Znas da je pastrmka vazda volio kunde karat. Kako ostati ravnodušan pored ovog šarplanincawobly92 je napisao/la:Joj devijantne rasprave, pastrmko šta tebi bi pa se upeca u sve ovo.
De Boga vam evo nemamo pojačanja, nije nam niko doš'o, imamo najteži raspored. Hajd opletite.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/pocelo ... /160205151
Kupovanje navijača od strane uprave ili stvarno renoviranje? 93 000 ce se uloziti, ovo mi je više stvaranje osnovnih uslova na stadionu..
Kupovanje navijača od strane uprave ili stvarno renoviranje? 93 000 ce se uloziti, ovo mi je više stvaranje osnovnih uslova na stadionu..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Jbg, zao mi je sto ste seoska ekipa, ali stvarno mi je zaoCocaine je napisao/la:Zayebanciju na stranu kundo iz sela slavinovići se ne snalazi dobro u širim forumskim masama. Dali su to glasne sugestije rođa i komšiluka sa sijela koji žele da se njihova pošalica nađe u moru brnjaških postova ovog siraša stvarno ne znam![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
A ti, sa 50 godina si najveca zalost ovog foruma
Mama ti daje djeparac, jos malo
Pastrmka, svirnuo si kurcu 
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem da pominjes ljude koji su davno umrli..sad si prešao sve mjere, mislim nikad se nisi ni zajebavao nego mlatio u prazno...SRSlavinovici je napisao/la:Ti kao navijac Sarajeva si ozbiljno retardiran kada ti ja iz Tuzle moram objasnjavati. Koja ogranicenost. Zato i jeste za konjsku zapreguMosaaRajvosa je napisao/la:Legendo sad ozbiljno pošto pominjes par puta Bajramovića na koga mislis? ozbiljno fakat pitam...
lEGENDO GLUPOSTI
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Slavinoviću ma šta ti znaš čobane šta je 1/4 kupa Uefa. Tek ste za to takmičenje saznali kad se signal obn-a odbio od hikmetov krov od štale jednog vedrog četvrtka

Ma kupovanje navijača, umjesto da sve pare uloze u izgradnju potpuno novog stadiona od jedno 60.000 mjesta, oni nabavljaju LED semafor, saniraju mokre čvorove od kojih su uslovniji oni u kojima se nuzda obavljala u 18. vijeku, postavljaju krov na zapad, vrše zamjenu polomljenih stolica na juznoj i sjevernoj tribini te rekonstrukciju novinarske loze.MosaaRajvosa je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/pocelo ... /160205151
Ako se ovo zove kupovinom, kupili su me i neka me kupuju što češće.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Glupane, zao mi je sto si mlad, ali vam je je, kao vrhunskom evropskom klubu, Celo bacao karanfile. Jel se to stidite proslosti? Zar nemate ni malo obraza?MosaaRajvosa je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da pominjes ljude koji su davno umrli..sad si prešao sve mjere, mislim nikad se nisi ni zajebavao nego mlatio u prazno...SRSlavinovici je napisao/la:Ti kao navijac Sarajeva si ozbiljno retardiran kada ti ja iz Tuzle moram objasnjavati. Koja ogranicenost. Zato i jeste za konjsku zapreguMosaaRajvosa je napisao/la:Legendo sad ozbiljno pošto pominjes par puta Bajramovića na koga mislis? ozbiljno fakat pitam...
lEGENDO GLUPOSTI![]()
![]()
![]()
Ovaj brnjo još hrkljuš igraCocaine je napisao/la:Slavinoviću ma šta ti znaš čobane šta je 1/4 kupa Uefa. Tek ste za to takmičenje saznali kad se signal obn-a odbio od hikmetov krov od štale jednog vedrog četvrtka![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nisi odgovorio, jel ti stara daje djeparac i da li zivis na spratu, na njihovom racunu, kao pravi parazit?Cocaine je napisao/la:Slavinoviću ma šta ti znaš čobane šta je 1/4 kupa Uefa. Tek ste za to takmičenje saznali kad se signal obn-a odbio od hikmetov krov od štale jednog vedrog četvrtka![]()
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Majmune, jos uvijek si isprazan, bez ikakve poentebagrcavi je napisao/la:Ovaj brnjo još hrkljuš igraCocaine je napisao/la:Slavinoviću ma šta ti znaš čobane šta je 1/4 kupa Uefa. Tek ste za to takmičenje saznali kad se signal obn-a odbio od hikmetov krov od štale jednog vedrog četvrtka![]()
Nije stvarno renoviranje nego ce u photoshopu uraditi ove gluposti, mazu nam ociMosaaRajvosa je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/pocelo ... /160205151
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa realno renoviranje cvorova se tako i ne moze nazvati kad ih nije ni bilo...Led je vec nesto
U svakom slučaju bude mi drago kad vidim na kojem god stadionu da se poboljsavaju uslovi...
U svakom slučaju bude mi drago kad vidim na kojem god stadionu da se poboljsavaju uslovi...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ma salim se ja. Samo nek se radiMosaaRajvosa je napisao/la:Pa realno renoviranje cvorova se tako i ne moze nazvati kad ih nije ni bilo...Led je vec nesto![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
brile je napisao/la:Ma salim se ja. Samo nek se radiMosaaRajvosa je napisao/la:Pa realno renoviranje cvorova se tako i ne moze nazvati kad ih nije ni bilo...Led je vec nesto![]()
Spojiti sve tribine kao sto je sjever, ja mislim da ne bi previše koštalo...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Da se razumijemo, cijelo Kosevo je klicalo narkomanu i kriminalcu Bajramovicu, a on je bacao karanfile. Eto, toliki ste vi klub, obucite ove svoje mlade kerice 
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Jeste LEGENDO sve si u pravu, haj samo promjeni forum, bar temu...SRSlavinovici je napisao/la:Da se razumijemo, cijelo Kosevo je klicalo narkomanu i kriminalcu Bajramovicu, a on je bacao karanfile. Eto, toliki ste vi klub, obucite ove svoje mlade kerice
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Jesam li ja sta pogresno rekao sto se tice Mostara? Zao mi je veleza(malim slovom zbog tebe@) ali zelim vam propast samo zbog tebeCocaine je napisao/la:Slavinoviću ma šta ti znaš čobane šta je 1/4 kupa Uefa. Tek ste za to takmičenje saznali kad se signal obn-a odbio od hikmetov krov od štale jednog vedrog četvrtka![]()
- molotovljev
Ako te mogu zamoliti da prestaneš o ovome pisati, može ?SRSlavinovici je napisao/la:Da se razumijemo, cijelo Kosevo je klicalo narkomanu i kriminalcu Bajramovicu, a on je bacao karanfile. Eto, toliki ste vi klub, obucite ove svoje mlade kerice
F.K.SARAJEVO
To su cinjenice da dugujete za vodu velikanibagrcavi je napisao/la:Kako si ba zaboravio napisati da nemamo vode?TaRgEt_ je napisao/la:brile je napisao/la:Ta ce, ganjali Djelmica mjesec dana, nisu mu mogli normalne uslove ponuditi. Eno otiso coek u Debrecen za sicu.
A Colic koji je isto tako bio velika zelja Husrefa ode u Zrinju.
Koga lazes majstore sam sebe ? Mitomanija level proI nemate vode
![]()
![]()
Ispravljen ti je post.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.