Ma realno, tada se išlo sa jednom vizijom. Napravi rezultat (pa i uz zaduženje), osvoji titulu, plasirati se u Evropu, uzeti pare, prodati igrače, vratiti drugove...Uspjeh polovičan. Uzeli titule, u evropi ispušili, a glavni igrači se povrijedili. Prešlo se na drugi sistem. Počelo se graditi iz temelja. Po meni pravi put, pa i po cijenu nekoliko titula. E sad, Žuju sigurno ima zasluge za titule, ali isto tako je poslije prvog puta ostavio dubiozu u klubu, vratio se kad su došle pare od Džeke, a kad su se potrošile pare, ispalo se ko p.... Osim toga davao je neke neumjesne izjave (ozbiljan privrednik i dva miliona, blagodet...).tm8782 je napisao/la:
Znao sam da ćeš povući baba Vangu. Svi znamo kako je AMARA ispalio ko posljednja p.icka. Svi znamo da je Amar na kraju radio sam sve i na kraju svega je postavio svoje ljude da izvade klub iz govana. Sabahudinu ne treba advokat loši ti argumenti.aleksandar_veliki je napisao/la:I ti baba Vanga. Eh da nije bilo Zuje Amar bi na svom kontu imao 0 trofeja. Odogovram ti tvojim nacinom. Moja firma je jako uspjesna, a Bogami nije vala za baciti ni ona gdje je najtrofejniji predsjednik Zelje na direktorskoj funkciji.tm8782 je napisao/la:Eh da nije bilo Amara Zujo nikad trofeja ne bi vidio. DaBogda nikad više ne krocio na Grbavicu. Da je gospodin Amar imao iz sebe ovakve ljude kao što su sad u upravi druga bi priča bila. A ti prisivaj Zuji rezultate koliko hoćeš i vodi ga u svoju firmu nek ti bude direktor. Pa imajte rezultate najbolje na svijetu.
Sabahudine, treba li ti advokat
Sve u svemu, hvala mu za sve, ali daleko mu kuća bila od Grbavice.