza Konda i Broz, al to su pusti snovi...
Telles se mora otkupiti, bolje njega nego Jovetica...kvalitetnije beka necemo naci nema sanse, a na ljeto u potragu za desnim, Nagatomo je
Kad se zaleti i samo se ukopa, pa ajmo nazad 
Telles se mora otkupiti, bolje njega nego Jovetica...kvalitetnije beka necemo naci nema sanse, a na ljeto u potragu za desnim, Nagatomo je
Ma tesko da bi to islo, ne mogu Broz i Kondogbia sami drzat vezni red. Svaki put kad igramo sa dva igraca na sredini patimo se, jednostavno nemamo igrace za nesto takvoHuska je napisao/la:Volio bih da proba jednom sam Biom i Perisicem po krilima, a Eder i Icardi u napadu, 442, a veza Konda i Broz, al to su pusti snovi...
Huska je napisao/la: Telles se mora otkupiti, bolje njega nego Jovetica
Ma znam da ne moze, ja sam pisao o tome da mi nema sanse da igramo sa dvojicom u vezi i sa trojicom se patimo, ali to je ono kada bi sve bilo idealno, pa onda 
To svakako
Zaboravio sam spemunt Icardija, ja ne znam kako Mancini ima obraza ostavit ga na klupi
Zaboravio sam spemunt Icardija, ja ne znam kako Mancini ima obraza ostavit ga na klupi
Ja jednostavno ne znam koliko ću još imati snage gledati tekmu dok je japanska ameba u kombinacijama za sastav.. Nemam snage jednostavno..
Vidio se strah, i da nam je ova pobjeda trebala kao nikad.. Eder odličan, Icardi također, ali ovako nećemo daleko, sa ovakvim veznim redom nema šanse.
Jedino ostaje da se proba široko igrati.. I nadati se da će Perišić napokon proigrati..
Vidio se strah, i da nam je ova pobjeda trebala kao nikad.. Eder odličan, Icardi također, ali ovako nećemo daleko, sa ovakvim veznim redom nema šanse.
Jedino ostaje da se proba široko igrati.. I nadati se da će Perišić napokon proigrati..
Rutinski odrađeno, klasika..
Jednostavno najbolji igrac ove ekipe, i zasluzeno kapiten...od 10 pobjeda sa 1-0 covjek ih je 4 rijesio
Da su nam svi kao on, da se trude, bore i igraju...
Sa 22 godine 50 golova u jednoj od najtezih liga svijeta
Sa 22 godine 50 golova u jednoj od najtezih liga svijeta
Strašno šta bagra rad
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Icardieva statisika je zastrasujuca, bas me zanima koliko igraca u Serie A je dalo 50 golova do svoje 22 godine a samo 100 utakmica mu je trebalo.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
sinoc nije uopste bio kriminalan, solidno je odigro. al svakako da nam treba desni bek pod hitnoThorin je napisao/la:Ja jednostavno ne znam koliko ću još imati snage gledati tekmu dok je japanska ameba u kombinacijama za sastav.. Nemam snage jednostavno..
Palacio je isto imo solidnu utakmicu. Iako zna usrat neke situacije, on svojom kretnjom dosta otvara prostora i tako pomaze Icardiju. Jovetic bi mogo dosta toga naucit od njega. Ne bi se bunio kad bi ponovo izveo isti napad i protiv Verone
arminz je napisao/la:sinoc nije uopste bio kriminalan, solidno je odigro. al svakako da nam treba desni bek pod hitnoThorin je napisao/la:Ja jednostavno ne znam koliko ću još imati snage gledati tekmu dok je japanska ameba u kombinacijama za sastav.. Nemam snage jednostavno..
Palacio je isto imo solidnu utakmicu. Iako zna usrat neke situacije, on svojom kretnjom dosta otvara prostora i tako pomaze Icardiju. Jovetic bi mogo dosta toga naucit od njega. Ne bi se bunio kad bi ponovo izveo isti napad i protiv Verone
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.