FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je*o im instagram pleme manekensko
, nek im zabrane sve moguce drustvene mreze i ta sranja, pa jesu li svijesni koliko sami sebe ofiraju?! Nek ide u Zvornik pa nek se slika.
SARAJEVO
gledam nesto poznato mi kad ono ispod jorgana viri @midenMCMLXVII je napisao/la:Instagram boysi, znaci poceli su i to sve u razmaku od sat vremena![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako je Hebib otišo ovaj Rustem ispade najveći yebač u ekipi , nisam još Simeunovića procjenio al izgleda tanak .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakav bi mangupluk bio da se dovede Andrija Živković na pola godine-zbog nastale situacije u Partizanu-ali nismo još u stanju, ali kroz koju godinu ćemo i biti na tom nivou.
Ja sam samo rekao "kako bi bilo mangupski" i dalje u postu rekao kako sam svjestan da nismo u stanju da ga dovodemo trenutno, što implicitno znači da mi je jasno, ali vidim ti si jako bistar momak koji je shvatio da sam ja neupučen u te činjenice do kada ima ugovor i koliko mu je plata.marconato je napisao/la:Samo odgovaram momku, jer je ocigledno neupucen u te iste cinjenice...FrancescoTotti je napisao/la:Joj kad dodju nabijat neke cinjenice ovi jsl-ovci.
Eto mi fakat kontali dovest najboljeg igraca Srbijanske lige...
On nije najbolji igrac superlige
Memara je napisao/la:gledam nesto poznato mi kad ono ispod jorgana viri @midenMCMLXVII je napisao/la:Instagram boysi, znaci poceli su i to sve u razmaku od sat vremena![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dulja je sto kazes i sa kojim kilogramom viska prevaga na terenu, jesnostavno ili je do pozicije ili do njega ali lako dodje do izrazaja. Ja ne vjerujem da lik njegovih fizickih predispozicija moze biti tako brz a koliko samo koristi u duel igri ima zbog tih istih predispozicija. Drugi najbolji igrac Tomo Barbaric je fit nema sta.moonman je napisao/la:Samo da se nadovezem za Reisa i njegov "stomak". Cini mi se da ste neki za Benku i Dulju (ako grijesim ispravite me) govorili za taj "stomak", i gledaj sta rade sa tim stomakom dva nasa najbolja igraca. Zato nemojte o tim stomacima molim vas, Reis ce pokazati na terenu zasto je doveden.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jedan od važnijih faktora za krajnji plasman na tabeli jest forma u kojoj će od Mostara pa nadalje bit Benko.
Ja se nadam da će zabit koji u prijateljskim da digne samopouzdanje. Kad bi ponovio učinak od prošlog proljeća mi bismo bili na konju. Ja sam optimističan po tom pitanju iz više razloga. Prvo, za razliku od prošle polusezone, proći će bolje pripreme, drugo imat će trenera na klupi koji ga može motivisat i eventualno psihički dignut, treće ima dosta jaču konkurenciju i mjesto u prvih 11 mu nije sigurno pa će morat dat 100% na svakokm treningu i utakmici. Trebamo starog Leona, a ne onog što fula lopte u šesnaestercu!
Ja se nadam da će zabit koji u prijateljskim da digne samopouzdanje. Kad bi ponovio učinak od prošlog proljeća mi bismo bili na konju. Ja sam optimističan po tom pitanju iz više razloga. Prvo, za razliku od prošle polusezone, proći će bolje pripreme, drugo imat će trenera na klupi koji ga može motivisat i eventualno psihički dignut, treće ima dosta jaču konkurenciju i mjesto u prvih 11 mu nije sigurno pa će morat dat 100% na svakokm treningu i utakmici. Trebamo starog Leona, a ne onog što fula lopte u šesnaestercu!
Samo naprijed Saraj'vo!
