FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 05 feb 2016, 18:18

Poslje ovih par pravih-jacih utakmica koje dolaze puno ce biti jasnije koliko mogu ponuditi Brazilci i dali su oni odlican potez, dobar potez ili ne bas. Ovako je tesko nesto kazati poslje ove dvije utakmice. Hvalili su se jako naprimjer i Jajalo i Ikande. Pa Jajalo ispade igracina a Ikande ne bas. A puno ih je ovdje pisalo da je Ikande novi Cimi vec poslje one jedne prijateljske cini mi se protiv Mladosti. A kasnije su polako uocavali njegove mane. Za Benku se zna koliko moze ako je 100% spreman i motivisan. A moze puno. Bekic se namece ozbiljno za prvih 11 zbog svoje brzine, fizicke spreme ali i golova.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 feb 2016, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 05 feb 2016, 18:20

MosaaRajvosa je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Normalnoje da se nemoze igrac procjenit nakon 2 utakmice prijateljske al se moze primjetit da to nije klasa iznad benka 105 golova u 100 utakmica. Mislim da je benko I u prvim utakmicama pokazo vise.

Recimo da je cezar igro u naj Jacoj formaci ili skoro najacoj I to u drugom poluvremenu (kad su igraci protivnika bili dosta umorni I mahom rezerva) a nije pokazivo driblinge nije ulazijo u 100 %sanse nije asistiro. To sve govori. Cak iako je dobar da ce mo tek njegove prave igre vidjet tek u evro takmicenju. Primjetio Sam da je dosta brz I eksplozivan al cinimi se da je Bekic 1 bolja opcija. Reiz vidi se da Ima znanja da se bori (upravu si vise pretrco od inzinjera) al je covjek ko debelo djete iz ulice koje hoce da igra lopte a nemoze od stomaka da trci. TRUNTO.
Brate potrudi se malo na pravopisu da se ne moraju svi naprezati dok procitaju sta si htio napisati..
Uglavnom da ne duljim s analizom, nista ne slazem s tobom, al hajd za to i jeste forum da svako moze reci svoje misljenje..
:thumbup: :thumbup: :D

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 feb 2016, 18:25

KarlMarx je napisao/la:Kakav bi mangupluk bio da se dovede Andrija Živković na pola godine-zbog nastale situacije u Partizanu-ali nismo još u stanju, ali kroz koju godinu ćemo i biti na tom nivou. :kralj:

Što se tiče ekipe, teško je išta pričati, pravo lice će pokazati u Mostaru, kada počne drugi dio sezone, mada mislim da fali golman, jer ako ne bude Matej spreman, teško da ćemo mi sa Plakalom biti konkurentni ozbiljnim ekipama.

Zanima me da li ćemo imati nove dresove i do kada ćemo imat nove dresove na polusezoni, ako sve velike ekipe, pa i manje, imaju praksu pred početak sezone da predstavljaju dresove i opremu. :kafa:
E na tom nivou mozemo biti za jedno 20 godina.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 05 feb 2016, 18:28

Bolanos je napisao/la:
KarlMarx je napisao/la:Kakav bi mangupluk bio da se dovede Andrija Živković na pola godine-zbog nastale situacije u Partizanu-ali nismo još u stanju, ali kroz koju godinu ćemo i biti na tom nivou. :kralj:

Što se tiče ekipe, teško je išta pričati, pravo lice će pokazati u Mostaru, kada počne drugi dio sezone, mada mislim da fali golman, jer ako ne bude Matej spreman, teško da ćemo mi sa Plakalom biti konkurentni ozbiljnim ekipama.

