FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Koktrijeb
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Koktrijeb » 04 feb 2016, 16:54

sloboda72 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Music i jeste dosao preko veze :kafa:
Sad kad nemamo Kise nama treba ozbiljan igrač kao zamjena.
Musić i Todorović ne trebaju Slobodi. Džaba pare bacati na njih u Antaliji.
Zasto Todorovic ne treba?

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 16:55

sloboda72 je napisao/la:
Todorovic je dobar igrac.strasan potencijal.
njemu samo treba iskustvo i da skuplja minute i iskustvo na terenu.treba mu rutine...
davati mu sansu u vec rijesenim utakmicama po 15,20 minuta.mlad je.nadoci ce.za ovog musica doktor fudbala.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 04 feb 2016, 16:55

sloboda72 je napisao/la:
Todorović je još junior, ne znam zašto ne bi ako ništa da stekne iskustvo igranja seniorskih utakmica u ovoj sezoni.
Za Musića, ni u Slogi ne bi prošao probu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2016, 16:57

Po meni Todorovic nece biti neki igrac, sigurno ne bolji od Efendica npr..

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 04 feb 2016, 16:58

tuzlak1987 je napisao/la:Po meni Todorovic nece biti neki igrac, sigurno ne bolji od Efendica npr..
I ja sam skeptičan, ali do kraja ugovora što da ne da se bori za mjesto u Slobodi, mlad je, možda eksplodira ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 feb 2016, 17:02

prva stvar sloboda72 misli da nam treba neki provjeren igrac nakon odlaska Kise jer i Torodovic (jos junior) i par njih nam nikako ne mogu pomoci u borbi za Europu :!: a druga stvar cisto sumnjam da ce mali Todorovic napraviti neku uspjesnu karijeru, jednostavno ne pokazuje neki pretjeran talenat :kafa:
Sloboda Tuzla

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 17:04

kada procitam ovako da nam nasi najbolji juniori ne trebaju dodje mi da povracam.
tu dijecu treba gurati dati im sansu odgovornost,pokazati da se i preko nasih omladinskih pogona moze u prvi tim.
eto kada bi rezimirali vasa pisanja po forumu,i atake na efendica isti nam onda **** igrao Todorovic ili Efendic.
bolje onda malom dati minutazu.
to sto je nama evropa spletom okolnosti i trenutne pozicije na tabeli,prioritet,ne znaci da mali nema mjesta u buducnosti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 04 feb 2016, 17:09

Agamemnon je napisao/la:kada procitam ovako da nam nasi najbolji juniori ne trebaju dodje mi da povracam.
tu dijecu treba gurati dati im sansu odgovornost,pokazati da se i preko nasih omladinskih pogona moze u prvi tim.
eto kada bi rezimirali vasa pisanja po forumu,i atake na efendica isti nam onda **** igrao Todorovic ili Efendic.
to sto je nama evropa spletom okolnosti i trenutne pozicije na tabeli,prioritet,ne znaci da mali nema mjesta u buducnosti.
Drug igrat će lopte onaj ko zasluži, ja bi iskreno volio da vidim 5-6 rođenih Tuzlaka ili s TK da igraju u prvih 11 nego sa strane igrače. Ali ako "naša djeca" ne znaju igrat lopte i nisu taj kalibar, okači mačku od rep, ima OFK Tuzla, Sloga, Mramor, Lipnica, Gračanica, Banovići pa tamo nek igraju.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 17:12

ziviniceMetropola je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:kada procitam ovako da nam nasi najbolji juniori ne trebaju dodje mi da povracam.
Drug igrat će lopte onaj ko zasluži, ja bi iskreno volio da vidim 5-6 rođenih Tuzlaka ili s TK da igraju u prvih 11 nego sa strane igrače. Ali ako "naša djeca" ne znaju igrat lopte i nisu taj kalibar, okači mačku od rep, ima OFK Tuzla, Sloga, Mramor, Lipnica, Gračanica, Banovići pa tamo nek igraju.
ma stoji to,ja i nisam za nasu djecu opcenito,ako pratis kada pisemo o tome.ako nezna vozdra,ili nece sta ja znam.
samo kazem da je trenutno tjerati momka bezveze,mlad je,nije ni dobio neku sansu,pa jel tako...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 feb 2016, 17:18

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovo danas vise rekreativno. Pravu spremu ce nam tek u Antaliji pokazati :)
I ja mislim isto, nekako mi je sve previse labavo bilo.
Mislim da je ovako nekako bilo i prosli put, labavo na pocetku, pa na kraju Anzi dobise :)
Znaci Dinamo je nas :mrgreen:

Bez zajebancije, ne mozemo im zamjeriti preumorni su.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2016, 17:19

Pa eto sada je vec vrijeme da se sredi to sa Smajicem, da se potpise neki ugovor kada napuni 18 dugogodisnji :D
Od njega bi moglo biti nesto, Sarajevo nam je uzelo Herica. On je dobar.. A od ovih sto imamo Smajic ce sigurno biti dobar igrac kalibra Rahmanovica i Mesanovica npr

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 feb 2016, 17:20

Smajic je vec Husarin odavno
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2016, 17:27

