Što se tiče današnje utakmice, najbolji dojam na mene su ostavili Haurdić koji se trudio pravo i imao je par dobrih prodora u II poluvremenu, ali se vidi da mu fali još snage i vremena da se ukomponuje u ekipu. (Biće dobro pojačanje)
Također mali Todorović je odigrao odlično, ja ne znam šta omalovažavate dijete. Fale mu minute i iskustvo u seniorskom timu, a danas je sa loptom bio odličan i nije griješio, dok igra bez lopte nije baš nešto, ali upravoi je to taj nedostatak iskustva. u par nevrata je pokazao da je jak u duelima.
od lošijih danas jbg opet Efendić standardno puno je griješio u dodavanjima, također Govedarica iako se trudio, vidi se da je od one povrede drugi igrač, kao da se boji tog duela.
najviše nervoze danas je zadavao ovaj mali Musić, stiče se dojam da je zalutao i da ne zna lopte, ali treba imati na umu da je to dijete od 18 goidna i da također nema iskustva nekog, ali na njemu je da se trudi, pa možda se da isklesat nešto.
ostale igrače ne bih komentarisao dosta ih je bilo bezvoljno z aigru, a i tim je bio kombinovan i ono što se daje zaključiti je da su IVETIĆ, AHMET, ZEBA, ORDAGIĆ i VESELI glavni motor tima i čim neko fali to nije to.
i da Sarić je još jednom dans pokazao da nije dobar u glavi jer je živac veliki i da je bila regularna utakmica garant bi pocrvenio, jer se naklatio na nekog igrača Zvijezde i nije mu davao mira

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)