Ja pročitah na Željkanovoj temi da imaju svu opremu ali da neki sponzor treba uletiti sa lovom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od kud to?
Ja pročitah na Željkanovoj temi da imaju svu opremu ali da neki sponzor treba uletiti sa lovom
1946
Ja mislim da Zeljkan naplacuje neka prava, a nasi ce dzabe pustiti.. Jedino ako ne budu ovi sto igamo sa njima nesto komplikovali..BitiSrcemVezan je napisao/la:Od kud to?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al haj prije toga da prvo vidimo koga ćemo izvući u kupu.MirzaMuki je napisao/la:28 se ceka aBd
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad je izvlacenje?pitic je napisao/la:Al haj prije toga da prvo vidimo koga ćemo izvući u kupu.MirzaMuki je napisao/la:28 se ceka aBd
U četvrtak, 18. februara tekuće godine, u Hotelu Park u Vogošći, sa početkom u 12 sati
1/4 FINALA KUPA BIH (09.03.2016.) prva tekma
1/4 FINALA KUPA BIH (16.03.2016.) revanš
SRETAN BROJ - 1725
Ma željkan naš, naš željica lijepi maaaaali!!!!!!joker90 je napisao/la:Ja mislim da Zeljkan naplacuje neka prava, a nasi ce dzabe pustiti.. Jedino ako ne budu ovi sto igamo sa njima nesto komplikovali..BitiSrcemVezan je napisao/la:Od kud to?
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
znaci derbi za nesto vise od mjesec dana, finopitic je napisao/la:U četvrtak, 18. februara tekuće godine, u Hotelu Park u Vogošći, sa početkom u 12 sati
Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hvalapitic je napisao/la:U četvrtak, 18. februara tekuće godine, u Hotelu Park u Vogošći, sa početkom u 12 sati
uh, hotel Park 
Formacija tristopedesetdva. Uz delaca na golu (pavlovic ako mateja nebude preman )
Za352 formaciju imamo najvise igraca uz to krila su nam brza.
Benko je klasa za cezara, rejz je previse debeo i nema kondicije (al vidjecemo hocel se to promjenit posle antalije) kramer je vjerovatno neka ucjena (dogovor) da se on podpise da bi dobili krajsnika. Ako nije ja neznam usta je jesic gledo pussy gaca je karlos za kramera.
Mislim da ce KRAJSNIK BIT u prvi 11. Jel se zna na koliko je Krajsnik podpiso?.
Za352 formaciju imamo najvise igraca uz to krila su nam brza.
Benko je klasa za cezara, rejz je previse debeo i nema kondicije (al vidjecemo hocel se to promjenit posle antalije) kramer je vjerovatno neka ucjena (dogovor) da se on podpise da bi dobili krajsnika. Ako nije ja neznam usta je jesic gledo pussy gaca je karlos za kramera.
Mislim da ce KRAJSNIK BIT u prvi 11. Jel se zna na koliko je Krajsnik podpiso?.
i kliks poceo ko sinanov avaz

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Po cemu ti znas da je Benko klasa za cesara? na osnovu brotnja? pomalo s tim najavama..reis jeste debeljuca al više trci od radovca recimo
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Joj sad kad kinezi ponude 7 000 000 za Sevkudina Okica. To ce da bude lom 
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Reis je Tito 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Samir otpušteno gleda sta je ostalim hahahahPitarBordo je napisao/la:Dulja haman umire na ovoj... Faca "je8o me i nargila i šlafu u pakaš"moj uzor-S.G je napisao/la:
Duhan i alkohol ce im na nos izac![]()
Sabrine mi moje!
Svi ruke na prsa samo Reis ispruzio 
-
kraljlavova
- Kontakt:
J**+ ga stomakLakoste je napisao/la:Svi ruke na prsa samo Reis ispruzio
Kakav bi mangupluk bio da se dovede Andrija Živković na pola godine-zbog nastale situacije u Partizanu-ali nismo još u stanju, ali kroz koju godinu ćemo i biti na tom nivou.
Što se tiče ekipe, teško je išta pričati, pravo lice će pokazati u Mostaru, kada počne drugi dio sezone, mada mislim da fali golman, jer ako ne bude Matej spreman, teško da ćemo mi sa Plakalom biti konkurentni ozbiljnim ekipama.
Zanima me da li ćemo imati nove dresove i do kada ćemo imat nove dresove na polusezoni, ako sve velike ekipe, pa i manje, imaju praksu pred početak sezone da predstavljaju dresove i opremu.
Što se tiče ekipe, teško je išta pričati, pravo lice će pokazati u Mostaru, kada počne drugi dio sezone, mada mislim da fali golman, jer ako ne bude Matej spreman, teško da ćemo mi sa Plakalom biti konkurentni ozbiljnim ekipama.
Zanima me da li ćemo imati nove dresove i do kada ćemo imat nove dresove na polusezoni, ako sve velike ekipe, pa i manje, imaju praksu pred početak sezone da predstavljaju dresove i opremu.
Normalnoje da se nemoze igrac procjenit nakon 2 utakmice prijateljske al se moze primjetit da to nije klasa iznad benka 105 golova u 100 utakmica. Mislim da je benko I u prvim utakmicama pokazo vise.
Recimo da je cezar igro u naj Jacoj formaci ili skoro najacoj I to u drugom poluvremenu (kad su igraci protivnika bili dosta umorni I mahom rezerva) a nije pokazivo driblinge nije ulazijo u 100 %sanse nije asistiro. To sve govori. Cak iako je dobar da ce mo tek njegove prave igre vidjet tek u evro takmicenju. Primjetio Sam da je dosta brz I eksplozivan al cinimi se da je Bekic 1 bolja opcija. Reiz vidi se da Ima znanja da se bori (upravu si vise pretrco od inzinjera) al je covjek ko debelo djete iz ulice koje hoce da igra lopte a nemoze od stomaka da trci. TRUNTO.
Recimo da je cezar igro u naj Jacoj formaci ili skoro najacoj I to u drugom poluvremenu (kad su igraci protivnika bili dosta umorni I mahom rezerva) a nije pokazivo driblinge nije ulazijo u 100 %sanse nije asistiro. To sve govori. Cak iako je dobar da ce mo tek njegove prave igre vidjet tek u evro takmicenju. Primjetio Sam da je dosta brz I eksplozivan al cinimi se da je Bekic 1 bolja opcija. Reiz vidi se da Ima znanja da se bori (upravu si vise pretrco od inzinjera) al je covjek ko debelo djete iz ulice koje hoce da igra lopte a nemoze od stomaka da trci. TRUNTO.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Brate potrudi se malo na pravopisu da se ne moraju svi naprezati dok procitaju sta si htio napisati..Pitar6785 je napisao/la:Normalnoje da se nemoze igrac procjenit nakon 2 utakmice prijateljske al se moze primjetit da to nije klasa iznad benka 105 golova u 100 utakmica. Mislim da je benko I u prvim utakmicama pokazo vise.
Uglavnom da ne duljim s analizom, nista ne slazem s tobom, al hajd za to i jeste forum da svako moze reci svoje misljenje..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.