Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

pile87
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2010, 14:22

UPS je napisao/la:Kao prvo, tvoj ekipi smo zadali zadacu - pobjedili smo Rapid, Spartak, Genk, Helsinborg (sa akcentom na pobjedili da lakse shvatis poentu)
Kao drugo, nasa uprava jeste lopovska ali je u isto vrijeme i nesposobna i to mi znamo 100x bolje o tebi i takvih kao ti.
Kao trece, kakve veze ima to sto u upravi FKS sjede nesposobni i lopovi (kao da kod vas ne sjede, i nisu sjedili 6-7 godina ma hajde :lol: ) sa rezultatima na terenu? Ako ima hajde reci ali konkretno za koje rezultate, za koje utakmice?
Kao cetvrto, kod nas lopovi sjede vec skoro 5 godina u upravi a za to vrijeme smo osvojii SAMO jednu titulu - govori li to nesto u korist tvoje teze o namjestanju? Dakle, nismo uspjeli nastimati svih pet titula od klubova poput vas, listice, modrice, zrinjskog... :lol: :lol:
Kao peto, mi smo kvalitet naseg tima dokazali u evropi svih ovih godina kao nijadan drugi bh. tim iako smo
Da se vratim na ovo sto si prvo napisao mada ne znam koliko ima uopste smisla sa tobom ulaziti u bili kakvu raspravu: ovo sto ste napravili u evropi je ravno Zeljinom uspjehu kad je igrao protiv newcastle samim tim niste nikome zadali nikakvu zadacu.
Drugo nesposobni lopovi su u zatvoru- pametnom dosta.
Trece nisam misljenja da je bilo ko nastimao titulu u BiH te ekipe su jednostavno bile najbolje tih godina cak i one koje ti optuzujes da jesu.
Cetvrto je glup argument da bi se uopste i raspravljalo o njemu.
Peto nije istina procitaj pod prvo sto sam napisao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 02 jun 2010, 14:22

UPS je napisao/la:Kao prvo, tvoj ekipi smo zadali zadacu - pobjedili smo Rapid, Spartak, Genk, Helsinborg (sa akcentom na pobjedili da lakse shvatis poentu)
Kao drugo, nasa uprava jeste lopovska ali je u isto vrijeme i nesposobna i to mi znamo 100x bolje o tebi i takvih kao ti.
Kao trece, kakve veze ima to sto u upravi FKS sjede nesposobni i lopovi (kao da kod vas ne sjede, i nisu sjedili 6-7 godina ma hajde :lol: ) sa rezultatima na terenu? Ako ima hajde reci ali konkretno za koje rezultate, za koje utakmice?
Kao cetvrto, kod nas lopovi sjede vec skoro 5 godina u upravi a za to vrijeme smo osvojii SAMO jednu titulu - govori li to nesto u korist tvoje teze o namjestanju?
Dakle, nismo uspjeli nastimati svih pet titula od klubova poput vas, listice, modrice, zrinjskog... :lol: :lol:
Kao peto, mi smo kvalitet naseg tima dokazali u evropi svih ovih godina kao nijadan drugi bh. tim iako smo
Kao šesto: ti si se posvađao sam sa sobom- argumentacija ti je niđe veze!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 jun 2010, 14:25

Ja sam ostao bez teksta radi ovih argumenata koje mi je napisao...al et barem je priznao da nije posten klub...

end.\
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 02 jun 2010, 14:46

Seyo_TM je napisao/la::mrgreen:
sad znam odakle ti nadimak...prve rijeci tvoje babice su bile, UPS ispade...Haj se ti nama jos malo provaljuj o postenom nanajvu :mrgreen:
Klub koji je u europi zadnjih godina, ima dug kao Zeljo, koji nije izasao od 2004...a niste "nikog" doveli zadnje 2god...sreca pa su cinjenice na vasoj strani :lol:
I haj molim te pocni pricati kako vam je pokrala novac ta uprava, kako su sve lopovi, ovakvi-onakvi, ali je samo postena kada je u pitanju namjestanje utakmica...uveseljavaj nas i dalje sa svojim pouzdanim informacijama, a da o logici ne govorim...vojnik o skracenju, pitar o postenju...
Teško se može precizno utvrditi šta se zapravo desilo tog dana. Možda čovjek nije baš ispao...Možda je babica samo bila iznenađena - jer ovakvi likovi se ne rađaju svakog dana!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 jun 2010, 14:52

