Razumijem ja da se ne vrsi neko lektorisanje portala, pa eto cak i oficijelne klubske stranice, ali kad pises vijest valjda je i procitas "par" puta prije objave. Ne cude me ovakva lupanja, imaju srece sto vecina ljudi ne obraca paznju na te stvari, pausalno procitaju objavu i cao.sloboda72 je napisao/la:E moj brate,pogledaj samo kako pismen čovjek uređuje službenu stranicu kluba.Beduin je napisao/la:Ko poznaje Zlajcija neka ga kontaktira i provjeri za polusezonske, vjerovatno i Sloboda72 zna o tome nesto, a onaj ko bude danas kahvu pio u Slobodi nek se popne gore u prostorije drustva i priupita ih o ovome. Zatim, imamo VIVU koja nam, navodno, stoji na raspolaganju pa neka ulete oko pravljenja plakata/plajera da se promovisu polusezonske. Sve se ceka sta ce Azmir uraditi, i onda se ibretimo kad covjek hoce digne ruke od svega.
Istina, ove stvari treba neko iz kluba odraditi ili UG, probuditi se na vrijeme iz zimskog sna i odraditi finalnu borbu oko promocije polusezonskih i ostaloga prije pocetka sezone.
"Crveno - crni u drugom test meču priprema nisu uspjeli obradovati preko par stotina domaćih navijača. Na pomoćnom stadionu Tušanj gostovala je gradačačka Zvijezda koja je na kraju slavila pobjedu 0:2 (0:0)".
A eto zaboravio sam za Midu na Korzu, dakle imas Midu, imas na spratu kafica Sloboda prostorije drustva, sve je usput i mogu se dobiti informacije o polusezonskim. Ko bude u Mejdanu moze svratiti i do Fan Shopa pa probati i od njih dobiti neki info.
PS. Sloboda72 poslao sam ti pp.