PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ajzea
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 13:13

SlevinKelevra je napisao/la:Evo jedna mala igra, da se svi opustimo.

PREMETALJKA- jednostavnim promjenom rasporeda slova pronadjite nadimak direktora FK Sarajevo

I Č K E T I N A P
Drugo Č peto T.. Da nije slučajno kur.čina?

Zašto se u svu ovu raspravu uključuje ovaj Tuzlak, pa on kao navijač najneuspješnijeg sportskog kolektiva u BiH, nema uopšte pravo da komunicira sa nama.. Običan kmet, ništa drugo..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 04 feb 2016, 13:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 04 feb 2016, 13:14

Ovaj Tuzlak nije normalan od jutros, haj nadajmo se da je druga smjena, pa pocinje skola u 14:00. Ako se odluci da pobjegne sa prva 2. najebali smo svi kolektivno.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 13:15

Simpatične su ove igrice, moracu predloziti da ih uvrste u neko obdaniste a ovdje treba promjeniti naziv teme...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 04 feb 2016, 13:16

Jao ovog targeta :lol: :lol:
Prvo levat dobi samar od ajzea-e kad mu zalijepi prihode oba kluba. Pa mu onda let3 opali samar sa slikom. Al neandertalac jednostavno ne popusta. :lol:

Koji je tebe ku.rac pravio pa si tako glup.
A mislim da si fukara, pa eto, bar ima smisla.
Zadnja izmjena: flwz, dana/u 04 feb 2016, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 feb 2016, 13:17

Fakat ovi pokusaji sukanja su na nivou osnovaca. Cuj premetaljka neka. :crazy: :crazy:
Moze to malo bolje, al kad se vec igramo

Ajzea je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Evo jedna mala igra, da se svi opustimo.

PREMETALJKA- jednostavnim promjenom rasporeda slova pronadjite nadimak direktora FK Sarajevo

I Č K E T I N A P
Drugo Č peto T.. Da nije slučajno kur.čina?

Trazio je nadimak direktora FK Sarajevo a ne ime fudbalskog kluba iz Zvornicke. :hmmmmm:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 feb 2016, 13:22

Cuj velikana, majke ti dobro je nastavljate sa uvredama, to je meni jako drago da vidim, dobri ste skroz ba, a ove djecije uvrede skola ovo ono mislim nema potreba komentarisati :urnebes:

Znam da vode nema, ali sto ste ba nervozni, bice kula, bice tornjeva pa opet u julu put Koseva :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 04 feb 2016, 13:24

cala je napisao/la:Ne vjerujem da se jos drze price o vodi....
Ma nek pricaju, ne mogu pricom po forumu ništa promijeniti, nama su racuni odblokirani, dug prema vodovodu se davno izmirio, dug poreznoj se lagano vraca, postali smo finansijski jako stabilni i zbog toga je blaga euforija među navijačima, a sta ce na to reci navijaci drugih klubova me baš i ne zanima toliko. Mi nismo prodali klub a stabilizirali smo se i nekima je zbog toga krivo pa zbog toga nam poturaju ove price o vodi itd..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 feb 2016, 13:26

let3 je napisao/la:slika
Ovim putem se zahvaljujemo korisnicima koji redovno izmiruju svoje obaveze za utrosenu vodu i odvodjenje otpadnih voda.

Oj krv vam mitomansku :tokralju: :urnebes:

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 04 feb 2016, 13:27

:lol: :lol: :lol:
Nastavi molim te. Treba mi za neke pretrage.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 feb 2016, 13:28

TaRgEt_ je napisao/la:Cuj velikana, majke ti dobro je nastavljate sa uvredama, to je meni jako drago da vidim, dobri ste skroz ba, a ove djecije uvrede skola ovo ono mislim nema potreba komentarisati :urnebes:

Znam da vode nema, ali sto ste ba nervozni, bice kula, bice tornjeva pa opet u julu put Koseva :urnebes:
"A vodu više ne pijemo vec ližemo rosu, nikada se ne kupamo nit' peremo kosu" :mrgreen: :urnebes: e kom qrcu ja pjevam, kad on ne konta to

razabu, satra ti sam sebe o našoj vodi :crazy: nije ti lako, da ga yebeš
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 feb 2016, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 13:28

Vodovod najavio press u 14:00h..
Tek sad ste ga popu.šili..