chanchi je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Seyo,ok si lik,ali primjetio sam da na cijelom forumu jedino ti tvrdis da je Sarajevo nepostena ekipa,a glavni argument ti je neki kafic u kojem je stajao samiponski pehar kad ga je Sarajevo osvojilo.
Schlager, ok si lik , ali da li to tvrdiš da je Sarajevo poštena ekipa?
I još da je Sejo jedini!? :?
Ja zaista mislim da je od svih ekipa u BiH FK Sarajevo najpoštenije i da su svih ovih godina najmanje mešetarili i najviše sačuvali obraz koliko je to u takvoj situaciji u Savezu i državi bilo moguće. Tu naravno ubrajam i Borac,ali pošto po pitanju Borca ne mogu biti objektivan neću to da potenciram.Dovoljno je o nama reći da smo dvaput ispali iz lige i mislim da je to podatak kojim ćemo se nekad kad liga postane onakva kakva treba biti i kad se budemo sjećali tih mutnih godina, više ponositi nego npr ovim osvojenim Kupom.

Naravno da ne mora značiti da sam u pravu,zato sam naglasio da je to moje mišljenje,a jedine utakmice FK Sarajevo koje mi malo mirišu na nepoštenje su ova proljetos protiv Olimpika na Koševu gdje se čudno ponašao golman Olimpika i ona protiv Željezničara par kola prije kraja sezone kad su postali prvaci koja je došla iz 2/1 a u kojoj igrači Željezničara pred kraj uopšte nisu htjeli da ulaze u blok kad je Turković i ne znam ko još davao golove,sjećam se da je bio prenos. Baš sam dugo razmišljao i samo su mi te dve utakmice malkice diskutabilne,možda je i tu sve bilo regularno,ne tvrdim...a dve sumnjive utakmice za tolike godine su ubjedljivo najmanje od svih klubova.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 02 jun 2010, 14:59

pile87 je napisao/la:
Kao cetvrto, kod nas lopovi sjede vec skoro 5 godina u upravi a za to vrijeme smo osvojii SAMO jednu titulu - govori li to nesto u korist tvoje teze o namjestanju? Dakle, nismo uspjeli nastimati svih pet titula od klubova poput vas, listice, modrice, zrinjskog... :lol: :lol:
Da se vratim na ovo sto si prvo napisao mada ne znam koliko ima uopste smisla sa tobom ulaziti u bili kakvu raspravu: ovo sto ste napravili u evropi je ravno Zeljinom uspjehu kad je igrao protiv newcastle samim tim niste nikome zadali nikakvu zadacu.
Trece nisam misljenja da je bilo ko nastimao titulu u BiH te ekipe su jednostavno bile najbolje tih godina cak i one koje ti optuzujes da jesu.
Dobro eto tu smo na istom,a onda Euroliga ? Neka Trnava,Helsinborg pa i Cluj.To nije zadaca?
U ovoj drzavi jedino takvi ljudi nisu u zatvoru.
Ovo trece,mozda se i tvoj klub nasao tu,pa si se mozda nasao i uvrijedjenim. :lol:
NON MOLLARE MAI

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 jun 2010, 15:16

Stvarno ne kontam sta ovim strumfovima treba objasnjavati vise? Hocete li da vam crtamo?

