PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 feb 2016, 12:48

Agamemnon je napisao/la:
PlavaPorodica je napisao/la:@TzXHc poželio bih ti dugu i tešku bolest,ali neću,dovoljna kazna ti je što djeliš tribinu sa Joge poćeraj,i ubiše nas precjedniče,azmirami eto.
Isto se moze reci i za tebe.
Pozelili bi ti dugu i tesku bolest Ali necemo dovoljno ti je sto dijelis tribinu sa bombasima i ubicama oni ce se vec pobrinuti za tebe navikli ste.
Kako svi glume nesto i sole pamet drugima a u svoju avliju ni pogledat.**** ti i joge i azmir najmilije ba jarane.
Pljujete danima to su drame Ali kad vam neko odgovori glumite uvrijedjene mlade.
Ma mars.
Van svake rasprave, jesi li svjestan šta si napisao?
Životni saputnik! 1921

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 feb 2016, 12:52

Ljudima je postala profesija pljuvati po Slobodi i Tuzli.
Nijedan igrac nije bio velika Husrefova zelja ljudi su kontaktirani valjda je to normalno...
Trazili su vise para nego sto je uprava spremna da plati igracima njihovih kvaliteta i to je to jbt.
Jedino je Haurdic bio izricita zelja Husrefa Musemica.
Ostalo se pokusalo pregovaralo nisu postigli dogovor i sta sada....
Previse serete pogotovo samoubice sa sugavice.
Do juce vam igraci radije sjedili na tribinama nego da potpisu ugovor sa vama.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 05 feb 2016, 12:56

Nemojte nasjedati na ove bolesne provokacije jbg nije im lahko, liga za 20 dana kreće a Kiso se pozdravio sa rajom i još kaže ne voli slaviti titule, proslavio je ovu sad preko zime i to mu je dovoljno :mrgreen:

Znaju da je najveći problem kako će do početka uigrati Đelmića, Stevanovića i Čolića gužva po desnoj strani, kažu na treningu se sudaraju :urnebes:
povratak otpisanih!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 feb 2016, 13:06

A lika kocijasa ne vjerujem, koji pacenik cc. Nije mi jasno kak vam se da uopste diskutovat sa tim bolesnikom.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 feb 2016, 13:09

Beduin je napisao/la:Ismijavali smo RAju sto su sebi tekiju osposobili i pricalo se da se moze tamo uci samo ako imas clansku, vala i razumijem ih sad. To je najpametniji potez, otvoris forum za voljeni klub i pristup ima svako ko voli taj klub i ima clansku/sezonsku, pogotovo ako se i wifi uvede na Tusanj nece biti nemoguce i stream napraviti za nas koji nismo u Tuzli, a mi cemo uvijek naci nacin da se revansiramo, pomognemo u svakom vidu.

J3bes vise ovo, nabijas im klikove, gledanost, a oni se poseru na sve nas. Ne govorim samo o Slobodi, vec su i ostali klubovi zapostavljeni. Treba ih prozivati na svakom koraku, poserem im se na objektivnost i profesiju.
Neleti na ovaj batvin post na temi Slobode. Brato vi nas ne mozete ismijavati. Mozete pokusati ali svakome ko ima ima imalo šmeka za zayebanciji to ne može biti smiješno. Drago mi je što vam dolazi iz guzice u glavu tek u 2016. Mi smo među prvim ako ne i prvi imali svoj forum i prvi smo imali live stream na Velež Live. Nije nikakvo pametovanje nego me ta prva rečenica zapara po očima. Imali smo prije svoj dom,evo i sada ga imamo hvala bogu. Potrudite se da ga napravite i koliko toliko na miru komunicirate a ovo neka vam posluži sa istresanje viška sjemena kao meni. Dobronamjeran post i zamolio bi retardinje bez replika. Izvinjenje za trolanje legendarne teme

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 feb 2016, 13:24

BadrHari je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Gledam nedavno klip divljanja manijaka na tušnju..
Skupina našmrkanih navucenih maloumnika dosla samo belaj napravit. Yebi me ako tri igraca Zelje nabrojat znaju a tu su da pjevaju pjesme o ljubavi prema klubu..
Bolje je biti neaktivan nego da ono predstavlja grupu.
Strasno od najbolje navijacke grupe u BiH pod Osimovim ( i to par godina ), strmopizdila se u šaku narkomanskog jada ..
Ovdje se neki jos dice tim ..
Vi nakon onog snimka ona dva-tri lika sa debilom Memom nemate pravo glasa. Dobro je sto ste se banovali sa stadiona.
Dok god ne dizemo parole podrske ubicama, ko hljeb smo :D
Hz against modern football kezualci argentinci ultrasi hahah
Bude nas vise na Bilinom nego vas. :shhh:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 05 feb 2016, 13:26

cuj ovog bolanosa :lol:

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 05 feb 2016, 13:53

Treba uvesti ban za glupost da ovaj BadrHari više leti...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 feb 2016, 14:00

Koji ste vi paćenici, svaki dan po 5 stranica pljuvanja Slobode.
Nad tobom sunce najljepše sja

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2016, 14:25

TaRgEt_ je napisao/la:
brile je napisao/la:Ta ce, ganjali Djelmica mjesec dana, nisu mu mogli normalne uslove ponuditi. Eno otiso coek u Debrecen za sicu.

