Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jeb.o sam jesenas jednu Unu iz Bihaća, čičkava. Muslimanka. Kraj rasprave. Pozz.
Don't believe the hype.
[youtube][/youtube]Blue_He4rt je napisao/la: U vezi komentara za ime, to je jos samo jedan pokazatelj, koliko smo mi zatucan' narod.Nesto najvise sto mi se gadi na svijetu je ovaj nas balkanski mentalitet.Koja podlost, pakos i srdzba je tu prisutna, to nije zdravo.Ne samo to, postoji također ona radoznalost, petljanje u neke stvari, osuđivanje.Pa ko si ti covjece da sudis, imas li svojih briga u zivotu, pusti malo ostale da zive...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Alo seljaci, poželite djetetu sve najbolje, zahvalite Bogu sto je sve proslo dobro, a ne da pisete kako se zove i sto ne zove ovako nego onako. Kakvi smo seljaci postali to je nevjerovatno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Tacno mi se pojedinci gade ,al doduse davno je u ovoj ludoj drzavi prestalo biti pojedinci,sad je to uglavnom vecina.Bolestan smo narod ,kako god covjek okrene,i onda se cudimo sto nam nista ne ide i slicno.
e čuj smeta ljudima ime, svašta
nije ljudima svejedno
:lol::lol:

nije ljudima svejedno

Malo smarate s imenom, vidite da je 5 ljudi od 5000 napisalo nesto protiv imena, uvijek se nadju izuzeci pa tako i ovdje.
🔵⚪
Tacno smo koletkivno dno dnaCeltic je napisao/la:Tacno mi se pojedinci gade ,al doduse davno je u ovoj ludoj drzavi prestalo biti pojedinci,sad je to uglavnom vecina.Bolestan smo narod ,kako god covjek okrene,i onda se cudimo sto nam nista ne ide i slicno.

Svaka cast Edine, nek je sretno s malom.
Valjda ga ovo sada uozbilji.

Valjda ga ovo sada uozbilji.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Da je zivo i zdravo, legendo !
Eh sta bih dao da je meni najveca briga u zivotu ime Edinove kcerke kao ovim pacenicima gore
Eh sta bih dao da je meni najveca briga u zivotu ime Edinove kcerke kao ovim pacenicima gore
Čestitke Dzekson.Ako bogda još koje još ste mladi.
Da bude u bereketu i sreći, zdravlja, uspjeha puno u životu curici i roditeljima.
Amin
Amin

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DragonGirl
- Kontakt:
Sve najljepše kapitenu, nek je djevojčica živa i zdrava i nek ti bude pokretač na terenu pa da konačno vidimo starog Edina koji trese mreže!

-
spalleti
I think there’s only one problem with Dzeko: we don’t give him good service. We need to give him better balls in the box, end of story. If he is in the position to receive these balls, then it’s not an issue, because physically he is a beast and knocks down the ball to start a move with a group of players. That’s not a casual tactic, it is an organised one, and we are working to make him feel an integral part of our manoeuvre.
To je to o cemu pricamo cijelo vrijeme. Ne dobiva dovoljno lopti u 16 posebno po krilima.Evil Genius II je napisao/la:spalleti
I think there’s only one problem with Dzeko: we don’t give him good service. We need to give him better balls in the box, end of story. If he is in the position to receive these balls, then it’s not an issue, because physically he is a beast and knocks down the ball to start a move with a group of players. That’s not a casual tactic, it is an organised one, and we are working to make him feel an integral part of our manoeuvre.
-
ima i toga, ali ima boga mi i do njega.
kako god, svidja mi se ovo sto spalletti radi i izjavljuje.
kako god, svidja mi se ovo sto spalletti radi i izjavljuje.

Pa tako i govorimo cijelo vrijeme. Losa forma njegova sto je ocigledno + nekvalitetne do nikakve asistencije za njega tamo gdje je on najjaci. A to je po krilima u 16m. Nebitno dali je visoka ili niska lopta sve prolazi. Samo da igrac zna asistirati kvalitetnu loptu u 16m. Nadam se da su ova trojica novih igraca bolja sto se tice toga.
I meni fina izjava Spallettija samo jos da to predoci iz rijeci u dijela.
I meni fina izjava Spallettija samo jos da to predoci iz rijeci u dijela.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne moze se reci da nije bilo lopti, kad jeste. U nekim utakmicama stvarno nije bilo (Juventus recimo) ali u dosta utakmica imao je htpu sansi. Itekako je do njega. Sto se tice stvarana sansi ubuduce, optimistican sam da ce El Sharrawy i Perrotti dosta toga uciniti za Dzeku, na njemu je da konacno proradi.
Znaci ti tvrdis da kvalitetne asistencije po krilima kojih je bilo minimalno nisu falile. On jeste puno promasivao samo sigurno uz to i stoji da su Digne i Florenzi jako losi sto se tice kvalitetnih asistencija a krila losa i/ili sebicna. Da mu je sad Kolarov na jednoj strani a Milner na drugoj ili bilo ko ko zna ubaciti kvalitetnu loptu 16m bilo bi vise golova i mozda bi i izasao vec iz krize. A ovako igra 90 minuta, trosi se vise nego prije igrajuci defanzivu i vracajuci se da bi na kraju promasio par frljoki od kojih pola nije bilo kvalitetnih asistencija. I ja sam ga prvi ovdje kritikovao za svaki zicer promaseni kada ih je pola ovdje pisalo da nije bila 100%-tna sansa i da nije on kriv. Do njega je kao i do saigraca bas kako je to Spaletti i rekao.Goalgetter je napisao/la:Ne moze se reci da nije bilo lopti, kad jeste. U nekim utakmicama stvarno nije bilo (Juventus recimo) ali u dosta utakmica imao je htpu sansi. Itekako je do njega.
Sve je ovdje receno i ne vidim zasto bi to trener rekao ako ne misli da je to tako. Niko ne spori da je Dzeko promasivao ove sezone vise nego ikada prije. Samo ako iko bar mi bi trebali znati koliko Dzeko moze kada ima prave uslove za igru i kada je potpuno spreman fizicki i mentalno.I think there’s only one problem with Dzeko: we don’t give him good service. We need to give him better balls in the box, end of story.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 feb 2016, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Daleko od toga da su kvalitetne. Digne i Florenzi mi odavno idu na zivce, isto tako kao i midzet Salah. Servisi nula sa bekova centrasutevi za bogu plakati. Ali ipak, Dzeko je ipak klasa od napadaca i promasiti ovoliko zicera u jednoj sezoni je nedopustivo. 1 gol iz igre u preko 20 utakmica Serie A je premalo za napadaca njegovog kalibra. Gledao sam sve i jednu minutu sto je proveo na terenu, i pamtim minimum 5 zicera koje je zmireci pretvoriti u gol, da je vecinu od tih zabio, sad bi bio miran od kritika imao bih tih nekoliko golova na kontu, i mogli bi svaliti krivicu iskljucivo na (ne)sposobnost Rominih krila/veznih igraca na njegov ucinak. Ali jedan jedini gol iz igre je zalosno, i krivicu itekako treba traziti u sebi prvo, pa onda u drugima.Ajax je napisao/la: Znaci ti tvrdis da kvalitetne asistencije po krilima kojih je bilo minimalno nisu falile. On jeste puno promasivao samo sigurno uz to i stoji da su Digne i Florenzi jako losi sto se tice kvalitetnih asistencija a krila losa i/ili sebicna. Da mu je sad Kolarov na jednoj strani a Milner na drugoj ili bilo ko ko zna ubaciti kvalitetnu loptu 16m bilo bi vise golova i mozda bi i izasao vec iz krize. A ovako igra 90 minuta, trosi se vise nego prije igrajuci defanzivu i vracajuci se da bi na kraju promasio par frljoki od kojih pola nije bilo kvalitetnih asistencija. Do njega je kao i do saigraca bas kako je to Spaletti i rekao.
Ja sam ga stvarno branio ovdje uvijek, sto se tice reprezentacije tu mi je i dalje nedodirljiv, igra kao navijen, ali ovo u Romi sto pruza mi je zabrinjavajuce.
Vrijeme ce pokazati, drago mi je sto Spaletti i dalje drzi do njega, uz ova nova pojacanja vidjecemo kako ce se snaci. Znamo jako dobro Dzeku, kad ovaj jedan odcepi, slijedi serija kao da nikad nije bio u krizi.
Pa to se slazemo i ja sam ti gore naveo te zicere. I to jeste on kriv. Samo bi puno lakse izasao iz krize da je bilo vise kvalitetnih asistencija jer bi kad tad morao procepiti. Vise sto bi bilo tih asistencija po krilima u 16m ili kvalitetnih dubinskih lopti kroz sredinu prije bi se to desilo. Samo onih koje one koristi najbolje je bilo premalo. Nista valjda ga sada krene
jer pritisak je sada sve veci i veci svaku utakmicu. I prije nego sto procepi to bolje za sve.
Sto se tice Spallettija ne treba tu idealizirati pricu. On i da njega voli i da nema visoko misljenje o njemu on ce pricati sve najbolje. Jer Roma nije u finansijskoj situaciji da kupe jos jednog centarfora sa tolikom platom. Oni su se pojacali tamo gdje najvise skripi i Dzeki su dali sansu jos ovu polusezonu da proigra u potpunosti. Samo ako Dzeko do tada ne proigra vidjet ces onda price Spallettija poslje ove sezone. Garant ce dovesti novog napadaca. A sada normalno da ga hvali jer mu je cilj da ga podigne jer mu je jedina prava 9-tka. Samo na drugoj strani ako Dzeko pokaze pravu formu onda je to to. Onda bi mogao razviti odlicnu saradnju sa Spallettijem koji sigurno nece mijenjati centarfora u formi a i finansijski bi to bilo tesko za Romu da ima dvojicu napadaca sa Dzekinom platom a da je jedan na klupi.

Sto se tice Spallettija ne treba tu idealizirati pricu. On i da njega voli i da nema visoko misljenje o njemu on ce pricati sve najbolje. Jer Roma nije u finansijskoj situaciji da kupe jos jednog centarfora sa tolikom platom. Oni su se pojacali tamo gdje najvise skripi i Dzeki su dali sansu jos ovu polusezonu da proigra u potpunosti. Samo ako Dzeko do tada ne proigra vidjet ces onda price Spallettija poslje ove sezone. Garant ce dovesti novog napadaca. A sada normalno da ga hvali jer mu je cilj da ga podigne jer mu je jedina prava 9-tka. Samo na drugoj strani ako Dzeko pokaze pravu formu onda je to to. Onda bi mogao razviti odlicnu saradnju sa Spallettijem koji sigurno nece mijenjati centarfora u formi a i finansijski bi to bilo tesko za Romu da ima dvojicu napadaca sa Dzekinom platom a da je jedan na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.