Tim koji je nakon rata imao najvise uspijeha u evropi je SARAJEVO. Ko god misli drugacije nije dobar sekunde. Zasto ovo govorim? Zato sto smo pobjedili najvise utakmica, izbacili najvise nosilaca i dali daleko najvise golova. Sta ja mogu ovima sa uskotracne sto to ne mogu shvatiti :roll:
Nije samo uspijeh doci do treceg pretkola CL, vi ste to uspijeli, mi također. Ali mi smo na tom putu izbacili jedan Genk dok ste vi izbacili nekakav Lilestrom a to nije isto. Vi ste igrali u UEFA ligi sa Malagom i Litexom i niste ostvarili pobjedu niti ste dali ijedan gol. Mi smo igrali sa Sigmom i pobjedili ih, dali im 3 gola, sa Besiktasom igrali nerijeseno ali im dali 2 gola, pobjedili Rapid, izbacili Spartak (sa 2 gola), izbacili Helsinborg (sa 3 gola) i 2 gola dali Cluju u majstorici za ulazak u grupnu fazu, halo? I gdje se vi po tome mozete mjeriti sa nama? I onda onaj balo kaze kakvi su to argumenti. Najjaci sine, najjaci...
A vecinu ovih uspijeha smo ostvarili sa nesposobnom Upravom za koju se vi upinjete da dokazete da je nesto nastimala u nasoj ligi. pa niste normali :lol: :lol: :lol:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 jun 2010, 15:23

Schlager je napisao/la: Naravno da ne mora značiti da sam u pravu,zato sam naglasio da je to moje mišljenje,a jedine utakmice FK Sarajevo koje mi malo mirišu na nepoštenje su ova proljetos protiv Olimpika na Koševu gdje se čudno ponašao golman Olimpika i ona protiv Željezničara par kola prije kraja sezone kad su postali prvaci koja je došla iz 2/1 a u kojoj igrači Željezničara pred kraj uopšte nisu htjeli da ulaze u blok kad je Turković i ne znam ko još davao golove,sjećam se da je bio prenos. Baš sam dugo razmišljao i samo su mi te dve utakmice malkice diskutabilne,možda je i tu sve bilo regularno,ne tvrdim...a dve sumnjive utakmice za tolike godine su ubjedljivo najmanje od svih klubova.
Vjeruj mi da za ovo grijesis. Ako se iko upinjao da nam otme titulu te sezone su oni. Njih su kantali mnogi klubovi te sezone i kuci i na strani a jedine utakmice u kojima su se maximalo angazovali je bilo protiv nas. Cak su i nakon te utakmice na Kosevu izvaljivali nebuloze kako je drugi gol pao iz ofsajda (mislim, tipicno, kao i uvijek) a prva utakmica na grbavici je po njima nastimana jer ih je doktor koji radi 40 godina u klubu - pazi ovo - sabotirao!! ne znam trebam li spominjati da je taj covjek dogradonacelnik sarajeva :lol: :lol: :lol: mislim, to je jednostavno nesto sto normalan covjek ne moze shvatiti, takvi mitovi i legende....
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 02 jun 2010, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 jun 2010, 15:41

A uhvatio si se samo za Genk i lilestrom, tipicno, nemas sta drugo

Taj Genk je posljednjih godina redovno u Evropi, igrali su cini mi se godinu prije nas i grupnu fazu. A sto se tice lilestroma ja za njih nikada nisam cuo, i sumnjam daje za njih iko na ovom forumu, a i sire, cuo do te utakmice sa vama. Mozs ti iznositi milion podataka o njima ali njih nema nigdje na mapi, nepoznat tim.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 02 jun 2010, 16:08

Schlager je napisao/la:
chanchi je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Seyo,ok si lik,ali primjetio sam da na cijelom forumu jedino ti tvrdis da je Sarajevo nepostena ekipa,a glavni argument ti je neki kafic u kojem je stajao samiponski pehar kad ga je Sarajevo osvojilo.
Schlager, ok si lik , ali da li to tvrdiš da je Sarajevo poštena ekipa?
I još da je Sejo jedini!? :?
Ja zaista mislim da je od svih ekipa u BiH FK Sarajevo najpoštenije i da su svih ovih godina najmanje mešetarili i najviše sačuvali obraz koliko je to u takvoj situaciji u Savezu i državi bilo moguće. Tu naravno ubrajam i Borac,ali pošto po pitanju Borca ne mogu biti objektivan neću to da potenciram.Dovoljno je o nama reći da smo dvaput ispali iz lige i mislim da je to podatak kojim ćemo se nekad kad liga postane onakva kakva treba biti i kad se budemo sjećali tih mutnih godina, više ponositi nego npr ovim osvojenim Kupom.