A Colic koji je isto tako bio velika zelja Husrefa ode u Zrinju.

Koga lazes majstore sam sebe ? Mitomanija level pro :urnebes: I nemate vode :urnebes:
Kako si ba zaboravio napisati da nemamo vode? :crazy: :nene: Ispravljen ti je post.
DRUG NEBI TI PUNCA

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 05 feb 2016, 14:30

pinoglavi je napisao/la:Koji ste vi paćenici, svaki dan po 5 stranica pljuvanja Slobode.
Nije mi bilo teško da preletim zadnjih 5-6 stranica i ne vidim ni jedan post u kojem se pljuje po Slobodi. Jedini koji ovdje pljuju ste vi jer ne prihvatate drugačije mišljenje. Shvatam vaše frustracije, ne možete online koristiti cigle i kamenice pa ste zbog toga u startu u podređenom položaju :mrgreen:

http://gol.dnevnik.hr/clanak/fukare-bet ... icara.html

Onda još neko ima obraza da pita, zašto niste pobjedili Leotar kuknjava da nas spasite...ma mrššš :shhh:
povratak otpisanih!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2016, 14:39

Naredni put kada vas budu gadjali trebaju biti precizniji..

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 05 feb 2016, 14:41

:shhh:
povratak otpisanih!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2016, 14:52

tuzlak1987 je napisao/la:Naredni put kada vas budu gadjali trebaju biti precizniji..
Naredni put kad vas budemo karali, biće bez vazelina...
DRUG NEBI TI PUNCA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2016, 15:04

bagrcavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Naredni put kada vas budu gadjali trebaju biti precizniji..
Prazna ne puca.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 05 feb 2016, 15:26

Cocaine je napisao/la: Neleti na ovaj batvin post na temi Slobode. Brato vi nas ne mozete ismijavati. Mozete pokusati ali svakome ko ima ima imalo šmeka za zayebanciji to ne može biti smiješno. Drago mi je što vam dolazi iz guzice u glavu tek u 2016. Mi smo među prvim ako ne i prvi imali svoj forum i prvi smo imali live stream na Velež Live. Nije nikakvo pametovanje nego me ta prva rečenica zapara po očima. Imali smo prije svoj dom,evo i sada ga imamo hvala bogu. Potrudite se da ga napravite i koliko toliko na miru komunicirate a ovo neka vam posluži sa istresanje viška sjemena kao meni. Dobronamjeran post i zamolio bi retardinje bez replika. Izvinjenje za trolanje legendarne teme
Postujem post. Ono sto zelim reci, iskreno i bez malicioznosti, jeste da ste vi u i. Mostaru teg u nekakvim politickim prepirkama, zapostavljeni od Sarajeva osim u dnevno politicke svrhe. Mostar kao grad ne postoji, postoje dva Mostara, a na tezgama CD sa ratnom muzikom. Kada odem u Mostar, kao da sam se u 1997.g. vratio. Samim tim, Velez, koji mi je bio drag klub dok tebe nisam upoznao, ne moze na zelenu granu. Bojim se, da ce ovakvoj politickoj konstelaciji odnosa, od Veleza samo uspomena ostati. Zao mi je zbog toga, ali to je najrealnija stvar koja se moze ocekivati. Ponavljam, zao mi je zbog vase situacije. Zelim vam najbolje i razumijem vasu razocaranost. Ponavljam, sve najbolje. Ako shvatis kao provokaciju, popusi Solinasu jer u tom slucaju i zasluzujes :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 05 feb 2016, 15:30

tuzlak1987 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Prazna ne puca.
slika
povratak otpisanih!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 05 feb 2016, 15:32

bagrcavi je napisao/la:
Jesu inace u Zeljkanu takvi ****? Mislim, onaj drugi se stidi da iskoraci, a ti se hvalis time :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 05 feb 2016, 15:59

Evo Slavinovića sraha i trepeta svi foruma u regionu :lol:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 feb 2016, 16:21

Slavinovicu brato napisao sam da me retardinjosi zaobiđu i jako slabašan pokušaj. Dobro razumljivo nije komšiluk još došao na sijelo pa koristiš samo svoj mozak. Koji brnjo u pokušaju da se dokazuje na legendarnom pdf-u grob te yebo :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []