nema tu puno rasprave tandem Cole - York je jos neprevazidjen a nije bio los ni ovaj drugiGunner4 je napisao/la:Idemo i mi malo na Barcin podforum da napravimo raspravu ciji je tandem bio bolji? Arsenalov Henry-Bergkamp ili Unitedov York-Cole?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
nema tu puno rasprave tandem Cole - York je jos neprevazidjen a nije bio los ni ovaj drugiGunner4 je napisao/la:Idemo i mi malo na Barcin podforum da napravimo raspravu ciji je tandem bio bolji? Arsenalov Henry-Bergkamp ili Unitedov York-Cole?
svaka cast njima ali York-Cole i njihova povezanost kao da su zajedno igrali 20g pa ovaj dio kad su unistili Barcelonuanell je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bog igre![]()
![]()
[youtube][/youtube]
pa u to nema dileme individualno Bergka i Henry su bolji igraci ali ovdje se govori o tandemu a Arsenalov dvojac po tom pitanju daleko iza UnitedovogRajaz je napisao/la:Zanimljiva rasprava.
Iako su Yorke i Cole više postigli uvijek bi prije izabrao Bergkampa i Henrya jer su individualno drugi level, a nije da im je nedostajalo i timske saradnje.
Prvi je jedan od najljepših golova u historiji fudbala, budimo realni
ne kvari "raspravu"anell je napisao/la:Zašto je daleko ?
Pa daleko živili. Nije kuća do kućeanell je napisao/la:Zašto je daleko ?
a ova druga 2 nisu imali nikogalet3 je napisao/la:Y-C tandem su bili trpači golova, imali iza sebe Scholesa, Keanea, Giggsa, Menekena...znaci strašnu mašineriju iza leđa.
.
e jbg Policajac, sad me malo zayebavaš jeldePoliceman je napisao/la:a ova druga 2 nisu imali nikogalet3 je napisao/la:Y-C tandem su bili trpači golova, imali iza sebe Scholesa, Keanea, Giggsa, Menekena...znaci strašnu mašineriju iza leđa.
.
ne zajebavam ozbiljno cini ti selet3 je napisao/la:e jbg Policajac, sad me malo zayebavaš jeldePoliceman je napisao/la:a ova druga 2 nisu imali nikogalet3 je napisao/la:Y-C tandem su bili trpači golova, imali iza sebe Scholesa, Keanea, Giggsa, Menekena...znaci strašnu mašineriju iza leđa.
.![]()
imali su Vieru i Piresa, ali to se nije moglo porediti sa najjacom vezom iz tog perioda....ona četvorka iz Uniteda je bila brutalno jaka i kvalitetna.
GB: "Barca have got a huge problem: they do not have the money to renew the contracts of Neymar, Messi and Suarez."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.