Joj ovih naših manekena na slikama da ne koristim neku težu riječ
Hahaha ubit će ga RustemHordasDE je napisao/la:Joj ovih naših manekena na slikama da ne koristim neku težu riječ
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako rejz ulema efendija ceric bude igro na nivou stojceva kad je tek doso Benko ce ucerat minimum jos 10 golova do kraja.
Nama ce bit problem sto rustem dobija dosta kartona (jer nazalost nemamo zanjega trenutno zamjenu) plus on je grubijaner moze se povrijedit. Jemal njega moze privremeno zamjenit al je zajebano posto je on dizelas tek pocinje da igra kako treba par utakmica pri kraju.
Na spica smo jaki, na stoperu nismo bog zna nesto mihojevic moze uskocit sreca je sto je samo 12 kola plus kup. Krila tu imamo alternative. Rejza moze projekat mjenjat. Tako da 352 je najbolja opcija samo da se DELAC vrati. Prem da nije los pavlovic. Plakalo nazalost nezna jeste nase djete sve to stoji al izgleda oba projekta propala. Prem da su trebali plakala dat travniku pod uslovom da brani non stop.
Nama ce bit problem sto rustem dobija dosta kartona (jer nazalost nemamo zanjega trenutno zamjenu) plus on je grubijaner moze se povrijedit. Jemal njega moze privremeno zamjenit al je zajebano posto je on dizelas tek pocinje da igra kako treba par utakmica pri kraju.
Na spica smo jaki, na stoperu nismo bog zna nesto mihojevic moze uskocit sreca je sto je samo 12 kola plus kup. Krila tu imamo alternative. Rejza moze projekat mjenjat. Tako da 352 je najbolja opcija samo da se DELAC vrati. Prem da nije los pavlovic. Plakalo nazalost nezna jeste nase djete sve to stoji al izgleda oba projekta propala. Prem da su trebali plakala dat travniku pod uslovom da brani non stop.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni je Barba tako drag igrac!
Konstantno na nivou, u solidnoj formi, a tih rijetko dolazi u krupni kadar. Kada je tek dosao imao je par glupih kikseva, al hajde oprasta mu se s obzirom da je igrao uz Tatka koji jos nije naucio offside pravilo...
Konstantno na nivou, u solidnoj formi, a tih rijetko dolazi u krupni kadar. Kada je tek dosao imao je par glupih kikseva, al hajde oprasta mu se s obzirom da je igrao uz Tatka koji jos nije naucio offside pravilo...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dzemo da do 6 ujutro u kasinu kocka i dođe na tekmu, odigrat ce bolje zadnjeg veznog od Rustemovica..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ove sve treba kaznjavat sa ekstra treninzima i po 500km u dobrovoljne svrhe. Pa nek se slikaju, a vidjecemo kakoce igrat protiv veleza i zapadnog mostara.
Ovakve slike samo Stanija postavlja a znamo sta je ona. Mislim da momcima ovo nikako ne treba. Bolje da stisnu i skresu stomak il prociste pluća od duhana a ne da puče usne i pokazuju nekakve Gay poze po instagramu. Doci ce i taj Zrinjski pa ćemo ih vidjeti.... Samo da ne bude tad kuku lele
Hoce Rustem da ga kakve crne vrane napune olovom kad se vrati radi ovakvih slika.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Babović u Vojvodini, tuga. Nije realno poredit se sa Partizanom, Rijekom, Hajdukom... realnost je poredit se sa Slobodom iz Užica, Radničkim iz Niša, Slaven Belupom, Osjekom i Istrom.. Eh kad bi se osvojio kup, trebalo bi se slavit mjesecima, bez prestanka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Slaven Belupo je dobra ekipa
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mislio sam na NK Zagreb ilitiga Dinamo III.Bosniacum Lilium je napisao/la:Slaven Belupo je dobra ekipa
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e oni su vec postali sprdnjaSiouxLukavac je napisao/la:Mislio sam na NK Zagreb ilitiga Dinamo III.Bosniacum Lilium je napisao/la:Slaven Belupo je dobra ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.