PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Izvinuo se momak, sve uredu 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Lakoste i Target vas opasno lože
eee koji mucki provokatori
Racuni Želje su deblokirani, tekuci dugovi izmireni

Aha, uredu brate. Ne pratim previse ovu temu od zadnjeg bana pa nisam vidio ovo.Ajzea je napisao/la:Izvoli @Rule, evo ti razlog zašto sam pisao i zašto ću pisati te nebuloze, dok god ovakvi kao @Pantelija budu iznosili lazi o mom klubuAjzea je napisao/la:To što si ti napisao je u rangu onog da ste vi digli kredit, da su vam premije za titulu isplaćene tek neki dan i to samo 20% od dogovorenog, etc. etc. da ne pišem. Uglavnom, ako budeš nastavio iznositi neistine o mom klubu da bi ti neko povjerovao, biću spreman isto raditi za tvoj klub.. Upecat će se neka budalaPantelija je napisao/la: Jbt kako je sarajevski humor umro dolaskom ovakvih... Pa toliko na silu nešto pokušavaju a smisao šale i interpretacija iste na nivou intervjua mulialića i kako stari vodaju mlade...
Miške salje ili željezničar? Ili ste zvanično djl?
600-000 k eura uplatite da mi od djevojke otac može u penziju koji je radio kod vas
600/k eura odmah platiti državi za stari i novo sakriveni dug
Za razliku od vašeg duga medjugorju,, mi Čitluk platio unaprijed, isti Čitluk kojem ste dugovali
A to 10%/narednog transfera vam halal, jer kako prodajete talente ne vrijedi se ponižavati za 10-20/milja maraka![]()
Ipak je zajebancija u pitanju

Ipak, jel i ti mislis da vam je bolje dati 800 000 KM za vracanje starih dugova ili restauraciju Grbavice ili za dovodjenje Duljevica. Mislim kako je smijesna vasa ponuda,tako isto su smjesne ponude drugih klubova. Nase ja da trazimo, na kupcima je da nude. Ne bih da ulazim sa ovim vasim nekim divljacima u raspravu, pa mi ti prijatelju odgovori?
PS. Onaj potez Vukotica sa ponudom je bio fakinski, marketinski, Dino se malo zaletio ali ipak odgovorio u rangu sa vasom ponudom. Mislim da nikom nije trebalo ovo. Glupost i sa jedne i sa druge strane. Isto kao sto su glupost bile ponude Rubina, Empolia, Cesene,Austrie, itd itd. Oni su odmah dobili odbijenice, i vi bi, ali ste se zaletili sa izlaskom ponude u medije pa niste ni mogli ocekivati drugi odgovor.
Sa fakinima, fakinski.
Toliko.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- kenan_tm87
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Lakoste i Target vas opasno ložeeee koji mucki provokatori
![]()

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Zar nije Dino teleca glava poslao sliku portalima?

Ipak mislim da Siljak aka modni guru-otkopcana kosuljica to uradio.Tryg je napisao/la:Zar nije Dino teleca glava poslao sliku portalima?
bogami dobra emisija ovih dana, baš da se čovjek nasmije u ove dosadne dane. svaka čast upravi želejznicara na pismu namjere i odgovorima iz sarajeva 

nema potpisa
Moj Rule, sve je dobro dok ti mislis, a kad budes znao, javi seRuleHz je napisao/la:
Ipak mislim da Siljak aka modni guru-otkopcana kosuljica to uradio.Tryg je napisao/la:Zar nije Dino teleca glava poslao sliku portalima?

Eno sad i Dino slikao i poslao ss.ba da objave. Pa idi mitomane lazi kao Misimovic kamatar.
Kupljeni za 2kg soli i ono pametuje.
7%!
Kupljeni za 2kg soli i ono pametuje.
7%!
Ma nije Dino poslao 100%
On ne smije prstom maci dok mu to Kinez ne odobri, a Kinez ima preceg posla od bavljenja ovakvim glupostima
On ne smije prstom maci dok mu to Kinez ne odobri, a Kinez ima preceg posla od bavljenja ovakvim glupostima

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Vidis kako si pametan.brile je napisao/la:Ma nije Dino poslao 100%
Isti smo sada,samo sto Dino ne smije pisnuti bez pristanka Tana a Siljak ne smije pisnuti bez pristanka Misimovica.
Tako smo slicni, a toliko razliciti

7%!
- themaniaks
- Kontakt:
zanimljivo je koliko su pitaru upuceni u FKZ
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
A jos zanimljivije koliko su kospicari upuceni u stanje u FKS. Svi sve znaju.themaniaks je napisao/la:zanimljivo je koliko su pitaru upuceni u FKZ

Nisam ba pametan nego je logicno. Kad jedan covjek kupi klub od svojih para logicno je da se on sve pita.RuleHz je napisao/la:Vidis kako si pametan.brile je napisao/la:Ma nije Dino poslao 100%
Isti smo sada,samo sto Dino ne smije pisnuti bez pristanka Tana a Siljak ne smije pisnuti bez pristanka Misimovica.
Tako smo slicni, a toliko razliciti
7%!
Kod nas je situacija obrnuta.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Keno po tom izvještaju i dalje imate blokirane račune, tom što si ti postavio.
Jedna je stvar kad ti je jedan račun odblokiran a jedna kad su svi računi odblokirani. Ali jedan po jedan.
Jedna je stvar kad ti je jedan račun odblokiran a jedna kad su svi računi odblokirani. Ali jedan po jedan.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 feb 2016, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ukljucite malo mozak.Nisu ni Dino ni Siljak poslali sliku,nego je Ipee koji navija za Zelju istu sliku objavio na njihovoj temi i SS.ba je sliku samo preuzeo,vjerovatno provjerio informaciju i objavio clanak.
p.s.Bogami si pastrmka pravo tusio u zadnje vrijeme,al ev nema te neko vrijeme i mogu ti reci da nedostajes na ovoj temi
Ajd uleti malo,moze na ovoj temi i malo zustrije 
p.s.Bogami si pastrmka pravo tusio u zadnje vrijeme,al ev nema te neko vrijeme i mogu ti reci da nedostajes na ovoj temi

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- themaniaks
- Kontakt:
vidimRuleHz je napisao/la:A jos zanimljivije koliko su kospicari upuceni u stanje u FKS. Svi sve znaju.themaniaks je napisao/la:zanimljivo je koliko su pitaru upuceni u FKZ

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trebao je postaviti ponudu koju su poslali Celiku za Dzenana. Bilo bi zanimljivije da je to uradio. To je otprilike ona realna suma novca koju prosjecan Premijerligas moze ponuditi.arhimed89 je napisao/la:Ukljucite malo mozak.Nisu ni Dino ni Siljak poslali sliku,nego je Ipee koji navija za Zelju istu sliku objavio na njihovoj temi i SS.ba je sliku samo preuzeo,vjerovatno provjerio informaciju i objavio clanak.
p.s.Bogami si pastrmka pravo tusio u zadnje vrijeme,al ev nema te neko vrijeme i mogu ti reci da nedostajes na ovoj temiAjd uleti malo,moze na ovoj temi i malo zustrije

Ali dobro monak je zeljan forumske paznje,dobijanja nadimka insajdera, tako da me ne cudi ako je i tako. Samo je malo glupo da se zna da je momak koji je skoro pa zaposlenik kluba odaje informacije forumskom puku. Dobar marketinski trik kospicari, itekako dobar. Sada su sve oci uprte u vas kao u najbogatijeg kluba BiHPL. Valjda ne razocarate mnogobrojne navijace.
Koliko je najnetrofejniji sportski kolektiv iz BiH igrao?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.