Naravno da ne mora značiti da sam u pravu,zato sam naglasio da je to moje mišljenje,a jedine utakmice FK Sarajevo koje mi malo mirišu na nepoštenje su ova proljetos protiv Olimpika na Koševu gdje se čudno ponašao golman Olimpika i ona protiv Željezničara par kola prije kraja sezone kad su postali prvaci koja je došla iz 2/1 a u kojoj igrači Željezničara pred kraj uopšte nisu htjeli da ulaze u blok kad je Turković i ne znam ko još davao golove,sjećam se da je bio prenos. Baš sam dugo razmišljao i samo su mi te dve utakmice malkice diskutabilne,možda je i tu sve bilo regularno,ne tvrdim...a dve sumnjive utakmice za tolike godine su ubjedljivo najmanje od svih klubova.
Uz duboko uvažavanje tvog mišljenja, jer si ti jedan od najrealnijih likova na ovom forumu,moram ti reći par stvari. Namještanje utakmica, uticaj na sudije i na kojekakve komisije su jednostavno sastavni dio fudbala. Time se bave svi, bez izuzetaka, ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.Svi su isti, moji, tvoji, njegovi... O čemu se ovdje radi: svi koji imaju veze sa našim fudbalom se slažu da je, kada je regularnost u pitanju, ova sezona daleko ispred ostalih: najviše pobjeda gostiju, najbolje suđenje, najmanje incidenata i sl. Za to vrijeme ide kampanja sa Koševa : svi štele, sve je namješteno, svi su protiv nas. Razlog jednostavan: da se pokriju vlastiti neuspjesi.
Sjeti se samo ove naše borbe za titulu i relacije Željo-Borac. Sve je bilo manje više korektno,od novinskih izvještaja,utakmica pa i prepucavanja na ovom forumu, uz par izuzetaka,naravno. Da ste se kojim slučajem borili sa njima za titulu bilo bi ti: Dodik ih gura,politika vlade RS-a,četnici, urota, vanzemaljci i sl.(sjeti se jesenjeg dijela).Znaš kad bi njima uzeli kup na Koševu i otošli ispračeni aplauzima, bez i jednog najmanjeg incidenta-NIKADA.Sada ste se vratili u vrh BH fudbala, boričete se vjerovatno sa njima-sjetičeš me se vrlo vjerovatno.
Lp!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2010, 16:53

UPS je napisao/la:Stvarno ne kontam sta ovim strumfovima treba objasnjavati vise? Hocete li da vam crtamo?

Tim koji je nakon rata imao najvise uspijeha u evropi je SARAJEVO. Ko god misli drugacije nije dobar sekunde. Zasto ovo govorim? Zato sto smo pobjedili najvise utakmica, izbacili najvise nosilaca i dali daleko najvise golova. Sta ja mogu ovima sa uskotracne sto to ne mogu shvatiti :roll:
Nije samo uspijeh doci do treceg pretkola CL, vi ste to uspijeli, mi također. Ali mi smo na tom putu izbacili jedan Genk dok ste vi izbacili nekakav Lilestrom a to nije isto. Vi ste igrali u UEFA ligi sa Malagom i Litexom i niste ostvarili pobjedu niti ste dali ijedan gol. Mi smo igrali sa Sigmom i pobjedili ih, dali im 3 gola, sa Besiktasom igrali nerijeseno ali im dali 2 gola, pobjedili Rapid, izbacili Spartak (sa 2 gola), izbacili Helsinborg (sa 3 gola) i 2 gola dali Cluju u majstorici za ulazak u grupnu fazu, halo? I gdje se vi po tome mozete mjeriti sa nama? I onda onaj balo kaze kakvi su to argumenti. Najjaci sine, najjaci...
A vecinu ovih uspijeha smo ostvarili sa nesposobnom Upravom za koju se vi upinjete da dokazete da je nesto nastimala u nasoj ligi. pa niste normali :lol: :lol: :lol:
slika

