FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci to bi moglo kostati lijepih para.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 apr 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ne mislim da ce biti neki spektakularni semafor ali i ne treba se sad posebno zavaljuvat jer ako bude aBd ta rekiatrukcija stadiona tada ce ići vrhunski semafor 
Svaka čast za upravu još jednom kapa do poda

Svaka čast za upravu još jednom kapa do poda

Ma obicni semafor. Slova, brojevi i to je to. Ništa 3D
Imamo takavGator je napisao/la:Ma obicni semafor. Slova, brojevi i to je to. Ništa 3D

imati cemo još jedan
-
- Kontakt:
Trebamo se i mi navijači solidarisati, znamo kako se odnosi prema sanitarnim čvorovima. Treba na njih gledat kao na one što imamo kući, i to su naši spasioci. A ne da drugi dan bude išarano sve, potpisa kojekakvih imena, polomljenih wc školjki, itd. Trebamo pokazati odgovornost da sačuvamo to, kao kolektivno dobro, nešto što će služiti svima, a ne samo onima koji uspiju doći do njega i uništiti ga ovako ili onako prvom prilikom.
VTŽ VTŽ VTŽ
VTŽ VTŽ VTŽ
Led ekran 20 kvadrata...6 i nesto sa 3 i nešto moja procjena. Otprilike dimenzije gola...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Prvo nek vodu plate pa onda hale i led displej 

NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Adriatic Group će finansirati kupovinu displeja. A ukupna vrijednost projekta rekonstrukcije je oko 94000 KM.
Ništa spektakularno, što sad ne bi ni bilo logično, ali ima dosta sitnica na kojima se može poraditi u medjuvremenu. Za svaku pohvalu.
Ništa spektakularno, što sad ne bi ni bilo logično, ali ima dosta sitnica na kojima se može poraditi u medjuvremenu. Za svaku pohvalu.

- PlavaPorodica
- Kontakt:
Još da Jocu ne pustiše,gdje bi mojoj sreći bio kraj?! 

- amazon
- Kontakt:
Ma uzeli smo od Cinema City-a ekran moze nam se...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Znaci sve ukupno sa displejom ce biti 94 000.
Razbit ce njega Bosnj, ni kraj utakmice protiv Širokog nece dozivjeti.omladina1921zeljina je napisao/la:Trebamo se i mi navijači solidarisati, znamo kako se odnosi prema sanitarnim čvorovima. Treba na njih gledat kao na one što imamo kući, i to su naši spasioci. A ne da drugi dan bude išarano sve, potpisa kojekakvih imena, polomljenih wc školjki, itd. Trebamo pokazati odgovornost da sačuvamo to, kao kolektivno dobro, nešto što će služiti svima, a ne samo onima koji uspiju doći do njega i uništiti ga ovako ili onako prvom prilikom.
VTŽ VTŽ VTŽ
Ovo su odlične stvari, ali smo mi loši ljudi.
Da se ja nesto pitam naplacivao bi upotrebu wc-a, radi održavanja, sa simbolicnom cijenom od 1 KM..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Pisalo bi se svugdje osim u wc-u 

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
koliko bi kostalo da unutra placem?Brkoo je napisao/la:Da se ja nesto pitam naplacivao bi upotrebu wc-a, radi održavanja, sa simbolicnom cijenom od 1 KM..

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- amazon
- Kontakt:
Mala nuzda pola marke, a velika marka, joj kralja

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- kenan_tm87
- Kontakt:
SVAKA ČAST UPRAVA!!! Ovo je ono o čemu ja vazim godinama ovdje, daj makar male stvari, nek' raja vidi dobre stvari, nek' se nešto dešava, stvaraj atmosferu.
Nadam se da cemo svi skupa dozivjeti makar ovu varijantu nekada u buducnosti kako je Ipe postavio, a vjerujem u ove ljude da mogu napraviti i potpuno novi stadion, kako su i zamislili. Samo mi mozemo uciniti da ovaj klub ide naprijed, svi mi skupa!

Nadam se da cemo svi skupa dozivjeti makar ovu varijantu nekada u buducnosti kako je Ipe postavio, a vjerujem u ove ljude da mogu napraviti i potpuno novi stadion, kako su i zamislili. Samo mi mozemo uciniti da ovaj klub ide naprijed, svi mi skupa!
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 05 feb 2016, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Još kad budu ovdje dvije kule, gdje će nam biti krajcarsijaba je napisao/la:Nije što je naš, al' je najljepšiEisenbahner1921 je napisao/la:fanaticZeljin je napisao/la:Imal neko da stavi sliku Grbavice slikanu iza pomocnog sto je sad klix objavio nek stavi ovdjeJesi li na ovo mislio druže?

Životni saputnik! 1921
Neko je tražio