FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozzz raja iskreno najvise me strah zapadnog iako zadnjih godina igramo dobro dole,ipak prvo je kolo i dosta se toga može odlučiti..ne slažem se sa pojedinim da nam je dovoljan bod...mi moramo i hoćemo i želimo tri bobe...sa pobjedom fatamo veliki zalet i odma udaramo nokaut najozbiljnijem protivniku(po meni) za titulu..sto se tice Krajišnika po meni je velika stvar sto smo Partizanu klepili igrača iz njegove akademije i sto smo ga bas uspijeli privoliti da potpiše sa nama da li će se isplatit ostaje da vidimo...samo polako bez srkleta..sretno momcima u Turskoj da prodje bez povreda i abd hrabro u Mostar po 3 bobe..Bićeš opet prvak čest 1946
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Često pomislim da @Ajax u formaciji vidi fetiš. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vinko odlicno priprema ekipu tako da u to se ne uzdaj previse.Besic je napisao/la:Ja se samo nadam da smo fizički spremniji od Zrinjskog ( a i od cijele lige ) hej kad smo gledo'o one K1 treninge Atleticapa nije ni čudo što mogu igrat 4-4-2 ko od šale
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Lako je pricati o formacijama, ali nase igrace ne mozes uigrati na takve formacije, jednostavno struka i igraci nisu dovoljno obrazovani...Ajax je napisao/la:Koke i Arda Turan odnosno Garcia su ta dvojica koja su ulazili u sredini terena vise.Besic je napisao/la:Zadnjih godina 4-4-2 je igrao Atletico i ne mogu se više sjetit timova ali znam da njihova krila više ulaze u sredinu i u samom kreiranju napada što kod nas nije slučaj .
A ovdje imas kako je Simeone presao iz 4-4-2 u 4-5-1.
http://beautywithinfootball.com/post/86 ... madrid-4-1
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro jutro, Sarajevo opet prvak drzave 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo opusteno.. Ako zrinjski padne mi smo prvaci ponovo !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo ih dobro spremiti, da pucaju od snage, kondicije...uz taktiku sa 2 napadaca, i nas napadacki potencijal, ne bi trebalo biti zime aBda - proljetna titula bi trebala doci..sad hoce li i ukupna, ne zavisi samo od nas.
A nesto kontam, Jesa je profesionalac trener, koji nije mahalac, ima iskustvo, i mislim da mu se ne moze stvoriti klan koji ce da igra kad hoce i koliko hoce, kao sto je bio slucaj sa Kodrom npr. E zato sam siguran da cemo na proljece biti jaci i bolji, jer ova ekipa nije losa, fali jedino taj klasni vezni igrac...a moze se i to zakrpiti ako u Tur dobro odrade takticki dio, pokrivanja i sl.
A nesto kontam, Jesa je profesionalac trener, koji nije mahalac, ima iskustvo, i mislim da mu se ne moze stvoriti klan koji ce da igra kad hoce i koliko hoce, kao sto je bio slucaj sa Kodrom npr. E zato sam siguran da cemo na proljece biti jaci i bolji, jer ova ekipa nije losa, fali jedino taj klasni vezni igrac...a moze se i to zakrpiti ako u Tur dobro odrade takticki dio, pokrivanja i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Nocni termin.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Kažu da su spremni, sva je oprema i ekipa u Turskoj, samo je prenos skup. Ako nađu sponzore biće ...FrancescoTotti je napisao/la:Aaaa @aco ovo nam morate prenosit![]()
Eo malo info iz Turske ako neko nije vec pisao. Sinoc i jutros odradjeni treninzi, jos jedan veceras ide, vrijeme idealno, sunce, 15-ak stepeni. Strucni stab ubija igrace, nema labavo, bice to do Mostara sve ok 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako skup pa prijateljska je pobogu, cudi me da se uopste placa .. Neka se dogovore nasi i slovenci po pola da plate i pocaste svoje navijace 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Prenosice Maribor ovu utakmicu sigurno na svom youtube kanalu. Ali sta cemo za druge dvije utakmice?!
-
kraljlavova
- Kontakt:
hoce akobogda:DBoss35 je napisao/la:@kraljlavova hoće li biti sta lave
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Tako sir @admin reče... vjerovatno nešto treba platitiFrancescoTotti je napisao/la:Kako skup pa prijateljska je pobogu, cudi me da se uopste placa .. Neka se dogovore nasi i slovenci po pola da plate i pocaste svoje navijace
Benkara će da guzi ovu polusezonu 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.