RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@Tosre brat si moj majke mi moje
idemo zajedno da sobarice i recepcionarke isplaze jezik kad vide mostarske zmije

Pozdrav brate! Nemojte se sekirati, biće sve u redu majke mi moje, voljeli il ne trebao nam je ovaj mali reset, ovo će nas samo ojačati, idem sa Vahidom na kafu sutra popodne pa napišem novosti.Cocaine je napisao/la:@Tosre brat si moj majke mi mojeidemo zajedno da sobarice i recepcionarke isplaze jezik kad vide mostarske zmije
![]()
![]()
Volim vas sve majke mi moje!
Neandertalci Progutajte Mi Ga
Kada majka nije dobro pravo dijete joj ne okrece ledja i ne ostavlja je. Bravo Boba care
http://fkvelez.ba/adnan-bobic-ostaje-u-velezu/
Adnan Bobić ostaje u Veležu
jan 21, 2016
Golman Veleža, Adnan Bobić, uspio se dogovoriti sa Upravom kluba, tako da će i dalje braniti gol Veleža.
Adnan Bobić , koji je ove sezone odigrao 16 utakmica u Premier ligi BiH, i zaslužio epitet jednog od najboljih golmana, puno će značiti mladim igračima, koji će proljetni dio sezone biti oslonac ekipe.
http://fkvelez.ba/adnan-bobic-ostaje-u-velezu/
Adnan Bobić ostaje u Veležu
jan 21, 2016
Golman Veleža, Adnan Bobić, uspio se dogovoriti sa Upravom kluba, tako da će i dalje braniti gol Veleža.
Adnan Bobić , koji je ove sezone odigrao 16 utakmica u Premier ligi BiH, i zaslužio epitet jednog od najboljih golmana, puno će značiti mladim igračima, koji će proljetni dio sezone biti oslonac ekipe.

Koji NATO grob te yebo
Taman posao zalijepit. Eto Meho polako se rjesavamo jazavaca i lopova iz kluba tj oni sami odlaze. Ako iko ima legende i utjecajne ljude to smo mi od tebe Vahe Duska Bake Toze Seje Tuce Kalezica Primorca Barbe i gomile onih koji su u fudbalu a isto onih koji nisu a prejako kotiraju u svijetu. Zar je problem da se skupite vi sami i bar procitate plan udruzenja građana "Mostarski Rođeni" ? Bola za pet godina bi igrali Evropsku ligu. Yebem mu majku samo se zamislite sta bi bili u svom zivotu i bili ti Meho rešeto Valenciu Betis Sevillu Atletico i Real Madrid na Nou Campu ili Bernabeu da ti nije Veleža. Tako isto bili Vaha bio dva puta prvi strijelac Francuske lige kao i cuveni svjetski trener ili Dusko drugi strijelac svih vremena naseg fudbala i proslavljeno trenersko ime. Tako isto svi ostali koji bi mozda bili sada bravari tesari ili vodoinstalateri da im nije Rođenih kojim je napravljena najveca nepravda pa usuđujem se reci i u citavom fudbalskom klubskom svijetu. Ako ovim **** koji vladaju gradom,seljačinama sa dna kace to nije u cilju bar vi pokažite zajedništvo i pomozite majci koja proživljava najteže trenutke u istoriji. Nece majka umrijet ima ona sinova mnogo ali sa vama bi to puno bolje i lakse isto.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
1946
Samo jako mostarska omladino. Ko yebe srpske placenike iz sinđelića. Ma ja bola. Forza ljubi vas pastrmka

-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
da se nece strunit od tegovaCocaine je napisao/la:Samo jako mostarska omladino. Ko yebe srpske placenike iz sinđelića. Ma ja bola. Forza ljubi vas pastrmka![]()
Oficijalna FK Velez. Idemo Rodjeni golova golova 
Protiv NK Osijeka u Međugorju
feb 1, 2016
Velež će sa NK Osijekom odigrati prijateljsku utakmicu na igralištu sportskog centra “Circle international” u Međugorju, a ne u Čitluku kako je prvobitno najavljeno. Utakmica se igra sutra, utorak 02.02. sa početkom u 14 sati.

Protiv NK Osijeka u Međugorju
feb 1, 2016
Velež će sa NK Osijekom odigrati prijateljsku utakmicu na igralištu sportskog centra “Circle international” u Međugorju, a ne u Čitluku kako je prvobitno najavljeno. Utakmica se igra sutra, utorak 02.02. sa početkom u 14 sati.

Velež-Osijek prijateljska
PRESTATI NECEMO NIKADA

PRESTATI NECEMO NIKADA

Malo informacija o Velezu po novinama i portalima u odnosu na druge klubove
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar

FK Velež Mostar
Na današnji dan, 09.02.1980 godine, odigrana je najefikasnija utakmica Februarskog turnira.
Utakmica između Veleža i zagrebačkog Dinama završila je rezultatom 9 : 2, a utakmicu su obilježili sa po 4 gola Vladimir Skočajić Taramba, i Baka Blaž Slišković, a jedan gol dodao je i Dragan Okuka.
Sastav Veleža : Marić, Ćutuk, Dž. Hadžiabdić, Vukičević ( Jerković ), Matijević, Đurasović, Okuka, Ledić ( Zovko ), Slato, Skočajić ( Kalajdžić ), Slišković.
Trener : Vukašin Višnjevac
Gledalaca : 16.000
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 09 feb 2016, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
A i B grupe srijeda 10.2.2016 C i D grupe petak 12.2.2016

Forza

Forza
Vas humor je vazda bio u domenu japanskogFaustinoAsprilla je napisao/la:Po gradu kruzi zajebancija na racun ovog vaseg plakata. Japanska ratna mornarica u pozadini? A slavi se 'pobjeda nad fasizmom'?![]()
![]()
Uvijek ste bili izgubljeni ali ovo je vrh
Izvini ali ne uce nas od malena kako izgledaju zastave ratnih mornarica,podmornica,diverzantskih jedinica treceg rajha ili musolinijevih kuhara. Kod nas se uči o Veležu i može biti da se podudara mada to ni nekome s Vlašića nece biti smiješno. Haj ti brato s ove teme jer vidim da krsis zestoko pravila foruma iako sam ti ukazao na to. Zaboli nas taki za vase šarplaninske pošalice
- 7aprildomemoj
Kako amaterski odrađeno ! Ne poziva se na sastanak dan prije, pogotovo što su svi pozvani biznismeni i političari. Ljudi imaju odranije preuzete obaveze. Neće oni sad to sve otkazat da bi došli u Mostar. I na spisku nigdje ne vidim ni jednu zvijezdu Rođenih: Vaha Halilhodžić, Enver Marić, Baka Slišković, Meho Kodro, Semir Tuce i drugi. Gdje je brojna mostarska dijaspora razbacana od Skandinavije do USA i Australije. Znam da oni ne mogu doći ali ih mogu video linkom uključiti itd. Amaterizam !!!
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.