Rekao sam ti sta mislim o tebi, Velezu i Mostaru...prodajite bijeli luk sa strane ceste i ok steCocaine je napisao/la:Slavinoviću ma šta ti znaš čobane šta je 1/4 kupa Uefa. Tek ste za to takmičenje saznali kad se signal obn-a odbio od hikmetov krov od štale jednog vedrog četvrtka![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zasto, Jel Celo bio kriminalac ,narkoman, Alijin pulen. Nama on ne znaci nista, a vama iz konjske zaprege sve. Uklopili ste se sa karanfilima, uzivajtemolotovljev je napisao/la:Ako te mogu zamoliti da prestaneš o ovome pisati, može ?SRSlavinovici je napisao/la:Da se razumijemo, cijelo Kosevo je klicalo narkomanu i kriminalcu Bajramovicu, a on je bacao karanfile. Eto, toliki ste vi klub, obucite ove svoje mlade kerice
a gdje ti Hikmet pade na um, živ bio
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- molotovljev
jbg jarane, ja te ljubazno zamolim ko čovjek, a ti tako uzvraćaš... nije to lijepo, al dobro, piši, samo nemoj posle da plačeš !
F.K.SARAJEVO
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nisam vjerovao do sada, ali ti si stvarno glup!?!?!MosaaRajvosa je napisao/la:Drago mi je da se odazivaš na LEGENDO, i da si konačno dobio pripadajući naziv LEGENDA GLUPOSTI![]()
![]()
Necu više, najozbiljnije mi te žao...
Nemoj na Celu dijete drago.mozemo se vrijedjat koliko hocemo.To je Heroj Armije Bosne i Hercegovine.ja ovu balavurdiju nabijem na **** sve najgore im zelim ali da nije bilo takvih kao Celo nebi mi sada ovdje **** jedni druge.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zar je bitno ciji je heroj ?SRSlavinovici je napisao/la:Zasto, Jel Celo bio kriminalac ,narkoman, Alijin pulen. Nama on ne znaci nista, a vama iz konjske zaprege sve. Uklopili ste se sa karanfilima, uzivajtemolotovljev je napisao/la:Ako te mogu zamoliti da prestaneš o ovome pisati, može ?SRSlavinovici je napisao/la:Da se razumijemo, cijelo Kosevo je klicalo narkomanu i kriminalcu Bajramovicu, a on je bacao karanfile. Eto, toliki ste vi klub, obucite ove svoje mlade kericeNas su branili drugi heroji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Uh, sada sam se prepao.... **** ako vas istina boli, ali nemoj poslije da placesmolotovljev je napisao/la:jbg jarane, ja te ljubazno zamolim ko čovjek, a ti tako uzvraćaš... nije to lijepo, al dobro, piši, samo nemoj posle da plačeš !
Khm... 
Slavice ljubice jesi los. Slab si skroz, mislio sam da je solinas najslabija karika. Izgleda da ste vi svi tu u 5 deka.
Riba i ujko makar znaju ujesti, ali vi samo lizete. Nije ni čudo što vam je koza zaštitni znak.
Riba i ujko makar znaju ujesti, ali vi samo lizete. Nije ni čudo što vam je koza zaštitni znak.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ako te mogu zamoliti da prestaneš o ovome pisati, može ?[/quote]SRSlavinovici je napisao/la:Da se razumijemo, cijelo Kosevo je klicalo narkomanu i kriminalcu Bajramovicu, a on je bacao karanfile. Eto, toliki ste vi klub, obucite ove svoje mlade kerice
Zasto, Jel Celo bio kriminalac ,narkoman, Alijin pulen. Nama on ne znaci nista, a vama iz konjske zaprege sve. Uklopili ste se sa karanfilima, uzivajte
Zar je bitno ciji je heroj ?[/quote]
Jeste, nije on moj heroj. On je narkoman i kriminalac. Kod nas u Tuzli imas mnostvo heroja, bez tog opterecenja. Stoga, boli me kita
Papak, svako svoju ranu sisa.SRSlavinovici je napisao/la:Stoga, boli me kita
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Slavinovici i Solinasa kao da je isti kurcic pravio. Nakrivo posadjen, podjubren rano.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ako te mogu zamoliti da prestaneš o ovome pisati, može ?[/quote]
Zasto, Jel Celo bio kriminalac ,narkoman, Alijin pulen. Nama on ne znaci nista, a vama iz konjske zaprege sve. Uklopili ste se sa karanfilima, uzivajte
Nas su branili drugi heroji.[/quote]
Jeste, nije on moj heroj. On je narkoman i kriminalac. Kod nas u Tuzli imas mnostvo heroja, bez tog opterecenja. Stoga, boli me kita
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Samo ti nastavi svoju sisati.pasica je napisao/la:Papak, svako svoju ranu sisa.SRSlavinovici je napisao/la:Stoga, boli me kita
- SRSlavinovici
- Kontakt:
popusi mi sa tom patriotsokomAgamemnon je napisao/la:Nemoj na Celu dijete drago.mozemo se vrijedjat koliko hocemo.To je Heroj Armije Bosne i Hercegovine.ja ovu balavurdiju nabijem na **** sve najgore im zelim ali da nije bilo takvih kao Celo nebi mi sada ovdje **** jedni druge.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Jel moj otac koji je poginui u odbrani Tuzle bitniji od narkomana Bajramovica?
Glupu raspravu krenuste.
Koju raspravu, lik sam sa sobom raspravlja 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ajde be seri, moj stari pogjnuo, a ja u rovu zaglavio da bih narkomanu Bajramovicu se klimao. Jedi ****Agamemnon je napisao/la:Nemoj na Celu dijete drago.mozemo se vrijedjat koliko hocemo.To je Heroj Armije Bosne i Hercegovine.ja ovu balavurdiju nabijem na **** sve najgore im zelim ali da nije bilo takvih kao Celo nebi mi sada ovdje **** jedni druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.