PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Tobe jarabi , Bog, Allah i Sinavatra pomogao svim bolesnim ljudima 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ne vjerujem kako pljuju po svojima 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Dobro jutro. Ne glumite svoje idole i ne saljite mi prijetnje u pp
Zzao mi je sto sam stavio ogledalo ispred vas i sto van se slika nije svidjela
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Sto das dusmanima da se nasladjuju. Kad vidim sta pisu tacno zazelim da je Tuzla nezavisna drzava. Sarajlijice da se pojedu od mukeSuljo20002 je napisao/la:Uvjek sam znao da nije dobro ici dalje od Panonike.Yebo te ovo sve gore Brcanska,Slavinovici ,Sjenjak sve zatucano...Napravio bih izuzetak za Solinu.Znaci Mandici,Tusanj,Slatina tu je narod kako treba
Poštovanje prema svima, ali pravi borci i oni zbog kojih smo svi tu su oni ljudi za koje se ne zna. Obicna raja.tuzlak1987 je napisao/la:Muhamede samo da ti kazem nemoj se diviti tim ljudima, divi se ovima cija imena nisu poznata. Ljudi se dive npr Naseru koji je okorjeli mafijas i tim koje ti nabrajas kao Juki koji je ratovao protiv svog naroda, dok ovamo obicni borci i invalidi jedva krpe kraj sa krajem.
Tog Juku ja mislim samo vi u Sarajevu cijene, ostali se nadaju da ce gorit u paklu.
I jesu kriminalci bili ovi sto su nabrojani, treba istinu reci.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I prije nego sto ljudima u Sirokom pocnete spominjati zlocince, sjetite se ko je vama bacao karanfile. Ajd uzivajte 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Tacno ne vjerujem sta pisetee, radi par sarajlijica vi pljujete svoja naselja pu jbtGiuseppe1 je napisao/la:Sto das dusmanima da se nasladjuju. Kad vidim sta pisu tacno zazelim da je Tuzla nezavisna drzava. Sarajlijice da se pojedu od mukeSuljo20002 je napisao/la:Uvjek sam znao da nije dobro ici dalje od Panonike.Yebo te ovo sve gore Brcanska,Slavinovici ,Sjenjak sve zatucano...Napravio bih izuzetak za Solinu.Znaci Mandici,Tusanj,Slatina tu je narod kako treba
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
Ja branim svoj grad, kojeg upravo vrijedjajuclub21 je napisao/la:Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Tu ste vi negdje, nastavi da radis to sto mislis da radis i samo imas kontraefekat i stvarate pogresnu sliku grada i kluba. Uzivaj.
Ma samo ti uzivaj care moj, ja sam out s ove teme.club21 je napisao/la:Tu ste vi negdje, nastavi da radis to sto mislis da radis i samo imas kontraefekat i stvarate pogresnu sliku grada i kluba. Uzivaj.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ako ga ti ovdje na forumu ne odbranis tesko ce ko drugiDoeTz je napisao/la:Ja branim svoj grad, kojeg upravo vrijedjajuclub21 je napisao/la:Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Biće i za Hag materijala 
pile87 je napisao/la:Ako ga ti ovdje na forumu ne odbranis tesko ce ko drugiDoeTz je napisao/la:Ja branim svoj grad, kojeg upravo vrijedjajuclub21 je napisao/la:Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
Ovdje se izgleda krše sva pravila zenevske konvencije
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Suljo20002
- Kontakt:
Sve je otislo u k.urac.Necu vise pisat nista sto nema veze sa Slobodinim igracima ...
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Rasprave preko interneta su kao paraolimpijske igre, čak i da pobjediš opet si retardiran. Uživajte
Svaka čast na postu, ti si ovim pobijedio.ziviniceMetropola je napisao/la:Rasprave preko interneta su kao paraolimpijske igre, čak i da pobjediš opet si retardiran. Uživajte
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajzea je napisao/la:Svaka čast na postu, ti si ovim pobijedio.ziviniceMetropola je napisao/la:Rasprave preko interneta su kao paraolimpijske igre, čak i da pobjediš opet si retardiran. Uživajte
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
On je i retardo i završi zadnji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.