Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nek dolazi ko hoce na forum, a neka je malo i prestalo, i jest se svega bilo nakupilo... A sutra ce se opet raja aktivirati, vikend i to. Iako i ja primjecujem ovo dva-tri dana, skroz slabo raje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Oladipo
kako je fino krenuo 5 poena vezao u prve 2min i onda kao da baca šporet Calorex 60 

- muhamed121
- Kontakt:
Jos kad bi ko kakve fine parice uzeo od ovo sto je ostalo super bi bilo svakako vikend ima ponude da pronadjemo dobitni i bolje ne mozestulic89 je napisao/la:Nek dolazi ko hoce na forum, a neka je malo i prestalo, i jest se svega bilo nakupilo... A sutra ce se opet raja aktivirati, vikend i to. Iako i ja primjecujem ovo dva-tri dana, skroz slabo raje.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@muhamed121, ja sam se raspametio sta vise igrati. U ovoj sedmici fine pare dva dana zaredom padam na jednom. I ne uplacuje mi se nesto posebno, dok se malo ne stabilizujem. Deset kerma staviti sutra na tiket, to je plan, rekreativno onako odigrati vise. Gledao sam i ponudu, nije vala cemu barem sto se sutra tice. Neozbiljno male kvote, tipa na jedan altetico madrid, ide kvota na 1,3-1,4, pa mislim nigdje veze. Ili na bayern je cini mi se 1,60 ( cak imam osjecaj da ce bayern sutra kiksati, zajebani su apotekari)... I to me onda sjebaje, kad sam vidio kvote, pa kontam koliko parova trebam staviti da bi 100 kerma lupam dobio...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Imam Teaguea manje,7 razlike 15 s do kraja,glupani prave faul na njim i slobodnim bacanjima predje granicu.. cc
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pozzz za bracu vracam se uskoro jaci nego ikad 

Obavezno ukinuti ove challenger turnire, ostaviti samo ATP 250 500 100 i grand slamove.
I izbaciti sve ove indijance sa toura. Prvo te malac 700+ lafo dobije, dok ti nabijas loptice u aut. Al ajd i to, prvo na brejk loptu sudija aut dosudi kao dobru, i malac se vrati u drugi set. I na mec loptu sudija pravi korekciju....
myneni **** ti majku mrtvu raspadnutu
I izbaciti sve ove indijance sa toura. Prvo te malac 700+ lafo dobije, dok ti nabijas loptice u aut. Al ajd i to, prvo na brejk loptu sudija aut dosudi kao dobru, i malac se vrati u drugi set. I na mec loptu sudija pravi korekciju....
myneni **** ti majku mrtvu raspadnutu

kakvi indijanci

- Prometheus
- Kontakt:
Navikao brate,al' ovo je sad bas pretjerivanjePrometheus je napisao/la:
Bolje ti je da legnes opet spavati

- Prometheus
- Kontakt:
To je standard kod nas kladionicara. Meni juce brighton falio samo oba tima daju za 220 e. mogao sam i over igrati ali kao uvjek doce sve drugacijehatunic je napisao/la:Navikao brate,al' ovo je sad bas pretjerivanjePrometheus je napisao/la:
Bolje ti je da legnes opet spavati
Bolje vam je da kupite burek sebi nego da uplatite tiket
iznerviras se samo ako nađeš dlaku u njemu 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nisam nista igrao preko mjesec dana i kazem prosle sedmice da cu cenera na Lester singlirati i naravno probudim se poslije utakmice. Jbm ti zivot kud izadjo sinoc uopste
Nad tobom sunce najljepše sja
ajde city jedan gol i nica gg 

mala pomoc, sta ciniti ako se zaboravi ono pitanje na wwin ? nisam koristio par godina kladjenje pa I zaboravio I sad ne mogu transakcije uraditi bez tog odgovora.kako ga resetovati ili ukloniti?
- Prometheus
- Kontakt:
Pa zamisli da si stavio 1000km na rangers i 1x city
Ajde u pm nica ne možete dati gol sa igračem više cijelo poluvreme
pad na city-u, popravni uplacen, pa cemo da vidimo kako ce ici dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.