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 jun 2010, 17:00

Ove godine Sloboda se bori za sam vrh, aBd, samo me to zanima.. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 jun 2010, 17:54

pile87 je napisao/la: Da se vratim na ovo sto si prvo napisao mada ne znam koliko ima uopste smisla sa tobom ulaziti u bili kakvu raspravu: ovo sto ste napravili u evropi je ravno Zeljinom uspjehu kad je igrao protiv newcastle samim tim niste nikome zadali nikakvu zadacu.
:D :D :D da i sve je tako bajno i fino u bh premijer lizi
a seyo je lik koji 24 sata visi na forumu i glavna mu je tema FKS cak i na njihovoj temi svako malo komentarise o Sarajevu :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 18:01

chanchi je napisao/la:
Schlager je napisao/la:

Uz duboko uvažavanje tvog mišljenja, jer si ti jedan od najrealnijih likova na ovom forumu,moram ti reći par stvari. Namještanje utakmica, uticaj na sudije i na kojekakve komisije su jednostavno sastavni dio fudbala. Time se bave svi, bez izuzetaka, ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.Svi su isti, moji, tvoji, njegovi... O čemu se ovdje radi: svi koji imaju veze sa našim fudbalom se slažu da je, kada je regularnost u pitanju, ova sezona daleko ispred ostalih: najviše pobjeda gostiju, najbolje suđenje, najmanje incidenata i sl. Za to vrijeme ide kampanja sa Koševa : svi štele, sve je namješteno, svi su protiv nas. Razlog jednostavan: da se pokriju vlastiti neuspjesi.
Sjeti se samo ove naše borbe za titulu i relacije Željo-Borac. Sve je bilo manje više korektno,od novinskih izvještaja,utakmica pa i prepucavanja na ovom forumu, uz par izuzetaka,naravno. Da ste se kojim slučajem borili sa njima za titulu bilo bi ti: Dodik ih gura,politika vlade RS-a,četnici, urota, vanzemaljci i sl.(sjeti se jesenjeg dijela).Znaš kad bi njima uzeli kup na Koševu i otošli ispračeni aplauzima, bez i jednog najmanjeg incidenta-NIKADA.Sada ste se vratili u vrh BH fudbala, boričete se vjerovatno sa njima-sjetičeš me se vrlo vjerovatno.
Lp!
Kad je Željo u pitanju, Šlager je vrlo nerealan, još uvijek se sjeća Žepča :mrgreen: Shodno tome, logično je, najpoštenija ekipa u ligi jesu njanje :lol:

Mućo, 1946-2006(zanimljiva slučajnost) :lol: 9-10 penala te sezone, ključni u Vrapčićima koji zapravo nije bio penal se ne računaju :mrgreen:

Džaba ti objašnjavati Šlageru pitarski mentalitet "u inat svima" sa bejzbolkama, "sami protiv svih" sa Mućom, on to ne konta niti hoće da konta.

Godine pitarskog plača su počele, vidiš kako kiša lije. To je njihova tuga, ništa manje :lol: Potrajaće ovo, biće još kiša :lol:

PS Kako raspravljati sa likovima koji misle da su Genk, Trnava i Helsinborg giganti i jake ekipe :lol: :lol: Još se hvale štimaljkom protiv Bešiktaša u Istanbulu :lol: Maleni su to, nije im lako :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2010, 18:06

Prognoza

1. Zeljeznicar
2. Sloboda
3. Zrinjski
4. Celik
5. Sarajevo
6. Drina
7. Siroki
8. Borac
9. Travnik
10.Buducnost
11.Zvijezda
12.Velež
13.Olimpik
14.Slavija
15.Leotar
16.Rudar
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 02 jun 2010, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 jun 2010, 18:07

