NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cestitke momcima,i treneru,nemoze svako pobijedit slobodu,iako je pripremna pobjeda je pobjeda... 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Dje li je onaj combe,rekol ja njemu da nema blage veze o fudbalu.
-
- Kontakt:
zmajevac je napisao/la:Dje li je onaj combe,rekol ja njemu da nema blage veze o fudbalu.

da ga citiram : javit cu vam se kad pocne prvnestvo

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Hebemu sikiru, kako Ramić poče davati golove čombeta nigdje. Biće da je na službenom putu ili ga je onaj zika komarac hebo.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Vise nego odlicna predstava nasih momaka, stvarno svaka. im cast na ovolikoj zelji i borbenosti, pokrivali su svaki centimetar terena i tu bih pohvalio Nedima jer ih je ocigledno fizicki spremio na jedan visi nivo. Utakmica sama po sebi veoma dobra, dosta kombinatorike, trke i borbenosti, sa dosta lijepih akcija i poteza i po meni Zvijezda sasvim zasluzeno pobjedila.
Posebno bih pohvalio nasu. zadnju liniju, svi su igrali kao jedan, Hinovic, Zvonic, posebno Cola i Serbrcic koji je sa svojih 17 godina drzao zadnju liniju, iznosio loptu, dobivao zracne duele i po meni najveci dragulj kojeg je Zvijezda imala u zadnjih 10 godina, samo treba s njim raditi. Zadnji vezni Savic, Islamagic u drugom poluvremenu Facic su odigrali skoro pa perfektno uz par standardnih gresaka Savica, i u tom djelu terena smo mozda i dobili utakmicu.
Sto se tice prvog i drugog poluvremena u napadu dvije razlicite slike, prvo poluvrijeme poceli Dudic i onaj debeli na krilu koji je zalutao u Zvijedu, Đorđević ja mislim, lik spor ko slon dosta akcija usrao i glavni razlog sto smo bili jalovi uz po meni takodjer katastrofalnog Dudica, spor. trom neokretan.
I onda dolazi trojka u drugom poluvremenu Isanovic, Ramic, Mišan i tu smo napravili prekokret, puno je kontri islo preko Mišana i Isanovica, Ramic je igrao sidrasa iizvlacio se. dosta proigravao krila zatim ulijetao u sesnaest, .na kraju i gol postigao, i od nnjegovog odbitka i 2.gol, mislim da nam je Ramic. najvece pojacanje ubjedljivo. Mekic iz travnika tanak na prednjem veznom, nije uigran s. ekipom vidi se,. ali ima. potencijala i mislim da ce i on biti pojacanje s vremenom dok se uklopi.
Sto se tice Slobode igrao je kombinovan sastav, 1.pol Ordagic igrao sam, 2.pol Zeba i Ahmetovic, i mozda da su Zeba i Ordaga odigrali zajedno da bi drugaciji reztat bio, ali sve u svemu ocekivao sam vise od jesenjskog prvaka BiH
Posebno bih pohvalio nasu. zadnju liniju, svi su igrali kao jedan, Hinovic, Zvonic, posebno Cola i Serbrcic koji je sa svojih 17 godina drzao zadnju liniju, iznosio loptu, dobivao zracne duele i po meni najveci dragulj kojeg je Zvijezda imala u zadnjih 10 godina, samo treba s njim raditi. Zadnji vezni Savic, Islamagic u drugom poluvremenu Facic su odigrali skoro pa perfektno uz par standardnih gresaka Savica, i u tom djelu terena smo mozda i dobili utakmicu.
Sto se tice prvog i drugog poluvremena u napadu dvije razlicite slike, prvo poluvrijeme poceli Dudic i onaj debeli na krilu koji je zalutao u Zvijedu, Đorđević ja mislim, lik spor ko slon dosta akcija usrao i glavni razlog sto smo bili jalovi uz po meni takodjer katastrofalnog Dudica, spor. trom neokretan.
I onda dolazi trojka u drugom poluvremenu Isanovic, Ramic, Mišan i tu smo napravili prekokret, puno je kontri islo preko Mišana i Isanovica, Ramic je igrao sidrasa iizvlacio se. dosta proigravao krila zatim ulijetao u sesnaest, .na kraju i gol postigao, i od nnjegovog odbitka i 2.gol, mislim da nam je Ramic. najvece pojacanje ubjedljivo. Mekic iz travnika tanak na prednjem veznom, nije uigran s. ekipom vidi se,. ali ima. potencijala i mislim da ce i on biti pojacanje s vremenom dok se uklopi.
Sto se tice Slobode igrao je kombinovan sastav, 1.pol Ordagic igrao sam, 2.pol Zeba i Ahmetovic, i mozda da su Zeba i Ordaga odigrali zajedno da bi drugaciji reztat bio, ali sve u svemu ocekivao sam vise od jesenjskog prvaka BiH