Zanima me da li ćemo imati nove dresove i do kada ćemo imat nove dresove na polusezoni, ako sve velike ekipe, pa i manje, imaju praksu pred početak sezone da predstavljaju dresove i opremu. :kafa:

Jace to jace to 40

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 feb 2016, 18:33

bojler je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:

Jace to jace to 40
To je jos realnije.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 feb 2016, 18:43

Sve i da imate kesh za neku astronomsku platu, jednostavno ga ne bi mogli sada dovesti jer je vezan ugovorom za Partizan do 01.07. ove godine...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 feb 2016, 18:51

Joj kad dodju nabijat neke cinjenice ovi jsl-ovci.
Eto mi fakat kontali dovest najboljeg igraca Srbijanske lige...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 05 feb 2016, 18:54

Vozdra. :salut:

Čitam u vezi poređenja Cesara i Benke. Mislim da nema potrebe da na jedan takav način razgovaramo i pravimo poređenja naših igrača, kako zbog njih prije svega tako i zbog nas. Moje mišljenje jeste da su nam obadvojica potrebna za širinu u ekipi. Ali realno rečeno ne može se smatrati da je Benko klasa za Cesara niti da je Emerson neki debeljuca. Cesar je tip napadača koji je najnezgodniji za protivničke golmane, jer on izgubljene lopte posprema u mrežu tako će biti i u derbiju akobogda, igra na ivici ofsajda odvlači pažnju pratiocima. Emerson je igrač koji u potpunosti treba našoj ekipi, svojom mirnoćom, tačnim pasovima, pravi je kreativac i vrlo sličan Saidu. ;)
Za ostala pojačanja ćemo vidjeti, mada mi je ovaj mali Krajišnik zanimljiv. :cool:

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 05 feb 2016, 18:57

BosnianKingdom je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:slika

Duhan i alkohol ce im na nos izac :mrgreen: :mrgreen:
Dulja haman umire na ovoj... Faca "je8o me i nargila i šlafu u pakaš" :D
Samir otpušteno gleda sta je ostalim hahahah
Vrlo nezgodna vježba pogađa cijeli trbušni zid pogotovo donji dio.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 feb 2016, 19:04

FrancescoTotti je napisao/la:Joj kad dodju nabijat neke cinjenice ovi jsl-ovci.
Samo odgovaram momku, jer je ocigledno neupucen u te iste cinjenice...

On nije najbolji igrac superlige :P
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 05 feb 2016, 19:24

marconato je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Joj kad dodju nabijat neke cinjenice ovi jsl-ovci.
Samo odgovaram momku, jer je ocigledno neupucen u te iste cinjenice...

On nije najbolji igrac superlige :P

Nije ni bitno..Covjek je onako rekao, recimo pa maštao..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 feb 2016, 19:31

Moramo Reisita definitivno voditi na liposukciju prije pocetka sezone.. :mrgreen:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 05 feb 2016, 19:33

joker90 je napisao/la:Moramo Reisita definitivno voditi na liposukciju prije pocetka sezone.. :mrgreen:
slika
:nene:
slika
:mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2016, 19:38

Kazu nema stomak, on ima samo takav oblik tijela :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 feb 2016, 19:39

Od čega se ovako utovi, a neki dan je joker postavljao neku prijašnju sliku gdje je bio u normalnoj liniji? :roll:
1946

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 05 feb 2016, 19:45

Ja stomacine majko mila

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 feb 2016, 19:48

BitiSrcemVezan je napisao/la:Od čega se ovako utovi, a neki dan je joker postavljao neku prijašnju sliku gdje je bio u normalnoj liniji? :roll:
koliko znam jesa kad je nas preuzeo i njemu je istekao ugovor.Znaci od tad je ocigledno bez treninga!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 feb 2016, 19:52

Ma ne vjerujem da je do toga, Brazilci su stigli dan-dva poslije utakmice u Zvorniku, a i prije pauze su trenirali sa ekipom.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 feb 2016, 19:53

Ovom čelavom pored treninga treba uvesti i malo dijete za svaki slučaj. Nije Said :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 05 feb 2016, 19:55

On će umrijeti nakon par utakmica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: oelcaelala, rimljanin90 i 5 gostiju.