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

@Rule
Majstore, vrati se koju stranicu unazad i pročitaj moj odgovor na ono što je @Pantelija pisao, sve će ti biti jasno ;)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 04 feb 2016, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 04 feb 2016, 13:30

Ajzea je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Pa nije prvi put da pokusavaju podvaliti laz kao istinu. Koliko ih boli prica za vodovod da su pokusali lazirati obavijestenje vodovoda. :rol:

Ha, pitam ja njih sto su nervozni vec dva sata ? Te klimaks, te ovo te ono,a ustvari vode nema :urnebes:
Hoću li opet uspoređivati koliko je ko u plusu?!

Molimo pitare da podmire sve ono što je igračima obećano.. Gdje ste digli kredit?
Molim te prosvjetli nas, reci gdje smo digli kredit. Reci kome smo duzni, bivsim, sadasnjim igracima. Molim te Ajzea reci. Smatram te odlicnim forumasom pa odgovori.

Iako je ovo tema za sprdanciju, ovolika doza lazi nije dobra za neku osobu. Cini mi se da i ti nisi onaj stari.

Ja ti garantujem ocem mrvim da iako smo probili budjet da opet imamo sasvim dovoljno da pokrijemo sve rashode i da nije uzet nikakav kredit.

Poceo si lagati kao Braca Grim i Top shop zajedno. Ne valja ti prijatelju to :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 feb 2016, 13:31

Brkoo je napisao/la:
Ma nek pricaju, ne mogu pricom po forumu ništa promijeniti, nama su racuni odblokirani, dug prema vodovodu se davno izmirio, dug poreznoj se lagano vraca, postali smo finansijski jako stabilni i zbog toga je blaga euforija među navijačima, a sta ce na to reci navijaci drugih klubova me baš i ne zanima toliko. Mi nismo prodali klub a stabilizirali smo se i nekima je zbog toga krivo pa zbog toga nam poturaju ove price o vodi itd..
Kad su vam racuni deblokirani?

Vidim na zadnjem update-u centralne banke da su vam racuni blokirani?

slika
http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 9_2015.pdf

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 feb 2016, 13:32

Jao oni fakat ozbiljno shvatili ovu obavijest vodovoda... Tacno Dino i jeste idealan direktor za vas, sekunda vam treba da se upalite.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 feb 2016, 13:33

let3 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Cuj velikana, majke ti dobro je nastavljate sa uvredama, to je meni jako drago da vidim, dobri ste skroz ba, a ove djecije uvrede skola ovo ono mislim nema potreba komentarisati :urnebes:

"A vodu više ne pijemo vec ližemo rosu, nikada se ne kupamo nit' peremo kosu" :mrgreen: :urnebes: e kom qrcu ja pjevam, kad on ne konta to

razabu, satra ti sam sebe o našoj vodi :crazy: nije ti lako, da ga yebeš
Dobro :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 13:34

Ajzea je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: Jbt kako je sarajevski humor umro dolaskom ovakvih... Pa toliko na silu nešto pokušavaju a smisao šale i interpretacija iste na nivou intervjua mulialića i kako stari vodaju mlade...

Miške salje ili željezničar? Ili ste zvanično djl?
600-000 k eura uplatite da mi od djevojke otac može u penziju koji je radio kod vas
600/k eura odmah platiti državi za stari i novo sakriveni dug
Za razliku od vašeg duga medjugorju,, mi Čitluk platio unaprijed, isti Čitluk kojem ste dugovali ;)
A to 10%/narednog transfera vam halal, jer kako prodajete talente ne vrijedi se ponižavati za 10-20/milja maraka
To što si ti napisao je u rangu onog da ste vi digli kredit, da su vam premije za titulu isplaćene tek neki dan i to samo 20% od dogovorenog, etc. etc. da ne pišem. Uglavnom, ako budeš nastavio iznositi neistine o mom klubu da bi ti neko povjerovao, biću spreman isto raditi za tvoj klub.. Upecat će se neka budala ;)
Izvoli @Rule, evo ti razlog zašto sam pisao i zašto ću pisati te nebuloze, dok god ovakvi kao @Pantelija budu iznosili lazi o mom klubu ;)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 13:36

Meni su ove priče baš simpatične. A i zanimljivo

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 feb 2016, 13:37

Ispricavam se, ipak vidim na zadnjem update u 2016 godini da su vam deblokirani racuni.
http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 2_2016.pdf
my bad

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 04 feb 2016, 13:40

Lakoste je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:

slika
Vidiš li datum kad je to izašlo ? Prije par dana je izašao novi update..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 04 feb 2016, 13:40

Lakoste je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:

slika
Evo pošto se baš ne snalaziš, zadnji update je urađen u februaru 2016, prije par dana, a tog što si boldao nema. :shh: :shh: :shh:

http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 2_2016.pdf
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.