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Odlicna utakmica Zvijezde pozrtvovani i motivisani protiv Slobode, mozete biti optimisti.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ja sam vise nego iznenaden.ocekujem na sledecoj utakmici pune tribine
Znali neko kad je sledeca utakmica

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
S abidom uz malo cekanja i adaptacije da se momak navikne na ekipu imat cemo razaraca mozda odmah u prvoj ligi ako ne nagodinu bit ce bomba ...nebi on dzaba bio irfanov igrac
Sledeca tekma izgleda protiv zivinica i ocekujem jos jednog igraca
Sledeca tekma izgleda protiv zivinica i ocekujem jos jednog igraca
Bravo momci
kad nemaš dovoljno kvaliteta uvijek se to može nadomjestiti borbenošću..Sloboda je vjerojatno više eksperimentisala na današnjoj utakmici ali bože moj pobjedi se ne gleda u zube..ovo je odlično za samopouzdanje ekipe,samo da se sada neufuraju
...Šta igra taj Abid što je došao kod nas,i koliko ima godina?

Igrac Goražda
Da čovjek ne povjeruje u rezultate prijateljskih.
Nisam gledao niti jednu,al sto je vazno ostati priseban.Jest da su prijateljske jedno,a takmičarske drugo,al i u takvim treba zabiti dva.Sloboda vjerovatno uz motiv manje,Zvijezda uz motiv vise,razna isprobavanja trenera rezultirali su pomalo nerealnim rezultatom.Kako čitam,al i očekivao sam,da će Ramić zablistati.Dudić sigurno moze vise,ali tako to biva kod igrača koji nose epitet pojačanja i zvijezde koji dodju u slabiji klub ili nizi rang.Dobro je da ima konkurenciju u Isanoviću i Ramiću,pa nek malo pokrene guzove.Mozda se da kada bude trebalo.Sve u svemu mirise na dobro.

-
- Kontakt:
13.02 ja mislim protiv Dervente negdje na umjetnoj podlozi kako sam cuoastra1922 je napisao/la:Ja sam vise nego iznenaden.ocekujem na sledecoj utakmici pune tribine![]()
![]()

-
- Kontakt:
U nedelju u obudovcu se igra protiv dervente mislim da je u 1 sat.
Combe nam na aparatima. Podrška combetu , očekujemo ga nakon prvog poraza.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
hvala drug...zanimljiv je ovaj Abid,dosta je brz..mi ćemo ga vjerovatno više koristiti kao krilo nego kao napadača..ovo što sam vidio na ovom klipu ima brzinu i dobar šut ali nešto slabiji pregled igre kao i dodavanje..po meni tu ima puno prometa ali mala zarada,poslije prve utakmice ćemo odmah znati hoćel na nož ili će ga raja zavoliti.emir_dj je napisao/la:Igrac Goražda
Sta je sa pejica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Tacno gdje je combe
.
On ce cekati prvi kiks zvijezde pa ce nam svima reci kako smo glupi.
Realno ove utakmice nista ne znace ali trebali bi biti jaci nego ljetos

On ce cekati prvi kiks zvijezde pa ce nam svima reci kako smo glupi.
Realno ove utakmice nista ne znace ali trebali bi biti jaci nego ljetos
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel ima utakmica u nedjelju protiv tekstilca ??
Hvala
Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.