Ma jbg neka, ponuditi djetetu nevjerovatne uslove neke na dugogodisnji ugovor.. Ako ode za naknadu za treniranje mozemo se posrat na sebe

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 feb 2016, 17:27

Husref Musemić dobro zna u kojoj fazi priprema se nalazi njegov tim i da je pred njim tek u Turskoj "finalni rad". Oblikovanje tima koji će na proljeće pokrenuti premijerligaški karavan. Poraz od Zvijezde nikoga ne može radovati, ali će se iz njega izvući pouke:

"Ovo nam je došlo u pravi trenutak. Pred nama je još dosta posla. Istina, prvo poluvrijeme je ličilo na nešto, drugo ni na šta. U prvom dijelu nismo imali realizaciju, a u drugom dijelu nije bilo voljnog momenta", objašnjava Musemić.

U Turskoj Crveno - crne čekaju mnogo kvalitetnije ekipe nego što je to Zvijezda. Idealni sparing partneri za brušenje forme, motiv i zalaganje prvotimaca.

"Sigurno je da u Turskoj nećemo više ovoliko kombinovati i počinjemo uigravanje sa manje izmijenjenim timom. Biće to vrijeme kada ću bolje vidjeti koliko koji fudbaler može i šta od svakog od njih možemo očekivati. Ovo je došlo u pravo vrijeme", zaključuje šef struke našeg tima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2016, 17:42

Koktrijeb je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Zasto Todorovic ne treba?
Strašljiv momak,mekan ,bježi od igre , uz dužno poštovanje on nije za Slobodu.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2016, 17:47

fukaratz je napisao/la:prva stvar sloboda72 misli da nam treba neki provjeren igrac nakon odlaska Kise jer i Torodovic (jos junior) i par njih nam nikako ne mogu pomoci u borbi za Europu :!: a druga stvar cisto sumnjam da ce mali Todorovic napraviti neku uspjesnu karijeru, jednostavno ne pokazuje neki pretjeran talenat :kafa:
Upravo tako.
Ja volim FK Tuzla City

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 04 feb 2016, 18:15

lijep pozdrav, pratim forum od trenutka kada se pojavila vijest da azmir napusta slobodu.. tek sada sam se registrovao, nadam se da cemo se fino druzit ..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 18:31

http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... gru/183519

Musemic ne iskljucuje mogucnosti da ce doci novi fudbaleri.iako priznaje da ce biti tesko,ali pokusati cemo se pojacati dodatno.
i ti si cvakno u glavu na vakat moj Musemicu,samo da ne bude prekasno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2016, 18:37

Da rezimiram.Danas naši momci nisu bili raspoloženi za utakmicu.Izdvojiću Stjepanovića , Ordagića i Kostića i Hamzabegovića koji su odigrali profesionalno.Škahić je želio da igra ali ga je Musić koji je trebao da igra uz njega "uništio".
Prvo poluvrijeme Sloboda bila bolja.Posjed lopte 70-30 za nas.Efendić imao "asistenciju" za igrača Zvijezde, no ovaj nije dao gol.Po desnoj strani Ordagić je otvarao Mehidića ali on "nema desne noge".Nekoliko ubačaja u protivnički šesnaesterac ali Krpić uvijek na sigurnom rastojanju od lopte.Haurdić nije krilo a danas je bio na toj poziciji.On uvijek traži loptu u noge, nikako u for.Učinak nikakav.Lakičević dušu dao za rezervnog beka.Salihoviću očito prijao boravak u Stanišiću, ima ga mašalaI("i napredan i nazadan").Pršeš....
Hamzabegović odgovoran, komanduje odbranom , imao je i nekoliko intervencija.
Ekipa koja je počela drugo poluvrijeme bila je vidno hendikepirana.Oni su faktički igrali sa 9 igrača.Škahić i Pirić platili su cijenu ogromne rupe na našoj desnoj strani(Musić, Todorović).Vrlo brzo je došlo do disharmonije u ugri.Zeba i Ahmet su pokušali sarađivati sa saigračima ali očito nisu imali sa kim. Govedarica očajan.Sarić kako tako.Haurdić i drugom poluvremenu neučinkovit.Lakičević takođe.Opšti dojam je da Haurdić i Lakićević bitno zaostaju kako u snazi tako i sihronizaciji sa saigračima.
Zašto je glavnina ekipe podbacila? Kako je moguće da se makar nisu postidili prepune tribine na stajanju(oko 700navijača)?
Priča se da su ušli u konflikt da kondicionim trenerom.Navodno su ga otresli i njega i njegovu metodologiju.(""Idi u Sarajevo pa njima prosipaj svoju nauku"").Drugi govore da plate kasne. Musemić sigurno zna zašto je njegov tim od početka bio pognute glave.Umor je prisutan ,to se vidi.Da li ima još nešto ,to ćemo vidjeti.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 feb 2016, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2016, 18:40

tzmalisa je napisao/la:lijep pozdrav, pratim forum od trenutka kada se pojavila vijest da azmir napusta slobodu.. tek sada sam se registrovao, nadam se da cemo se fino druzit ..
Dobro došao.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.