FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Realno mailson nije puno ni odigrao da bi se moglo zakljuciti kakav je igrac.
Ma yebo vodovod, potpisi ugovor sa Sarajevskim kiseljakom, pa da senzacijom zaljevamo teren 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Ja ću ponoviti ono što sam rekao posle svake pripremne tekme. Velika grahota bi bila da Hodžurda izgubi mjesto u prvih 11 radi Bogija.. Trenutno je Hodža duplo bolji i spremniji igrač od Bogija..
I nisam vidio da je neko prokomentarisao Djenisov izgled.. Momak je skino sigurno nekih 6-7 kg.. Izgleda kao drugi čovjek u odnosu na prije mjesec dana..
I nisam vidio da je neko prokomentarisao Djenisov izgled.. Momak je skino sigurno nekih 6-7 kg.. Izgleda kao drugi čovjek u odnosu na prije mjesec dana..
BUDI ŽELJO !!!
i ja sam to primijetio i brzi je puno i okretniji ,ali bekric i ovaj sinisa mi djeluju ko bilderi sa 5 6 kila mase viskaHadzijalagic je napisao/la:Ja ću ponoviti ono što sam rekao posle svake pripremne tekme. Velika grahota bi bila da Hodžurda izgubi mjesto u prvih 11 radi Bogija.. Trenutno je Hodža duplo bolji i spremniji igrač od Bogija..
Meni nekako Stana najviše do sad pokazao, iako je samo dvije utakmice igrao.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
- amazon
- Kontakt:
Covjek u Partizanu imao 1.000 eura platuCuspajz je napisao/la:i ja sam to primijetio i brzi je puno i okretniji ,ali bekric i ovaj sinisa mi djeluju ko bilderi sa 5 6 kila mase viskaHadzijalagic je napisao/la:Ja ću ponoviti ono što sam rekao posle svake pripremne tekme. Velika grahota bi bila da Hodžurda izgubi mjesto u prvih 11 radi Bogija.. Trenutno je Hodža duplo bolji i spremniji igrač od Bogija..

http://www.naslovi.net/2011-02-10/24sat ... ra/2324293
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma mali Siniša jak ko zemlja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Upravo to..kao Blagojevic gubi najvise.lopti...a jedini lik imao muda proslu polusezonu da uzme loptu i povuce...ali ovdje kad te uzmu na zub...da svaku utakmicu zabije gol rekli bi bolji Zola....STEF je napisao/la:Hodzurda za klasu bolji od Bogicevica koji je par puta posteno ispao,da se ne lazemo.Takodjer ono sto je zolotic danas uradio,da je uradio blagojevic ovdje bi se 3 stranice kritikovao.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
+1BHDragons je napisao/la:Meni nekako Stana najviše do sad pokazao, iako je samo dvije utakmice igrao.
Stana ce se boriti 10 puta vise nego prije. Ocekujem od Meilsona I Stane da budu bas pojacanja. Za Stanu znamo da je dobar I bilo mi je krivo kad nas je napustio. Meilson vidi se da zna lopte,mozda malo nekog straha ima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
To je to.Prosle polusezonu jedino se on nudio i uvijek trazio loptu,a kada je kod njega slabo su se otkrivali saigraci tako da je izgledalo da je bas dugo carini.delinjo je napisao/la:Upravo to..kao Blagojevic gubi najvise.lopti...a jedini lik imao muda proslu polusezonu da uzme loptu i povuce...ali ovdje kad te uzmu na zub...da svaku utakmicu zabije gol rekli bi bolji Zola....STEF je napisao/la:Hodzurda za klasu bolji od Bogicevica koji je par puta posteno ispao,da se ne lazemo.Takodjer ono sto je zolotic danas uradio,da je uradio blagojevic ovdje bi se 3 stranice kritikovao.
Sto se zolotica tice bas je nikakav sa loptom.Tehnika nula bodova.Kad god je kod njega znaj da uvijek mora imati bar 3 kontakta sa njom dok je umiri.
Po meni najidealnija postava bi bila,blagojevic umjesto zolotica a lendric umjesto beganovica,i hodzurda umjesto bogicevica,ostalo isto kako je poceo mulalic.To je najbolje u ovom trenutku.
Nema razloga da to bude tako. Evo, što se mene tiče, Zolotić slobodno moze na klupu ukoliko ne bude na onom nivou na kojem treba biti i na kojem ja očekujem da bude. Jedini koji su prioritet i kojima se moze MALO više praštati su ova naša djeca, koja će se naći u izlogu. Mene ne interesuje ko je Bekrić i koliko je on pruzio Zelji, ako ne bude na terenu dokazao da zasluzuje mjesto u prvih 11, seli ga na klupu.. Uostalom, Zolotić je Zeljino dijete i koliko god ga mi voljeli, on ipak više nije fudbaler Zeljezničara i to svi dobro trebaju upamtiti.. Postoji razlika 
Zaboravih reći, sa Blagojevićem i Bekrićem u vezi bi bio apsurd igrati !!
Blagojević i Bekrić mogu zajedno igrati samo kada je sa njima u vezi i Zolotić, što nas samim tim, prisiljava na formaciju 4-2-3-1 !

