PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo selo slavinovići ima i svoj klub
Šta pricate Slavinovici je rega lik, licno ga znam. Popustite malo vi zeljovci
Jasta brajto, jos koju godinu i idete im u gosteCocaine je napisao/la:Evo selo slavinovići ima i svoj klub![]()
čak su ovjekovječili i pronalazak vode na 463 metra dubine sedamdesetih na grb kluba
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Prije cete vi brato. Nema reprograma,nema asmira,nema pojacanja,klub bez navijaca ali optimizam u vama je na nivou. Zalosno vas je gledati tako zaslijepljene. Sudbina slobode je upitna. Iskreno vam kazempinoglavi je napisao/la:Jasta brajto, jos koju godinu i idete im u gosteCocaine je napisao/la:Evo selo slavinovići ima i svoj klub![]()
čak su ovjekovječili i pronalazak vode na 463 metra dubine sedamdesetih na grb kluba
![]()
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 05 feb 2016, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je brajto, danas jesi, sutra nisi, to je zivot 
Evo ispa vi nikad nistepinoglavi je napisao/la:Tako je brajto, danas jesi, sutra nisi, to je zivot
Bit ce i to, polakoCocaine je napisao/la:Evo ispa vi nikad nistepinoglavi je napisao/la:Tako je brajto, danas jesi, sutra nisi, to je zivot![]()
![]()
Kad budete gostovali raspitaj se za tu vodu i sredi koji litar da zelji donesu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 feb 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Buraz ti ne bi mogo provaliti ni da te provala u glavu opali. Što reče pastrmka, brnjo jedanSRSlavinovici je napisao/la:Jesu inace u Zeljkanu takvi ****? Mislim, onaj drugi se stidi da iskoraci, a ti se hvalis timebagrcavi je napisao/la:Naredni put kad vas budemo karali, biće bez vazelina...tuzlak1987 je napisao/la:Naredni put kada vas budu gadjali trebaju biti precizniji..
E da hoće počet' više ova naša liga
DRUG NEBI TI PUNCA
Eto nas brzo bola kakvi slavinovići i voda grob te yebo. Steta kad se mi vratimo vi cete dolepinoglavi je napisao/la:Bit ce i to, polakoCocaine je napisao/la:Evo ispa vi nikad nistepinoglavi je napisao/la:Tako je brajto, danas jesi, sutra nisi, to je zivot![]()
![]()
![]()
Kad budete gostovali raspitaj se za tu vodu
Sta ovo svi navalili na Slobodu šampiona
Salim se nego džuzepe za-mandali forum, ti si reko sve sto je trebalo

Salim se nego džuzepe za-mandali forum, ti si reko sve sto je trebalo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pa mora da smo neka dobra kurava jer nam neko nesto ponudiElegant je napisao/la:Kako pitari mogu da pricaju o imovini kad su kurwa u vlsnistvu Tana, njegova je i akademija kao i 90% udjela.
Azmirami kad ih Joge počera.
A vi ste ona ofajla zadnja koju nece niko, nema ponuda iako se odavno nudite
HahahhahEisenbahner1921 je napisao/la:Van svake rasprave, jesi li svjestan šta si napisao?Agamemnon je napisao/la:Isto se moze reci i za tebe.PlavaPorodica je napisao/la:@TzXHc poželio bih ti dugu i tešku bolest,ali neću,dovoljna kazna ti je što djeliš tribinu sa Joge poćeraj,i ubiše nas precjedniče,azmirami eto.
Pozelili bi ti dugu i tesku bolest Ali necemo dovoljno ti je sto dijelis tribinu sa bombasima i ubicama oni ce se vec pobrinuti za tebe navikli ste.
Kako svi glume nesto i sole pamet drugima a u svoju avliju ni pogledat.**** ti i joge i azmir najmilije ba jarane.
Pljujete danima to su drame Ali kad vam neko odgovori glumite uvrijedjene mlade.
Ma mars.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Combe opet baca bombe. Najstariji bombas na forumuCocaine je napisao/la: Prije cete vi brato. Nema reprograma,nema asmira,nema pojacanja,klub bez navijaca ali optimizam u vama je na nivou. Zalosno vas je gledati tako zaslijepljene. Sudbina slobode je upitna. Iskreno vam kazem
Jaooooo kad ovaj pokemon ovo napise. Cuj klub bez navijaca hahahahaha. Pa jesi ti vidio slike sa utakmice protiv Jedinstva??? i to velezovac pise, pa vas nema na utakmicamaSkver je napisao/la:Combe opet baca bombe. Najstariji bombas na forumuCocaine je napisao/la: Prije cete vi brato. Nema reprograma,nema asmira,nema pojacanja,klub bez navijaca ali optimizam u vama je na nivou. Zalosno vas je gledati tako zaslijepljene. Sudbina slobode je upitna. Iskreno vam kazem.
Opet o utakmici sa Jedinstvom, pa zar vam je to najveći uspjeh!?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Combe opet baca bombe. Najstariji bombas na forumu
.[/quote]
Ma brate upravu je frajer... Zadnji smo na tabeli, igrači nam nemaju plata, daj bože da se skupimo do početka prvenstva itd. Gasimo se buraz to je definitivno. Azmiru ne ide poso u americi tako kažu i jbg teška situacija, al hajd imamo moćnog veleža da gledamo u Euro takmicenjima
Ma brate upravu je frajer... Zadnji smo na tabeli, igrači nam nemaju plata, daj bože da se skupimo do početka prvenstva itd. Gasimo se buraz to je definitivno. Azmiru ne ide poso u americi tako kažu i jbg teška situacija, al hajd imamo moćnog veleža da gledamo u Euro takmicenjima
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Po ovim bombama isto kao da je navijac ZeljeSkver je napisao/la: Combe opet baca bombe. Najstariji bombas na forumu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slavinovici su dio grada, za razliku od recimoCocaine je napisao/la:
Evo selo slavinovići ima i svoj klub![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.