Matere mi nisi dobar...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 jun 2010, 18:07

covjek kad bi slusao price strumfova rekao ama brate ja mirni postenih ljudi i navijaca ma nema ljepota,a tek njihov klub pa to su ljudi najposteniji ono kupili il prodali utakmicu ma sta vam je jeste normalni,oni to da urade ,a tek navijaci ma oni cvijece nose kakve crne bejzbolke i nozeve oni samo promoviraju mir i toleranciju medju navijacima,njima je glavni trans borba protiv nasilja medju navijacima a pogotovo izmedju sebe:lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2010, 18:10

adnanhz je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Da se vratim na ovo sto si prvo napisao mada ne znam koliko ima uopste smisla sa tobom ulaziti u bili kakvu raspravu: ovo sto ste napravili u evropi je ravno Zeljinom uspjehu kad je igrao protiv newcastle samim tim niste nikome zadali nikakvu zadacu.
a seyo je lik koji 24 sata visi na forumu i glavna mu je tema FKS cak i na njihovoj temi svako malo komentarise o Sarajevu :roll:
Stimaljki ima a gdje nema ali da je nastimano prvenstvo nije ili si samo cuo price...uostalom sto se niste pobunili one godine kad ste bili prvi u ovom slucaju je pravdanje vase uprave i strucnog staba za neuspjeh a ovakvi komentari kao tvoj idu im na ruku.
To sto Sejo visi ili ne visi to je njegova stvar visi i ti niko to ne brani ako je glavni argument to sto je sejo na forumu jbg

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 18:16

adnanhz je napisao/la:covjek kad bi slusao price strumfova rekao ama brate ja mirni postenih ljudi i navijaca ma nema ljepota,a tek njihov klub pa to su ljudi najposteniji ono kupili il prodali utakmicu ma sta vam je jeste normalni,oni to da urade ,a tek navijaci ma oni cvijece nose kakve crne bejzbolke i nozeve oni samo promoviraju mir i toleranciju medju navijacima,njima je glavni trans borba protiv nasilja medju navijacima a pogotovo izmedju sebe:lol:
Pazi, ako njanje, tj. vi nas optužujete da smo naštimali prvenstvo kao što radite onda se nemoj čuditi što se spominje Mućo i vaša titula za godišnjicu što je, moraš priznati malo čudno :lol: Mi ne bendamo takve godišnjice, il nas nema il haramo :mrgreen:
Također, čim niste u vrhu, ova liga ne valja, naštimana je i ostale nebuloze. Što to niste pričali kad ste bili šampioni :lol:

Što se tiče bejzbolki, izofirali ste se za sva vremena. Napali ste/napali su ljude koji su sjedili u LJETNOJ BAŠTI :lol:
Također je bio jedan napad u Dalmatinskoj sa flašama :lol: Baš ste se izblamirali, toliko je pojedinim njanjama bilo krivo da uopšte nisu razmišljali o blamu.

Džaba se vadiš, to je nemoguća misija :lol:

Blam, blam ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 jun 2010, 18:21

pile87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
Stimaljki ima a gdje nema ali da je nastimano prvenstvo nije ili si samo cuo price...uostalom sto se niste pobunili one godine kad ste bili prvi u ovom slucaju je pravdanje vase uprave i strucnog staba za neuspjeh a ovakvi komentari kao tvoj idu im na ruku.
To sto Sejo visi ili ne visi to je njegova stvar visi i ti niko to ne brani ako je glavni argument to sto je sejo na forumu jbg
E ako tebi nisu neki rezultati sumnjivi,ako ti nije sumnjivo sto se neke utakmice blokiraju na kladionici,sto vodeci ljudi u savezu sve okorjeli kriminalci i mesetari (a koji se ujedno i clanovi pojedinih uprava klubova)gdje se ne postuju ni 5 % pravila samog saveza (gavaric) gdje se mnoge stavari javno kazu(stimaljke) i gle cuda to se i desi (ne bas sve al dosta slucajeva) gdje je domacinska liga (u kojoj vise od 2 gostujuce pobjeda u kolu se dese svake prestupne godine)gdje je jedan nas internacionalni sudija osudjen javno od ueffe,gdje je liga po rang listi 98 itd. da ti jos ne nabrajam i ti dalje ako mislis da je postena liga e onda ocigledno ne zivimo u isto drzavi koja ima ovakvu ligu 8-)
a za nasu titulu reci cu ti isto sto se i vi ne bunite za ovu tako i mi ,ja sam vec jednom rekao da je zeljo osvojio titulu kao i svi dosad pa ti kontaj

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.