Blagojević i Bekrić mogu zajedno igrati samo kada je sa njima u vezi i Zolotić, što nas samim tim, prisiljava na formaciju 4-2-3-1 !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Hoće li se na glavnom igrati protiv Zepca ?
- GoodisonPark
- Kontakt:
Vidi se određeni napredak u igri, ali raduje i to da će sada do odlaska u Antaliju najviše raditi na kondiciji i snazi, to je prioritet. U utakmicama u Turskoj ćemo tek moći otprilike vidjeti koliko smo spremni i kakav posao smo napravili, ali ne treba zaboraviti da i u pauzi između prvenstvenih tekmi možemo korigovati neke stvari i što je najvažnije sada imamo igrače koji ulaskom sa klupe mogu unijeti svježinu i kvalitet u trenucima kada se lomi utakmica.
Ja ne bih ni po koju cijenu dozvolio igranje na glavnom, uzorati teren u ovom trenutku bi bilo katastrofa a nama je neophodno da na Grbavici imamo odlične uslove i odličan teren za protok lopte i stil koji preferiramo.
Ja ne bih ni po koju cijenu dozvolio igranje na glavnom, uzorati teren u ovom trenutku bi bilo katastrofa a nama je neophodno da na Grbavici imamo odlične uslove i odličan teren za protok lopte i stil koji preferiramo.
povratak otpisanih!
Hiros i Hadzovic posudjeni Gorazdu 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Vrlo dobar izbor za obojicu! Tri igraca su u Gorazdu a dva u Gracanici na posudbi. Drago mi je da se Hiros posudio jer ocito da se nebi nikako naigro iduci sest mjeseci a vako ce biti jedan od vodecih igraca u Gorazdu zajedno sa Midzicem!Minjore je napisao/la:Hiros i Hadzovic posudjeni Gorazdu

Sretno!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Ali Hodžurdine lopte,svaki put se sjebajem, mogao bi u barsi glat upast mjesto busketsa 

Zasto Bogi kad ovaj igra perfektno.Als nekad sto je igro Rutko Saracevic starija raja zna.

Ajzea je napisao/la:Imamo li kakav procenat od ove Dzekine kcerkice?
Meni je Hodžurde najviše žao što je izgubio mjesto zbog Bogija, mnogi su ga ismijavali kada je tek došao, a bgm je mnogima i usta začepio, prilike koje je dobio, iskoristio je na najbolji način, volio bih ga vidjeti u prvih 11.PlavaPorodica je napisao/la:Ali Hodžurdine lopte,svaki put se sjebajem, mogao bi u barsi glat upast mjesto busketsa
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Definitivno si u pravu sto se tice Zolotica, on nije igrac Zelje i mora biti na najvisem mogucem nivou da igra. Proslu sezonu je za Istru pod Pamicem odigrao vrlo kvalitetnih utakmica, protiv Dinama je bio fantastican, dominirao sredinom, dobivao skokove, al'kako je odmicala sezona padao je u formi, al'se i trener promijenio. Edis je temperamentom kao Pamic i izvuce iz Zolotica 100%. Moze ovaj biti kljucan igrac ne samo u Zelji, vec najkvalitetniji u ligi kada hoce. Ima sve predispozicije.Ajzea je napisao/la:Nema razloga da to bude tako. Evo, što se mene tiče, Zolotić slobodno moze na klupu ukoliko ne bude na onom nivou na kojem treba biti i na kojem ja očekujem da bude. Jedini koji su prioritet i kojima se moze MALO više praštati su ova naša djeca, koja će se naći u izlogu. Mene ne interesuje ko je Bekrić i koliko je on pruzio Zelji, ako ne bude na terenu dokazao da zasluzuje mjesto u prvih 11, seli ga na klupu.. Uostalom, Zolotić je Zeljino dijete i koliko god ga mi voljeli, on ipak više nije fudbaler Zeljezničara i to svi dobro trebaju upamtiti.. Postoji razlika
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?